امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد ((نسخه 252))

(31-07-2015، 22:29)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2015، 22:26)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2015، 22:23)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2015، 22:19)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2015، 22:16)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی میگی ؟

اها :|

من بچه بودم داشتم ابپاشم افتاد زیر درخت گربهه نمیدونم چ مدلی بود خواست ورش داره با لگد زدم بش فرار کرد :|

( دوستداران حیوانات لطفا به خاطر این عمل ناشایست منو حلال کنن من جونمو دوس دارم ._. )

گربه بدبخت :|
تابستونا میرفتیم شمال ابجیم تو حیاط با شلنگ من با این تفنگه میوفتادیم ب جون هم :|  Big Grin
بعضی وختا بابامم همراهی میکرد .. مامانم بدش میاد Confused
کلا اب بازی خیلی خوبه ولی معمولا بعد اب بازی تا س روز مریض میشم اخرشم میرم زیر سرم Dodgy
اره دلم براش سوخت cof

اب بازی تو مدرسه حال میده که این مدیر و ناظم بیشعور نمره انظباط کم میکنن شوخیم ندارن !! لعنیتا ارزو ب دل موندم ینی .. چرا همیشه قانونمند ترین مدرسه ها گیر من میفته ؟؟ -_-

چ ضعیف :| من وقتی مریض شم اصولا از اون مریضیاییه ک باید سگ جون باشی تا تحمل کنی ! :|
اب بازی تو مدرسه پسرونه ضایعست  .. البته ابتدایی بودیم ک نه ولی دبیرستان دیگه بچه بازیه منم فقط با خانوادم بازی میکنم .. 
من کلا ضعیفم از بچگی ضعیف بودم .. نمیدونم چرا.. 
ولی دخترونه ن هیچ وخ ضایه نیس .. ی اسکل بود تو مدرسمون .. تو بارون رفت زیر نابدونی شده بود عین موش ابکشیده گلی !!

ب خاطر ژنه دیه

دخترا لوسن :| کلا عشق این چیزان ..
جالبه فقط ژن من ضعیفه.. ولی کلا خانوادتن قوی هستیم ..
 سپاس شده توسط Mason ، FARID.SHOMPET ، ☮ VENOM VΛDΞR ☮
آگهی
(31-07-2015، 22:29)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2015، 22:27)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه فیلم خفن بهتون معرفی کنم ؟ اکشن و طنزه .. پخش شدم از خنده ینی

میتونم حدس بزنم  Angel

چی ؟ ._.

اصولا کم فیلم میبینم .. خیلی خوشم اومد ازش !
 سپاس شده توسط Wanton ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، FARID.SHOMPET ، ☮ VENOM VΛDΞR ☮
نقل قول:
باشه حتما میرم
نه اینکارو نکن! 
جدی میگم!
به نظرم وقت بذار با خانواده اگه اومدید تهران برید کاخ ها و موزه های تاریخی و هنری رو ببینید. خیلی بیشتر ارزش داره. از موزه ی ساعت و پول گرفته تا موزه ی کاخ سسعد آباد
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Mason ، ☮ VENOM VΛDΞR ☮
(31-07-2015، 22:32)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی ؟ ._.

21 - 22 Jump Street ؟

Let's Be Cops ؟
 سپاس شده توسط Mason ، ☮ VENOM VΛDΞR ☮ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، FARID.SHOMPET
این فیلم spy جیسون استتهام خیلی خوبه Big Grin
ولی خدایی ب شخصیت جیسون نمیخوره اینجور فیلما رو بازی کنه ..
همیشه ی شخصیت جدی ازش دیدم بعد تو این فیلم کلا متفاوت بود((:
حتما ببینید ..
 سپاس شده توسط ☮ VENOM VΛDΞR ☮ ، ᕮᒪᗩᖺᙓᖺ2000 ، Mason ، FARID.SHOMPET
حساب کردم اگه تا 6 روزه دیگه بیام اینجا  سپاس هام تا 1000 تا میره خخ

? WHAT YOU KNOW ABOUT LOVE

? WHAT YOU KNOW ABOUT LIFE

? WHAT YOU KNOW ABOUT BLOOD
 سپاس شده توسط ᕮᒪᗩᖺᙓᖺ2000 ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، FARID.SHOMPET
سلام
گفتگوی آزاد ((نسخه 252)) 200
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، FARID.SHOMPET
(31-07-2015، 22:33)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
باشه حتما میرم
نه اینکارو نکن! 
جدی میگم!
به نظرم وقت بذار با خانواده اگه اومدید تهران برید کاخ ها و موزه های تاریخی و هنری رو ببینید. خیلی بیشتر ارزش داره. از موزه ی ساعت و پول گرفته تا موزه ی کاخ سسعد آباد
اسلحه رو عشقه باو

(31-07-2015، 22:33)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2015، 22:32)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی ؟ ._.

21 - 22 Jump Street ؟

Let's Be Cops ؟
هر دو تا رو دیدم عالین !!

ولی ن این دو تا نیست ..

The spy who knewitall
اعلام حضور:]
(31-07-2015، 22:34)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این فیلم spy جیسون استتهام خیلی خوبه Big Grin
ولی خدایی ب شخصیت جیسون نمیخوره اینجور فیلما رو بازی کنه ..
همیشه ی شخصیت جدی ازش دیدم بعد تو این فیلم کلا متفاوت بود((:
حتما ببینید ..

همینو میگفتم (((:

دقیقا منم همین نظرو داشتم cof
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Δ.н.ο.υ.я.Δ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 29 مهمان