امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.78
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 "

(01-08-2015، 22:34)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 22:32)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خوشحالم ^__^ !

می 2  ^_^

(01-08-2015، 22:32)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی دیشب اون فیلمه ک دخترا قاتل بودنُ دیده :|

البته مطمئن نیستم دیشب بود .-.

ها ._.

من و تو .-.

مآرک و نیکول :|
" گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 " 117
 سپاس شده توسط Berserk
آگهی
[quote pid='3001403' dateline='1438457605']
ی زمانی من اسمم جانی بود :v
ولی هیچکس نیت شوم منو درک نکرد :>
اون زمان ک شما ب اقیانوس میگفتین اقایونس ما جانیو میشناختیم و نام کاربریمون بود :183:
[/quote]

الکی عوضش نکن -.-

اون جانی دپ بود |:

تو درک نمیکنی ((=
جانی سینس بود :v

(01-08-2015، 22:38)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این چهآر تآ دقیقاً تآ یک مآه سوژه خنده بروبچ مآ بود :>

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://s2.img7.ir/67lWU.jpg

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://s2.img7.ir/Yd8St.jpg

http://s2.img7.ir/rkaw0.jpg

و خنده دآر ترینشون این |:

http://s2.img7.ir/BqQhh.jpg
الاغه رو :v 25r30
 سپاس شده توسط Spell †
(01-08-2015، 22:37)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 22:31)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 22:27)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه یِ پا ال%کس%یس%ن واسه خودشون رو نمیکنن :|

خوب ملیکا آخرین قرار کـآریت ؟!‌ Angel

میگفتی ایمان |:

-_- دستیار شمآ بودم :>

داشتی از آخرین فیلم میگفتی :>>

:q

بله بله .. بآید ست صورتی بپوشی برا این فیلم آخر درخدمت جانی جون :>

(01-08-2015، 22:36)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 22:33)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 22:31)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 22:29)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 22:28)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هزار تا جانیه معروف داریم ولی الک***** هم چند تا داریم؟

الکسیس سانچز :|
الکسیس کارل :|

الکسیس سیپراس =|

جانیم فقط یدونه س ملوک جان Big Grin

هر هر هر :|

(01-08-2015، 22:30)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 22:27)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 22:25)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اومم آره من شاهزاده جاودانم !

:|

سلامم ..

من ک پنبه رو میبینما ح*** میشم ((:
اومم همیشه س*** باش ((:

جوونیتو از دست نده و شاد باش :|

من تک و تنهایی همه ی این  میوه هارو خوردم ..

من چاقالو پاقالو شدم

چاقالو پاقالو

هنو دوسم داری ؟ :|

من سر این پیج سرین اینقد خندیدم ..

تا اینکه ریپورت شد :/

دوباره پیج زده .-.

(01-08-2015، 22:27)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 22:25)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اومم آره من شاهزاده جاودانم !

:|

سلامم ..

سلام رمزی ._.*

های مکیلا ._.

چطوری پسوورد ._. ؟

خوبم خوبم ._.

تو چطوری مکیلا ؟ ._.

من بهترم پسوورد .___.

چ خ ^_^ ؟
 سپاس شده توسط Spell † ، Brooklyn Baby
(01-08-2015، 21:56)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 21:54)یلدا930 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهو داش فریدبپا توگلوت گیرنکنه

با آب هویج می خورم که بره پایین!

اخیییییییی باکلاس شدی ابوپسندنمیکنی
Msle matroke trin halt yk
Shahr shodeam k dr an
Hst sdaei v ksi nist vli
(01-08-2015، 22:39)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote pid='3001403' dateline='1438457605']
ی زمانی من اسمم جانی بود :v
ولی هیچکس نیت شوم منو درک نکرد :>
اون زمان ک شما ب اقیانوس میگفتین اقایونس ما جانیو میشناختیم و نام کاربریمون بود :183:

الکی عوضش نکن -.-

اون جانی دپ بود |:

تو درک نمیکنی ((=
جانی سینس بود :v
[/quote]

رد گم کنی‌؟ : )

بآ مآ از این بازیا نکن مررررد :|

هعهییی ._.  پ آواتارت اون وسط چی میگف ؟ |:
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн ، Tɪɢʜᴛ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(01-08-2015، 22:39)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 22:34)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 22:32)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خوشحالم ^__^ !

می 2  ^_^

(01-08-2015، 22:32)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ها ._.

من و تو .-.

هاآآآ ._. ندیدم :|
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн ، Tɪɢʜᴛ
وقتی تآ پنج بآشی همینه دیگه .-.

اون دو تآ دآشتن لاو میترکوندن :>

http://s2.img7.ir/t6T2J.png
 سپاس شده توسط Navisa. ، Tɪɢʜᴛ ، Berserk ، Spell †
کسی هس ؟ ._.

نیس ؟ .-.
 سپاس شده توسط Navisa. ، ρѕуcнσραтн ، Spell †
Slm..
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн ، Tɪɢʜᴛ
(01-08-2015، 22:42)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 22:39)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خوشحالم ^__^ !

می 2  ^_^

ها ._.

من و تو .-.

هاآآآ ._. ندیدم :|

خیلی بآحآل بود .. من دآشتم یواشکی میدیم |:

مآمآنم بدش میآد فیلم جنآیی و اینآ ببینم .-.
 سپاس شده توسط Berserk

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان