11-08-2015، 0:58
وجودم میلرزد ولی هراسی ندارم ، چون زلزله عشق توست که درونم را ویران میکند
::
دستاتو بذار روی قلبت . گذاشتی؟ آرزومه همیشه بتپه حتی اگه برای من نباشه
کاش میدانستی دنیا با همه وسعتش بدون عزیزان جایی برای ماندن ندارد . به رسم سپاس نوشتم که بدانی عزیزی!
صدای خنده ی خدا را میشنوی ؟ دعاهایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد
زیباترین ستایش ها ، نثار کسی که کاستی هایم و لغزشهایم را میداند و باز هم دوستم دارد
هیچ وقت دل به کسی نبند ، چون این دنیا انقدر کوچیکه که دوتا دل توش جا نمیشه ! ولی اگه دل بستی هیچ وقت ازش جدا نشو ، چون این دنیا انقدر بزرگه که دیگه پیداش نمیکنی…
مثل شقایق زندگی کن ، کوتاه اما زیبا ، مثل پرستو کوچ کن ، فصلی اما هدفمند ، مثل پروانه بمیر ، دردناک اما عاشق
یه کاغذ سفید را هرچقدر هم که سفید و تمیز باشه کسی قاب نمیگیره ، برای ماندگاری باید حرفی برای گفتن داشت
عشق یعنی توی گوشیت یه سری اس ام اس هست که عمرا دلت بیاد پاکشون کنی
سه شاخه گل برات میفرستم ، یکیش از طرف خداوند که نگهدارت باشه ، دومی از طرف دلمه که دوستت دارم ، سومی از طرف چشامه که دیدارت را میطلبه
عشق چیست ؟ ۳ ثانیه نگاه ، ۳ دقیقه خنده ، ۳ ساعت صفا ، ۳ روز آشنایی ، ۳ هفته وفاداری ، ۳ ماه بیقراری ، ۳ سال انتظار ، ۳۰ سال پیشمانی !
تمام لحظه های من فدای تار مژگانت ، شقایق وار میمیرم برای خواب چشمانت
بی تو مرا شبی است که فردا نمیشود … بی من تو را دلی است که دریا نمیشود …
من به زنجیر وفای تو اسیرم چه کنم … گر نیایی به خدا بی تو میمیرم چه کنم … در هوای غم عشق تو ز خود بی خبرم … که به عشق تو محتاج و فقیرم چه کنم …
قشنگترین نگاهم را برای تو کنار گذاشته ام ، تا بدانی که با تمام وجود دوستت دارم
عشق تنها گلی است که برمی آید و شکوفا میشود ، بی نیاز هیچ فصلی !
هرچی زدم بی تو دلم وا نشد … جز تو کسی باب دل ما نشد … هرچه پرستو شدم و پر زدم … هم نفسی مثل تو پیدا نشد
دستاتو بذار روی قلبت . گذاشتی؟ آرزومه همیشه بتپه حتی اگه برای من نباشه
کاش میدانستی دنیا با همه وسعتش بدون عزیزان جایی برای ماندن ندارد . به رسم سپاس نوشتم که بدانی عزیزی!
صدای خنده ی خدا را میشنوی ؟ دعاهایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد
زیباترین ستایش ها ، نثار کسی که کاستی هایم و لغزشهایم را میداند و باز هم دوستم دارد
هیچ وقت دل به کسی نبند ، چون این دنیا انقدر کوچیکه که دوتا دل توش جا نمیشه ! ولی اگه دل بستی هیچ وقت ازش جدا نشو ، چون این دنیا انقدر بزرگه که دیگه پیداش نمیکنی…
مثل شقایق زندگی کن ، کوتاه اما زیبا ، مثل پرستو کوچ کن ، فصلی اما هدفمند ، مثل پروانه بمیر ، دردناک اما عاشق
یه کاغذ سفید را هرچقدر هم که سفید و تمیز باشه کسی قاب نمیگیره ، برای ماندگاری باید حرفی برای گفتن داشت
عشق یعنی توی گوشیت یه سری اس ام اس هست که عمرا دلت بیاد پاکشون کنی
سه شاخه گل برات میفرستم ، یکیش از طرف خداوند که نگهدارت باشه ، دومی از طرف دلمه که دوستت دارم ، سومی از طرف چشامه که دیدارت را میطلبه
عشق چیست ؟ ۳ ثانیه نگاه ، ۳ دقیقه خنده ، ۳ ساعت صفا ، ۳ روز آشنایی ، ۳ هفته وفاداری ، ۳ ماه بیقراری ، ۳ سال انتظار ، ۳۰ سال پیشمانی !
تمام لحظه های من فدای تار مژگانت ، شقایق وار میمیرم برای خواب چشمانت
بی تو مرا شبی است که فردا نمیشود … بی من تو را دلی است که دریا نمیشود …
من به زنجیر وفای تو اسیرم چه کنم … گر نیایی به خدا بی تو میمیرم چه کنم … در هوای غم عشق تو ز خود بی خبرم … که به عشق تو محتاج و فقیرم چه کنم …
قشنگترین نگاهم را برای تو کنار گذاشته ام ، تا بدانی که با تمام وجود دوستت دارم
عشق تنها گلی است که برمی آید و شکوفا میشود ، بی نیاز هیچ فصلی !
هرچی زدم بی تو دلم وا نشد … جز تو کسی باب دل ما نشد … هرچه پرستو شدم و پر زدم … هم نفسی مثل تو پیدا نشد