امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

» گفـتگوی آزاد نسخـه 254 «

(04-08-2015، 20:45)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 20:43)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 20:41)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 20:39)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 20:36)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه خوبم نیستم
امروز با یه خانوم یوب* کلاس زبان داشتم بدون دوستم:{{{

خدا هیچ رفیقی رو از دوسش نگیره....
همگی بگین آمین
خخخخ امین
دیوونه امروز خوش بود نیومد زبان :{{{
من خیلی شمارو دوج دارم B-)
میدونستمcof
Khobe
:-D

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
» گفـتگوی آزاد نسخـه 254 « 125

سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، FARID.SHOMPET
آگهی
چرا بعضی از پ.خ دوتا میاد؟
زوق مرگ میکنه بعد ضد حال میشه:<<
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ◄Iяαи► ، ḲℑℳℐÅ
نقل قول: رزی یـآدم بده خبرت :|
من خودم اصن ابراز علاقه حالیم نمیشه :|

بیا دو تا فن رزمی یاد بگیر این کارا چیه -_-
 سپاس شده توسط ~ CrAzY HuMaN ~ ، FARID.SHOMPET ، ◄Iяαи► ، ḲℑℳℐÅ ، an idiot
بابا.__________.
گمشید کنار بابام اومد.___.
بابایی^_^
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ◄Iяαи► ، Mason
نقل قول: نمیشه یه ورزش دیگه باشه؟ |:

من کشتی نمیخوام |:
چه ورزش دیگه ای؟ Huh

این خیلی حال میده با دخترا  Big Grin

(04-08-2015، 20:47)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: تو هم هستی خ!  » گفـتگوی آزاد نسخـه 254 « 125 محبت من و تو خیلی خاص تره! عشقی که با فوش فقط میشه توصیفش کرد  » گفـتگوی آزاد نسخـه 254 « 125
اگه فوش دادن ابراز علاقه ب توعه من دیه فوش نمیدم !

کی اومدم حرمسرات ک خودم خبر ندارم ؟ Confused

من که می دونم دلت می خواد  Sleepy
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط ~ CrAzY HuMaN ~ ، ◄Iяαи► ، Mason
عشقم ۷:!
.
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ~ CrAzY HuMaN ~
(04-08-2015، 20:48)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 20:47)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بالاخره یه روزی خودکشی میکنم ! -_-

برم ببینم چی میگه -_- !

نه تو رو خدا -_-

قبلش باید ازدواج کنی V:

جدی این حرفو نزنم خوشم نمیاد -_-
من که با تو نبودم ._.

آره اره یک مد نظرمه ! ._. 497
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، FARID.SHOMPET
نقل قول: من که می دونم دلت می خواد  » گفـتگوی آزاد نسخـه 254 « 125
خیلی زر میزنی Rolleyes
 سپاس شده توسط ~ CrAzY HuMaN ~ ، ◄Iяαи► ، FARID.SHOMPET
(04-08-2015، 20:48)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 20:45)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 20:43)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 20:41)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 20:39)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا هیچ رفیقی رو از دوسش نگیره....
همگی بگین آمین
خخخخ امین
دیوونه امروز خوش بود نیومد زبان :{{{
من خیلی شمارو دوج دارم B-)
میدونستمcof
Khobe
:-D
crazy
+ حس الان فقط یه شکلکه
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
(04-08-2015، 20:49)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: نمیشه یه ورزش دیگه باشه؟ |:

من کشتی نمیخوام |:
چه ورزش دیگه ای؟ Huh

این خیلی حال میده با دخترا  Big Grin

(04-08-2015، 20:47)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: تو هم هستی خ!  » گفـتگوی آزاد نسخـه 254 « 125 محبت من و تو خیلی خاص تره! عشقی که با فوش فقط میشه توصیفش کرد  » گفـتگوی آزاد نسخـه 254 « 125
اگه فوش دادن ابراز علاقه ب توعه من دیه فوش نمیدم !

کی اومدم حرمسرات ک خودم خبر ندارم ؟ Confused

من که می دونم دلت می خواد  Sleepy
لباساشون زشته |:

بریم رزم شب؟ v:

خیلی خوبه |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
» گفـتگوی آزاد نسخـه 254 « 125
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Mason

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان