امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

» گفـتگوی آزاد نسخـه 254 «

(04-08-2015، 20:30)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 20:28)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

129f فاطی عزیزم خجالت نکش یهو بیا 10 ، 20 تا سپاس بزن بره دیگه :|:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Untitled_1c1d6.png

به سپاسای رز دقت کنید ! ||||||||||||||||:

غزل |:
بهت که گفتم با اون لینک عکسا که تو گالری گذاشتی چیکارکن ؟؟ :|

رو پیست کن تو اون عکس ِ ._. ..

تازه اون عکسا فقد همون قدره /: |:
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
آگهی
(04-08-2015، 20:28)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن عززم خجالت چیع :|

جییغغغ ^_^ چ خوشگلم تو این عسکـه ._.*
 سپاس شده توسط Interstellar ، ( lιεβ ) ، Mason ، FARID.SHOMPET ، ḲℑℳℐÅ ، ~ُُBön َBáŠŦ~ ، ◄Iяαи►
(04-08-2015، 20:30)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 20:25)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خودمم ازش بدم میاد :|
از اخطاره من ؟
خو پَ ورش دار -_-
به یاده اون قدیما که زن و شوهر بودیم :d
پارتی دارم دیگه ! ^_^
:|
از اخطار خودم بدم میاد -_-

پسره ی *)%#@$@#$#$^%$^*$%*^&&$#$!@#@$#%&؛^* قانونمند -_-
 سپاس شده توسط Spell † ، FARID.SHOMPET ، Apathetic
(04-08-2015، 20:31)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 20:27)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 20:25)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا هیشکی با آدم نمیحرفه.....

.-.
سلام کیمیا:>>

سلام فدا
خوبی؟:}}
یه لحظه فکر کردم کلا رفتی.-.
 سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ
(04-08-2015، 20:30)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 20:24)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 20:20)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود
درود بر شرفت » گفـتگوی آزاد نسخـه 254 « 118

همین الان ذکر خیرت بود » گفـتگوی آزاد نسخـه 254 « 118

چی شده؟ وات هپن؟
:/ حـال توضیح ندارم  » گفـتگوی آزاد نسخـه 254 « 118

دُنت وات هپن » گفـتگوی آزاد نسخـه 254 « 118
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
(04-08-2015، 20:32)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 20:31)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 20:27)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 20:25)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا هیشکی با آدم نمیحرفه.....

.-.
سلام کیمیا:>>

سلام فدا
خوبی؟:}}
یه لحظه فکر کردم کلا رفتی.-.
خوبم.
کجا؟؟؟؟؟نبابا

» گفـتگوی آزاد نسخـه 254 « 118

سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
اه خستمه .. خدافظ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Spell † ، ḲℑℳℐÅ ، ~ CrAzY HuMaN ~
cry girl آخ فرید جات خالی بود ._.

زدیم صابرو تگ کردیم اومد گ.آ !

ولی به من سپاس نداد آخر ..

@F A R I D

._.
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ◄Iяαи► ، Apathetic
(04-08-2015، 20:31)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید چند وقتیه نیستی‎:|‎
اها یادم نبود کار داری :>>!

کی برای شما ها یک لقمه نون در بیاره اگه من کار نکنم؟ !  Undecided
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Mason ، ◄Iяαи► ، ḲℑℳℐÅ

جیغ بیحال سپاس اون پیجه چیه؟؟:>>>
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ◄Iяαи► ، ( lιεβ )

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان