07-08-2015، 15:52
خدا دختر هارو لعنت کنه
دختر که کرم داره دیه بالباس های تنگ با شال نصفه میاد بیرون
یعنی منو نیگا کنید
دختر که کرم داره دیه بالباس های تنگ با شال نصفه میاد بیرون
یعنی منو نیگا کنید
|
گـفت: پسـرها چقـدر چشـم نـاپـاک شـده انـد ... |
|||||||||||||||||||||||
07-08-2015، 15:52
خدا دختر هارو لعنت کنه
دختر که کرم داره دیه بالباس های تنگ با شال نصفه میاد بیرون یعنی منو نیگا کنید
08-08-2015، 10:41
جواد336 نوشته است:خدا دختر هارو لعنت کنه حرف دهنتو بفَهم مردک .. پسر اگه خودش آدم باشه حتی اگه تو سواحل هاوایی هم بره ، به یه دختَرم نگاه نمیکُنه .... این همه پسر خوب تو جامعه هَســـد .. اونا چیکا میکُنن که انقَد سالم و سر به زیر اند ؟ :||||
08-08-2015، 11:34
(08-08-2015، 10:41)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ای بابا توهین نکنید شما دخترا جا پسرا نیستید که بدونید چرا اینطورین و ما پسرا هم جایه دخترا نیستیم که بدونیم دخترا چرا اینطورین پس خواهشا توهین نکنید در ضمن خانوم شما هم اکگه پسر باشی تو سواحل هاوایی نمیتونی جلو خودتو بگیری جر و بحث الکی هم نکنید
08-08-2015، 12:05
(آخرین ویرایش در این ارسال: 08-08-2015، 12:05، توسط saeedrajabzade.)
مرسی بابت آیات:
نقل قول: (قل للمؤمنین یغضّوا من ابصارهم و یحفظوا فروجهم ذلک ازکی لهم ان الله خبیر بما یصنعون;6جالبه تو این آیه هیچ اجباری وجود نداره گفته به مومنین بگو این کارو بکنن چون براشون بهتره... اگه کسی مومن(مسلمون نباشه) هیچ اجباری نداره پوشش اسلامی داشته باشه نقل قول: یا ایّها النبی قل لازواجک و بناتک و نساء المؤمنین یدنین علیهن ّ من جلابیه ذلک ادنی ان یعرفن فلا یؤذین;جالبه تو این آیه گفته به همسران و دختران و زنان مومنان(نه همه مردم) بگو... مرسی بابت آیات... با توجه معنی کاملا روشن بود. همونقدر که زن ها سفارش شده چشم چرونی نکنن به مرد هام تاکید شده چشم هاشونو حفظ کنن... پی درست دیست بگیم همه ی زنان جامعه باید حجاب اسلامی داشته باشند تا مردها به گناه نیوفتن اگر واقعا مومن هستی چشمت رو از نگاه به نامحرم حفظ کن نه اینکه دختر مردمو لعنت کنی مرسی بابت آیات: نقل قول: (قل للمؤمنین یغضّوا من ابصارهم و یحفظوا فروجهم ذلک ازکی لهم ان الله خبیر بما یصنعون;6جالبه تو این آیه هیچ اجباری وجود نداره گفته به مومنین بگو این کارو بکنن چون براشون بهتره... اگه کسی مومن(مسلمون نباشه) هیچ اجباری نداره پوشش اسلامی داشته باشه نقل قول: یا ایّها النبی قل لازواجک و بناتک و نساء المؤمنین یدنین علیهن ّ من جلابیه ذلک ادنی ان یعرفن فلا یؤذین;جالبه تو این آیه گفته به همسران و دختران و زنان مومنان(نه همه مردم) بگو... مرسی بابت آیات... با توجه معنی کاملا روشن بود. همونقدر که زن ها سفارش شده چشم چرونی نکنن به مرد هام تاکید شده چشم هاشونو حفظ کنن... پی درست دیست بگیم همه ی زنان جامعه باید حجاب اسلامی داشته باشند تا مردها به گناه نیوفتن اگر واقعا مومن هستی چشمت رو از نگاه به نامحرم حفظ کن نه اینکه دختر مردمو لعنت کنی
08-08-2015، 14:15
(08-08-2015، 12:05)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هم مرد ها و هم زن ها وظیفه متقابل به هم رو دارند خانم ها حجاب بدن اقایان حجاب چشم! البته بین اینها هم کسانی هستن که موجب ایجاد این قضایا میشن
08-08-2015، 16:54
اینم بگم واس پسرااااااااا
![]()
10-08-2015، 22:53
حرف دهنتو بفَهم مردک ..
پسر اگه خودش آدم باشه حتی اگه تو سواحل هاوایی هم بره ، به یه دختَرم نگاه نمیکُنه .... این همه پسر خوب تو جامعه هَســـد .. اونا چیکا میکُنن که انقَد سالم و سر به زیر اند ؟ :|||| [/quote] اولا احترام خودتو نگهدار این یک بعدشم حقیقت تلخه قبول دارم سوما من تو رو نگفتم که من کلا گفنم اسمه کسی رو نبردم که یا اسمه تو رو نبوردم که گفنم منظور محیط خرابه پسرا هم مقصر نیستن اما باعث بانی دختره اگه دختر انعطاف نشون نده یا با چادر حجاب داشته باشه هیش وقت پسر مزاحمش نمیشه ولکن (اولی)اگر پسری دراین موقعییت مزاحمت ایجاد کرد حرفه شما درسته
11-08-2015، 9:24
به نظر من نه تقصیر دختراست نه تقسیر پسرا
![]() ![]() ![]()
11-08-2015، 9:28
(11-08-2015، 9:24)طوطی82 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. حرفات منطقے نے شیطان بهت پیشنهاد میده ولے به خود فرذ بستگے داره که انجامش بده یا نه
11-08-2015، 9:32
(آخرین ویرایش در این ارسال: 11-08-2015، 9:35، توسط saeedrajabzade.)
(10-08-2015، 22:53)جواد336 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اولا احترام خودتو نگهدار این یک بعدشم حقیقت تلخه قبول دارم سوما من تو رو نگفتم که من کلا گفنم اسمه کسی رو نبردم که یا اسمه تو رو نبوردم که گفنم منظور محیط خرابه پسرا هم مقصر نیستن اما باعث بانی دختره اگه دختر انعطاف نشون نده یا با چادر حجاب داشته باشه هیش وقت پسر مزاحمش نمیشه ولکن (اولی)اگر پسری دراین موقعییت مزاحمت ایجاد کرد حرفه شما درسته [/quote] آثار و نتایج جوی که مذهبیون حکومتی راه انداختن و ی عده جوون و بچه بسیجیم تو این فضاها بلندگوشون شدن. دخترای که مثل خانم رومیا فکر میکنید بدونید آخر این جریان دودش تو چشم خودتون میره... این شمایید که روز به روز امنیت اجتماعیتون کمتر میشه افرادی مثل جواد خان اگه همین روند پیش بره به چادرم قانع نمیشن میگن خط چش دختره منو تحریک کرد، خدا لعنت کنه دخترایی که چادر سر میکنن ولی پنکک و خط چش میکشن باشد که بیندیشید...
| |||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|