امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.78
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 "

یه بار از دم درِ یه خونه ای رد می شدیم، من بلند بلند با ذوق
گفتم: وای مامان بیا ببین بوی بابابزرگ میاد اینجا!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
مامانم یه پس گردنی زد بهم و گفت:
آبرویزی نکن کصافط ... بوی تریاکه!
کاش همه می فهمیدن...
دل بستن به کلاغی که دل دارد،
بهتر از دل بستن به طاووسیست که
تنـــــــــــها زیـــــــــــــــــــــــــــبایی دارد . . .
" گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 " 185
 سپاس شده توسط ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
آگهی
(02-08-2015، 22:09)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 22:04)ƝAƲA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 22:03)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 22:01)ƝAƲA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 22:00)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخ
باشه سخن میگم:>>
حرف نزن-.- من گوشی ندارم تبلتمم توقیفه
سلام نوا

من وتو یک ساله همدیگه رو ندیدم
سلام Angel

خخخ بیا اسلموشن بریم ننننننواااااع

ممممروووا

( اسمامون بهم میاد ها  )
اگر خواهر دار شدم میزارم مروا
خخخخخ
نمیشه  >__<
اره میاد.-.
+
ارین کدوم خواننده؟
Guns N Roses 
Sweet child of mine

اگه راک دوس داری عالیه
جزو بزرگترین اهنگای راکه
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
(02-08-2015، 22:09)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 22:07)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 22:04)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 22:01)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 21:57)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راس میگه |:

فایو حست زود میگیر ..

سیکس پلاس هی حس القا میکنه |:
من و تو عوضی هم همش میگه آیفون سیکس پلاس کوفت آیفون شیش پلاس مرض 

این کارایی اون کارایی -_-
خخ (:

تاز p8 اومده شبیه آیفونه |:

روانی میکنن آدمو اصن |:
اون دیگه چه نوعشه ؟ منم میخوآم cry girl
من نمیخوام دیگع ._.

میخوام درسمو ادامه بدم 290

خعلی |:
درس ؟ ببخشیدآ یکم گیجم چ ربطی داشت ؟
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
فاطمه؟؟؟
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн
(02-08-2015، 22:10)ƝAƲA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

پشاخخخخخ
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
میگن بعد از قلب آقایون |:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
چین پر جمعیت ترین جای دنیاست!!!!!!!!!!!

(02-08-2015، 22:12)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 22:10)ƝAƲA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

پشاخخخخخ

یعنی چی ?
کاش همه می فهمیدن...
دل بستن به کلاغی که دل دارد،
بهتر از دل بستن به طاووسیست که
تنـــــــــــها زیـــــــــــــــــــــــــــبایی دارد . . .
(02-08-2015، 22:11)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 22:09)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 22:07)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 22:04)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 22:01)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من و تو عوضی هم همش میگه آیفون سیکس پلاس کوفت آیفون شیش پلاس مرض 

این کارایی اون کارایی -_-
خخ (:

روانی میکنن آدمو اصن |:
من نمیخوام دیگع ._.

خعلی |:

اصطلاح جدیده ._.

من همش پا گوشیم آخه ..

اونوخ درس نمیخونم ._.

خخ (:

راستی معدلت چن شد؟ ._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн
(02-08-2015، 22:10)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 22:09)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 22:05)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 22:04)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 22:02)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Blue is the warmest colour 

جدی ؟ آره آبی قشنگه ^_^

خوبی ؟
مرسی تو خوبی
اونی ک گفتم اسم یه فیلم راجع به همجنسگرا های زن

منم خوبم !

همین ک گفتی آبی رنگ گرمیه ؟

چ ربطی ب همجنـ*ـس بازآ داره ؟

یکی از دخترا موهاش آبیه
جایزه کن گرف
چیکارا میکنی
هیچی .. تو چی ؟

اسمت آرینه ؟

+ بلی مروا ؟
 سپاس شده توسط ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
(02-08-2015، 22:12)ƝAƲA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگن بعد از قلب آقایون |:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
چین پر جمعیت ترین جای دنیاست!!!!!!!!!!!

(02-08-2015، 22:12)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

پشاخخخخخ

یعنی چی ?
پاره شدم از خنده خدا خیرت بده خیلی خندیدیم 

(02-08-2015، 22:14)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 22:10)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 22:09)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 22:05)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 22:04)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جدی ؟ آره آبی قشنگه ^_^

خوبی ؟
مرسی تو خوبی
اونی ک گفتم اسم یه فیلم راجع به همجنسگرا های زن

منم خوبم !

همین ک گفتی آبی رنگ گرمیه ؟

چ ربطی ب همجنـ*ـس بازآ داره ؟

یکی از دخترا موهاش آبیه
جایزه کن گرف
چیکارا میکنی
هیچی .. تو چی ؟

اسمت آرینه ؟

+ بلی مروا ؟

آره آرینم نمیدونستی

اسمت یادم رف 
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
 سپاس شده توسط ƝAƲA ، ρѕуcнσραтн
(02-08-2015، 22:14)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 22:11)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخ (:

روانی میکنن آدمو اصن |:
من نمیخوام دیگع ._.

خعلی |:

اصطلاح جدیده ._.

من همش پا گوشیم آخه ..

اونوخ درس نمیخونم ._.

خخ (:

راستی معدلت چن شد؟ ._.
بگم کارنامه نگرفتم باور میکنی |:

کوثر هم نگرفته :>
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان