امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد ((نسخه 252))

(31-07-2015، 0:00)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 23:58)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 23:55)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 23:54)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا خوب نیس کارتونا
من اینجا غریبمcrying

به شومپت ها بپیوند! 
گریه نداره که!  Big Grin
چییییییییییییییییییییی؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=41898

الان فرید  یه شومپت ِ .. 

گرفتی ؟

اون اولین موضوع شومپتی که اقا فرید زده بود بلند تر نبود؟؟؟تازه عکس هم داشت

? WHAT YOU KNOW ABOUT LOVE

? WHAT YOU KNOW ABOUT LIFE

? WHAT YOU KNOW ABOUT BLOOD
 سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، FARID.SHOMPET
آگهی
(30-07-2015، 23:59)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعیی ..  cry girl

ای جان! گریه نکن! شیر می خوای؟ 

(31-07-2015، 0:01)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا فقط سوگند :|

ختم کلام :>

آره خدایی!
چقدر صداش جذابه!
لیبن لیبن (به آلمانی خونده) که اصن منو نابود کرد.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط ☮ VENOM VΛDΞR ☮ ، ρѕуcнσραтн
(31-07-2015، 0:01)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 23:59)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 23:57)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 23:54)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 23:53)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سیلیکان..؟!:|ب باغ وحش سپهر خلسه خوش امدید لطفا ب پرنده ها غذا ندهید مچکرم..

تعجب نکن..یکی مث ما دیدی تعجب نکن.. :||||

خوب میشی‎:|‎

اهنگ ادماشو گوش دادی..؟!:|

نُچ‎:|‎
دان کن.. ._.

دارم گوش میکنم‎:|‎
.
 سپاس شده توسط Navisa.
(31-07-2015، 0:02)lloc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2015، 0:00)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 23:58)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 23:55)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 23:54)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا خوب نیس کارتونا
من اینجا غریبمcrying

به شومپت ها بپیوند! 
گریه نداره که!  Big Grin
چییییییییییییییییییییی؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=41898

الان فرید  یه شومپت ِ .. 

گرفتی ؟

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=56462

این بود ؟ :||
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
اوووووف حوصلم سررفت یکی جواب منوبده
تازه اومدم
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
نقل قول:
اون هم هست!
شومپت رو سرچ کن میاد.

سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، tyjtfhdhr
(30-07-2015، 23:59)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 23:58)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باوو مگه رپ بچس بش فک و فامیل میدید؟
بیخیال این تعصبات ..
ب نظر من موسیقی باس محتوا داشته باشه !
ادم باش حال کنه فرقی نداره کار کی باشه !

به این ها میگن لقب 
نه دادن فک و فامیل 
برای معروفیتش هس
نثلا هیچکش بنیانگذار رپ هستش 

دوازده.سال پیش.زد بازی شرو کرد رپ خوندن اونم فارس اون موقع زد بازی و عرفان و حالا خیلی کم حصین تو کار رو بودن حتی سوگند رپر هم با شنیدن اهنگای زد بازی ب رپ رو اورد
از حدود 3سال بعد کم کم خالطور ا اومدن وسط کار ک از نظر من بیشتر گند زدن ک یاس خانوم آقا عدی فروش خلصه و اصخر اقا کله گنده هم جزش میشه
زد بازی اون کارو وقتی استارت زد ک طعمه تابو و ساسی مانکن داشتن گند میزدن تو موزیک
کی جز زد بازی اینقد لپ رو و اس فارسی زبانت تعریف کرد؟
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ρѕуcнσραтн
(31-07-2015، 0:02)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2015، 0:01)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 23:59)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 23:58)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باوو مگه رپ بچس بش فک و فامیل میدید؟
بیخیال این تعصبات ..
ب نظر من موسیقی باس محتوا داشته باشه !
ادم باش حال کنه فرقی نداره کار کی باشه !

به این ها میگن لقب 
نه دادن فک و فامیل 
برای معروفیتش هس
نثلا هیچکش بنیانگذار رپ هستش 
هنوزم میگم مهم محتواست ..
زیاد اخبار رپرا رو دنبال نمیکنم .. ما رو اسگل کردن (:
همش حاشیه بازی و مزخرفات :|
خدافسی میکنه طرف با ی ترک برمیگرده :/

این کار همون خزو خیلس چیه اسمش ؟ 
ها تتلو 
تتلو اصلا رپر ه؟:|
منظورم سامان و بهرامه ..
من عاشق سامانم ولی خیلی بچست ..
+
اره فرید یادمه :|
کلا رپ خلاصه شده بود تو فش و فش کشی ! فک کنم زدبازی سبکو عوض کرد!
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ρѕуcнσραтн
(31-07-2015، 0:04)پارمیدا.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوووووف حوصلم سررفت یکی جواب منوبده
تازه اومدم

چی می خوای؟ شومپت شدن؟ کافیه بخوای! بقیش میاد خودش !  Big Grin

(31-07-2015، 0:00)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 23:57)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 23:53)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 23:51)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 23:50)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خلسه رو با یاس مقایسه میکنید؟|:
دوتا سبک متفاوت !
خلسه لش میخونه
یاس کلا سیاسی اجتماعی میخونه..
انگار کفش و با گلابی مقایسه کنی :|
خودمم نمیدونم چ ربطی داشت |:
مثالات همیشه چرت لوده |:
یاس سیاسی نمیخونه اجتماعی میخونه
سیاسیم داشته ..
ولی خب بر ضد نبوده !
+
اسمش دکتر کپی بود فاطی :|

آهآ همون ((:

همیشه میگف : کسی نمیداند !

من خیلی دوسش میداشتم :|

چرا دوباره نمیده ؟
مسخرم نکن ولی من عکسشو کشیده بودم براشون فرستادم زیرش نوشته بودم ارین جهانی 5 ساله از تهران 25r30 
نمیدونم تموم شد دیگه نمیده :|
یادمه جمعه ها من و تو میداد..
اول افسانه های محلی ک عاشقش بودم..
بعد دکتر کپی
بعد کریس انجل
خخخخ کآر بآحالی کردیاا !

۵ سآله 25r30

من فقط کپی رو میدیدم .-.
گفتگوی آزاد ((نسخه 252)) 118
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، FARID.SHOMPET ، Δ.н.ο.υ.я.Δ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 29 مهمان