امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد ((نسخه 252))

(30-07-2015، 20:34)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی.شادی میدونی چیه ؟
منم بش حق میدم  ..
منم دگ واقن وخت ازاد ندارم 
هرروز کلاس میرم 
دگ از چن ساعت بیشتر نمیتونم ی درسو تو ی هفته بخونم
میگم سارا  Confused 
اینجوری که تو و هلی دارین حرف میزنین یکم دارم از اینده میترسم .. کنکور انقدر سخته یعنی ؟!
وایی خدا من میخوام تا ابد دبیرستانی و راهنمایی بمونم :d
والا ! من قول میدم شب کنکور جام تو بیمارستان تو آی سی یو و سی سی یو باشه حالا ببینید کِیه گفتم من !  Angel
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، هلی ، Magical Girl ، ρѕуcнσραтн
آگهی
سلآم سلآم ~(@^_^@)~

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد ((نسخه 252)) 89

سپاس شده توسط # αпGεʟ
سـلامـ |:
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Apathetic ، ρѕуcнσραтн
(30-07-2015، 20:36)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 20:32)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 20:27)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 20:25)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 20:23)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم از شیمی تنفر وحشتناکی دارم :|
چرا باس بخونیش ؟
کنکور دارم مثلن T_T

من شیمیو درک نمیکنم ب خداع اخه من چیکار کنم >_<
عه واقعن ؟!
تو یه سال پس از فرید کوچیک تری سارا ..
منم شیمی رو درک نمیکنم و نمیخوامم درک کنم ..
پارسال پدرم در اومد تا نهایی شیمی رو بالاخره با 20 رد کردم ..
اصن نمیفهمم به من چه پروتون و الکترون و اتم و عنصر چی هستن ( تازه اینا ساده هاشه :| )
شادی ولی اینایی ک اینارو کشف کردن واقن مخ داشتنا /:
چ میشد اطلاعات مغزشونو ب ما هم منتقل کنن ؟ -_-

__
هفتهای ۱۲ ساعت خوبه؟ فک کنم من کمتر میخونم :/
کلاسا پدرمو در اوردن  ..

من هفته ای 20 ساعت کلاس خصوصیم.....24 ساعت هم ک میرم مدرسه.....انقدی هم ک میخونم ب خاطر اینه ک 5 صب تا 7 صب قبل مدرسه درس میخونم.....در واقع هفته ای 30 ساعت میخوابم......1 سال بیشتر نیس....تحمل میکنیم دیگه
با بی خوابی اصن نمیتونم کنار بیام :/ اصلا  !
اعصابم شدید خورد میشه ، بی دقت میشم  ..
من حداقل ۶ ساعتو باید بخوابم 

____

ارع شادی خیلی سخته :/
البته تو دگ از الان شرو کن درسا اول دبیرستانتو بخون پایت قوی شه 
از الان شرو کنی دگ سال اخر سختی زیادی نمیکشی ^_^
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Apathetic ، # αпGεʟ
(30-07-2015، 20:36)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هفته ای 20 ساعت کلاس خصوصیم.....24 ساعت هم ک میرم مدرسه.....انقدی هم ک میخونم ب خاطر اینه ک 5 صب تا 7 صب قبل مدرسه درس میخونم.....در واقع هفته ای 30 ساعت میخوابم......1 سال بیشتر نیس....تحمل میکنیم دیگه
درسته فقط یه ساله ، ولی همین یه سال ادم رو هم پیر میکنه ، هم خسته ، هم عادت های جسمانی و روانی ادم رو تحت تاثیر قرار میده :|
کنکور چیز خیلی مزخرفیه .. هیچ هم بدرد نمیخوره ! یه نفر ممکنه درسش عالی باشه و تمام عمرش درس خون بوده باشه ، ولی بنا بر هر دلیلی واسه کنکور کم بیاره ؛ اونوخت یه سال یا حتی بیشتر عمرش هدر میره و اخرشم نا امید میشه .. شکست در کنکور از هر شکستی بدتره ! خارجیا کی اینجور شیوه ها رو میزارن .. والا نمره ی 15 تو امریکا از صدتا بیست و قبولی کنکور تو ایران ارزشش بیشتره .. !
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط Magical Girl ، ᕮᒪᗩᖺᙓᖺ2000 ، # αпGεʟ ، هلی ، Tɪɢʜᴛ
سلام

خوبید؟

خوشید؟
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Magical Girl ، Apathetic
(30-07-2015، 20:40)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلامـ |:

برو تلگرام

سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн ، Tɪɢʜᴛ
(30-07-2015، 20:36)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 20:34)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی.شادی میدونی چیه ؟
منم بش حق میدم  ..
منم دگ واقن وخت ازاد ندارم 
هرروز کلاس میرم 
دگ از چن ساعت بیشتر نمیتونم ی درسو تو ی هفته بخونم
میگم سارا  Confused 
اینجوری که تو و هلی دارین حرف میزنین یکم دارم از اینده میترسم .. کنکور انقدر سخته یعنی ؟!
وایی خدا من میخوام تا ابد دبیرستانی و راهنمایی بمونم :d
والا ! من قول میدم شب کنکور جام تو بیمارستان تو آی سی یو و سی سی یو باشه حالا ببینید کِیه گفتم من !  Angel

حداقل اگه تجربی باشی خیلیییییییییییییییییییییییییییییی سخته.......مثلا الان من هم دارم تست زیست میزنم و هم کتاب زرد قلمچی و هم گفتگو ازاد رو چک میکنم.همین الان دقیقا... Big Grin

(30-07-2015، 20:40)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 20:32)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 20:27)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 20:25)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کنکور دارم مثلن T_T

من شیمیو درک نمیکنم ب خداع اخه من چیکار کنم >_<
عه واقعن ؟!
تو یه سال پس از فرید کوچیک تری سارا ..
منم شیمی رو درک نمیکنم و نمیخوامم درک کنم ..
پارسال پدرم در اومد تا نهایی شیمی رو بالاخره با 20 رد کردم ..
اصن نمیفهمم به من چه پروتون و الکترون و اتم و عنصر چی هستن ( تازه اینا ساده هاشه :| )
شادی ولی اینایی ک اینارو کشف کردن واقن مخ داشتنا /:
چ میشد اطلاعات مغزشونو ب ما هم منتقل کنن ؟ -_-

__
هفتهای ۱۲ ساعت خوبه؟ فک کنم من کمتر میخونم :/
کلاسا پدرمو در اوردن  ..

با بی خوابی اصن نمیتونم کنار بیام :/ اصلا  !
اعصابم شدید خورد میشه ، بی دقت میشم  ..
من حداقل ۶ ساعتو باید بخوابم 

____

ارع شادی خیلی سخته :/
البته تو دگ از الان شرو کن درسا اول دبیرستانتو بخون پایت قوی شه 
از الان شرو کنی دگ سال اخر سختی زیادی نمیکشی ^_^

نگران نباش عادت می کنی........هنوز اولشه......هفته اخر باس 100 ساعت درس خوند
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/388880-226.jpg
اخرین عکس سربازی ک میخواس بره پیش پدرش.ولی رفت پیش خدا.
روحشون شاد
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Apathetic
o (∩ ω ∩) o
o (∩ ω ∩) o
o (∩ ω ∩) o
کسی محل نمیذاره؟

سپاس شده توسط # αпGεʟ
تف … خدافس -_-
 سپاس شده توسط Tɪɢʜᴛ ، Apathetic ، # αпGεʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 29 مهمان