امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【258】

(13-08-2015، 20:36)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2015، 20:34)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2015، 20:33)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2015، 20:32)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرین ! >________<  Angry

چی شده غزلی =]
اول اینکه ج پ.خ من ُ ندادی !

دومـا . تو امروز سیگار کشیدی ؟ -_-

نه بچه ها ی برگ گرفتن ولی من نکشیدم
ولی قلیون کشیدم 
چطور

چی میگفتم آخه اخمو

برو بمتیر من امروز تورو دیدم داشتی سیگار میکـشیدی !  cry girl
 سپاس شده توسط ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd ، Silver Sun
آگهی
(13-08-2015، 20:34)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ایمان
(: گفـتی خستـم :| ن ؟ :| 

خـوبی ؟ [: 

برم شـام._. 

فهـلـآ .-.
 سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ
(13-08-2015، 20:37)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2015، 20:36)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2015، 20:34)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2015، 20:33)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2015، 20:32)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرین ! >________<  Angry

چی شده غزلی =]

ولی قلیون کشیدم 
چطور

چی میگفتم آخه اخمو

منو؟ 
ساعت چن؟ 
چ لباسی پوشیده بودم
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
 سپاس شده توسط ( lιεβ )
سلامـ 
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط || Mιѕѕ α.η.т || ، sober ، ḲℑℳℐÅ ، ~ُُBön َBáŠŦ~
(13-08-2015، 20:36)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام نسیم

خوبی کیمیا جان؟
 سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ
(13-08-2015، 20:38)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2015، 20:37)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی شده غزلی =]

ولی قلیون کشیدم 
چطور

چی میگفتم آخه اخمو

منو؟ 
ساعت چن؟ 
چ لباسی پوشیده بودم

ببخشید دیگه کسی که توی ماشین هستش یه دیقه ای رنگُ لباس طرف ُ حفط میکنه ؟؟

ساعتای امم .. 4 یا 5 !

ستارخـان !
(13-08-2015، 20:40)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2015، 20:38)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی قلیون کشیدم 
چطور

چی میگفتم آخه اخمو

منو؟ 
ساعت چن؟ 
چ لباسی پوشیده بودم

ساعتای امم .. 4 یا 5 !

ستارخـان !

من اون موقع فلکه دوم بودم
اشتبا دیدی خانومم =]
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
 سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، Silver Sun
(13-08-2015، 20:37)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2015، 20:34)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ایمان
(: گفـتی خستـم :| ن ؟ :| 

خـوبی ؟ [: 

برم شـام._. 

فهـلـآ .-.
آره اول گفتم بعدش پشیمون شدم.
خوبم
برو 
فعلن

(13-08-2015، 20:39)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2015، 20:36)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام نسیم

خوبی کیمیا جان؟
خوبم نسیم خانوم 
._.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【258】 109

سپاس شده توسط sober
(13-08-2015، 20:41)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2015، 20:40)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی قلیون کشیدم 
چطور

چی میگفتم آخه اخمو

منو؟ 
ساعت چن؟ 
چ لباسی پوشیده بودم

ساعتای امم .. 4 یا 5 !

ستارخـان !

من اون موقع فلکه دوم بودم
اشتبا دیدی خانومم =]

کثافط ! >______<
خوبم نسیم خانوم 
._.
[/quote]
انشالله همیشه خوب باشی
غزل؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو و بحث آزاد(کشتی کج)
  سوال آزاد
  سوال آزاد
  【¤ گــفت و گــوی آزاد 300 ¤】
  " گفتگوی آزاد نسخه ی 272 "
Big Grin گفتگوی آزاد نسخه ی 270
  اتاق عاشقی عاشق هر شدی بیا دلیلشو بگو راحت باش ورود آزاد
  ژنتیک از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد برای تأییدپذیری کامل این مقاله به منابع بیشتری نی
  ایدز از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد لزوم بازبینی برای تغییرات صورت گرفته در این صفحه.نم
  گلبول سفید از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد برای تأییدپذیری کامل این مقاله به منابع بیشت

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان