امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.78
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 "

(02-08-2015، 12:52)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 12:46)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوندي ؟

(02-08-2015، 12:46)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

افسرده یک و دو ** این؟
چرا اینجوری دوستین؟؟؟!

من الان فعلا واقعا قاطي كردم قاطياااا
ها؟قاطی کردنتو کار ندارم
چررا انجوری برا هم غشو ضعف میرین؟؟؟؟-.-

من غشو ضعف رفتن دوست ندارم خودش مدل ابراز علاقه منو ميدونه
آگهی
خب خوب شد هردوتونو ی جا میبینم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✘ JOKER ✘
" گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 " 141

(02-08-2015، 13:10)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بلخره تونستيم باهم حرف بزنيم
مجید کنکورو چ کردی؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✘ JOKER ✘

(02-08-2015، 13:10)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع.........

(02-08-2015، 13:11)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مجید کنکورو چ کردی؟

هچي هرروز يه عالمه كتاب ميخونم دارم خودمو خفه ميكنم واالا يني چي
از امروز مردم ديگه سراغم نيايد............
 سپاس شده توسط KING ERFAN ╬
(02-08-2015، 13:11)افسرده2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع.........

(02-08-2015، 13:11)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مجید کنکورو چ کردی؟

هچي هرروز يه عالمه كتاب ميخونم دارم خودمو خفه ميكنم واالا يني چي

چ خوبخ من هنوز 12 سلمه Tongue
✘ JOKER ✘

سپاس شده توسط افسرده2
من برم بيام زود ميام ٣ديقه ديگه اومدم ميرم يه قرص بخورم سرم ميسوزه
 سپاس شده توسط KING ERFAN ╬
(02-08-2015، 13:11)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بلخره تونستيم باهم حرف بزنيم

آره دیه داشت شبیه این فیلم هندیا میشد25r30

(02-08-2015، 13:15)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخی برو زود بیا
✘ JOKER ✘

(02-08-2015، 13:15)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان ميگفت خوبم برو دكتر بچه خوب بيام ببرمت Big Grin
از امروز مردم ديگه سراغم نيايد............
تو گ گفتی شیش ماه بن شدی؟!؟!؟!؟!
✘ JOKER ✘

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان