نظرسنجی: استقلال یا پرسپولیس؟؟
استقلال
پرسپولیس
[نمایش نتایج]

توضیح: این یک نظرسنجی عمومی‌است. کاربران می‌توانند گزینه‌ی انتخابی شما را مشاهده کنند.
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

استقلال و عشق است....

(07-08-2015، 15:26)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2015، 15:24)DAZZLING BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2015، 15:20)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2015، 15:17)DAZZLING BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2015، 15:15)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو که نمیدونی قبلش گفت زر نزنم بعد ویرایشش کرد

اره گفتم زر نزن داشم بیشتر میگفتم دلم ب حال خودم سوخت چون هم تاز از محرومیت درا ومدم هم الانم 20 درصد دارم .........ویرایشیدم تا اخطار نگیرم

پس معلومه خیلی لاتی ولی واسه من شوکولاتی

هه بابا اگ این جمله های بیتوته و اینترنتی نبود چ شکری میخوردی؟؟؟؟؟؟؟ها؟؟؟؟؟؟؟؟بابای

نترس من از شکرای تو برنمیدارم
بهبه میبینم خوب جواب میدی اورین اورین
دیگه الان شدی استادما
Msle matroke trin halt yk
Shahr shodeam k dr an
Hst sdaei v ksi nist vli
پاسخ
آگهی
دزلینگ بوی میبرم گزارش میدمااااا
استقلال و عشق است.... 4
پاسخ
(07-08-2015، 15:28)یلدا930 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2015، 15:26)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2015، 15:24)DAZZLING BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2015، 15:20)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2015، 15:17)DAZZLING BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره گفتم زر نزن داشم بیشتر میگفتم دلم ب حال خودم سوخت چون هم تاز از محرومیت درا ومدم هم الانم 20 درصد دارم .........ویرایشیدم تا اخطار نگیرم

هه بابا اگ این جمله های بیتوته و اینترنتی نبود چ شکری میخوردی؟؟؟؟؟؟؟ها؟؟؟؟؟؟؟؟بابای

دیگه الان شدی استادما

چیه خب خودش شروع کرد دیه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✘ JOKER ✘
استقلال و عشق است.... 4

پاسخ
(07-08-2015، 15:29)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2015، 15:28)یلدا930 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه الان شدی استادما

چیه خب خودش شروع کرد دیه

نه نه نه من فقط حال کردم همین
ازحاضرجوابیت خوشم اومد
Shahr shodeam k dr an
Hst sdaei v ksi nist vli
پاسخ
(07-08-2015، 15:31)یلدا930 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2015، 15:29)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه الان شدی استادما

چیه خب خودش شروع کرد دیه

نه نه نه من فقط حال کردم همین
ازحاضرجوابیت خوشم اومد

ممنون من تو بیوگرافیمم نوشتم استاد کلکلم خیلیا واسه سنم میگن به درد کل کل نمیخوری ولی کلشونو خوابوندم...

ولی بعد کل کل تو پ.خ ازشون معذرت خواهی میکنم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✘ JOKER ✘
استقلال و عشق است.... 4

پاسخ
اقا عرفان دعوا نكن ببخشيد عرفان همش دعوا ميكنه شماا ببخشيد Big Grin
از امروز مردم ديگه سراغم نيايد............
پاسخ
دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش اید

هه اره ج امیدو نیتونی بدی؟؟؟؟
نت قط شد

المیرا خانوم بغیر از من کس دیه ای پیدا نمیشه؟؟؟؟؟؟
استقلال و عشق است.... 4
پاسخ
نخیر چون بغیه ادب دارن اما جنابعالی دریغ از کمی ادب اصن چون پرسپولیسی هستی گزارشت میدم
استقلال و عشق است.... 4
پاسخ
تو دیه حرف از ادب نزن..........فشای خودش یادش نی

گزارش بده فوقش اخطارم بشه 70 درصد هوم؟؟؟؟؟؟؟

هه بسوزید ..............پرسپولیسی بودن لیاقت میخواد

درزم کم سن انجمن ی تو ی زینب طلا رو مخمین اما ب یکی از مدیرا قول دادم در نیوفتم ............ پ زیاد ب خودت امیدوار نشو

المیرا خانوم گزارش بده..............ای خدا برا بار سدم بای
استقلال و عشق است.... 4
پاسخ
بیوگرافیتوقبلا خوندم یادم نبود راستی داداش عرفان مگه چن سالته؟

(07-08-2015، 15:43)DAZZLING BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو دیه حرف از ادب نزن..........فشای خودش یادش نی

گزارش بده فوقش اخطارم بشه 70 درصد هوم؟؟؟؟؟؟؟

هه بسوزید ..............پرسپولیسی بودن لیاقت میخواد

درزم کم سن انجمن ی تو ی زینب طلا رو مخمین اما ب یکی از مدیرا قول دادم در نیوفتم ............ پ زیاد ب خودت امیدوار نشو

المیرا خانوم گزارش بده..............ای خدا برا بار سدم بای

اوخ اوخ اینجاچراهمتون عصبانیدشمام داداش ولش کن دیگه اشکال نداره
المیراجون چی میگی شما؟
Shahr shodeam k dr an
Hst sdaei v ksi nist vli
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان