امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد ((نسخه 257))

(12-08-2015، 15:15)ⓞⓜⓘⓓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2015، 15:13)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2015، 15:11)ⓞⓜⓘⓓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواهرم ويداست ٢سال نديدمش

کدوم ویدا؟ دقیق تر لطفا

يا الله چميدونم اينجا اسمش چيه !يا اسمشو چي گفته!
شايد شما اصلا نشناسيدش ب من گفت بيام اينجا جاي خوبيه
ولي من فقط با ي سايت عجيب رو ب رو شدم هنوز خوبي نديدم

منی که اینجام رو می بینی؟
همه ش 5روزه که اومدم
یکی از کاربرا تو پ.خ بهم گفت اینجا دوست پیدا کنی خیلی خوب میشه
از روزای اول بهتره
باید حق بدی ما نمی شناسیمت
بعدم تو میگی دوساله خواهرتو ندیدی و ازش بی خبری
پس چطور فرید رو می شناسی؟
تو عجیبی
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، мoвιɴα т ، # αпGεʟ
آگهی
(12-08-2015، 15:16)DAZZLING BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2015، 15:13)باهوش و خوشگل ترین دختر انجمن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2015، 15:08)DAZZLING BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2015، 15:07)باهوش و خوشگل ترین دختر انجمن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2015، 15:03)DAZZLING BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این خوشکل تره ک

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عکس
اینم خوشکل نی
حیف با گوشی اومدم
وگرنه خوشکل نشونت میدادم

ایشون خیلیم جیگرن =|

ن جدا اصلا خوشگل نیست
لباساش خوشگل تره

واس من جیگره ...... یک چشایی دارررررره .........هعععععی فقط اینجا عینک زده
هرکی نظری داره
اینم  نظر توعه
 سپاس شده توسط DAZZLING BOY ، # αпGεʟ
(12-08-2015، 15:19)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ._.

پارمیدا .___. ^_^
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، eɴιɢмαтιc ، # αпGεʟ
(12-08-2015، 15:15)ⓞⓜⓘⓓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2015، 15:13)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2015، 15:11)ⓞⓜⓘⓓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدوم ویدا؟ دقیق تر لطفا

من تو سایت در این 5 سال تاسیس سایت و انجمن زیاد ادم دیدم. شاید فقط یک کاربر بوده! مگر اینکه شما اون ویدایی رو بگید که قبلا ارومیه زندگی می کرد.
چیش عجیبه؟
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط мoвιɴα т ، # αпGεʟ ، ρѕуcнσραтн ، ⓞⓜⓘⓓ
@سپهر82

دیگه داری رو اعصاب من راه میریا ! -_-

بیا بهت بگم تاپیک با کیفیت چیه ! -__-
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، # αпGεʟ ، ρѕуcнσραтн
(12-08-2015، 15:17)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
:||||||||||||

(12-08-2015، 15:17)ѕυммєятιмє ѕα∂ηєѕѕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موضـوع هـایی کـهـ مربوطـ به خواننـده های کره ای بایـد دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینـجا گذاشت یا آهنگ و موسیقی ؟
از من میپرسیدی -_-

آهنگ و موسیقی :|

آخـهـ همـهـ فیلـم و سینمـا گذاشتن !! Dodgy
(12-08-2015، 15:19)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ._.

پـاری ._.

سلام ._.

اواتارت یک پا خوشگل هست که به قتل رسیده؟
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط мoвιɴα т ، eɴιɢмαтιc ، # αпGεʟ ، ρѕуcнσραтн
(12-08-2015، 15:20)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدوم ویدا؟ دقیق تر لطفا

من تو سایت در این 5 سال تاسیس سایت و انجمن زیاد ادم دیدم. شاید فقط یک کاربر بوده! مگر اینکه شما اون ویدایی رو بگید که قبلا ارومیه زندگی می کرد.
چیش عجیبه؟
اِهِمـ ._.!
فریــد یادَمـ باشهـ بعدا یه چیزی بهت بگمـ :|
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، # αпGεʟ
خشم غزل
فیلم امشب سینماهای فلش خور Tongue
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، # αпGεʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 25 مهمان