امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.78
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 "

(02-08-2015، 11:59)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 11:56)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 11:55)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم رفتم فیلم سفارش دادم گفت میشه 40 تومن :|

بازی حداقل ی ورزش داره فیلم دیه بیکاری محضه .. عین این اسکلا ._.

البته وقتایی هیچ بازی ای نباشه میرم تو خط فیلم cof

بازی ورزش داره؟ :|

من حاضرم تو یه اتاق یه متری باشم..

با یه باکس فیلم خوب..

تا آخر عمرم همونجا میمونم :|

آره دیه ! من چند ساله بازو و ساعدم مداوم درد میکنه بخاطر منقبض شدن ناگهانی یا زیاد فشار اوردن به موس و کیبرد ! دیگه دردش عادی شده !

تازه ، گیمرا نسبت به بقیه آدما میتونن خواباشونو کنترل کنن و عکس العمل بهتری دارن و تصمیم گیری سریع براشون راحت تره !

گیمرا ، ن اونایی ک میرن تو جی تی ای گشیت میزنن و ماشین سواری :|
 سپاس شده توسط Interstellar
آگهی
دارم نقد بازی watch dogs ره مینویسم 
پدرم در اومد خیلی سخته
" گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 " 134
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Mason ، Interstellar
(02-08-2015، 12:00)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 11:56)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 11:55)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام علی !

Crysis 3 رو گرفتم !

درود 
گرفتی ؟ 
ایول چطوره ؟ 

هنوز نصبش نکردم ..

تو تمومش کردی ؟

(02-08-2015، 12:02)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پدرم در اومد خیلی سخته

کرایسیس 3 با من !
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Interstellar
سلام بالاخره از بن بودن در اومدم خداروشكر
از امروز مردم ديگه سراغم نيايد............
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
(02-08-2015، 12:02)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 12:00)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام علی !

Crysis 3 رو گرفتم !

درود 
گرفتی ؟ 
ایول چطوره ؟ 

هنوز نصبش نکردم ..

تو تمومش کردی ؟

(02-08-2015، 12:02)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پدرم در اومد خیلی سخته

کرایسیس 3 با من !

باشه 
ناموسا خیلی سخته هنوز اولاشم میگم که اصن 3 تا خشاب خالی باس بکنی تا یه هیولا بمیره 
تازه کال اف 7 رو نصب کردم  Big Grin
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Mason
اصلا بازی باید بتونی از ماشین پیاده شی :|

بعد بری منطقه های جدید کشف کنی :|

یا مثل کانتر .-.

این بازی آ بیخودن ._.
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Mason ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
(02-08-2015، 12:04)افسرده2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه بن بودی ؟ 

(02-08-2015، 12:04)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا مثل کانتر .-.

این بازی آ بیخودن ._.

سلیقه آدما متفاوته

(Aiden Pearce)
(02-08-2015، 12:04)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه 
ناموسا خیلی سخته هنوز اولاشم میگم که اصن 3 تا خشاب خالی باس بکنی تا یه هیولا بمیره 
تازه کال اف 7 رو نصب کردم  Big Grin
بزن بریم تو کارش !

هنر کردی !!
(02-08-2015، 12:04)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا مثل کانتر .-.

این بازی آ بیخودن ._.
برو بابا cof
 سپاس شده توسط Interstellar ، Aiden Pearce
(02-08-2015، 12:05)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 12:04)افسرده2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه بن بودی ؟ 

اره انقد ارش به عرفان گفت خدايي عرفانم سريع حل كرد
از امروز مردم ديگه سراغم نيايد............
اون بازیایی ک تو بهشون میگی بازی ماهان ، من بهشون میگم مینی گیم cof

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان