امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد ((نسخه 252))

(30-07-2015، 20:27)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 20:25)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر آهنگه خیلی قشنگ بود ..

این حالا در مورد مادر بود فرض کن عاشقانه بود چی میشد..
آره خیلی قشنگ تر میشد !

درسته قشنگ بود ولی در مورد من صدق نمیکرد ..
گفتگوی آزاد ((نسخه 252)) 88
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
آگهی
(30-07-2015، 20:29)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 20:27)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 20:25)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 20:23)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 20:17)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شادی دلم گرفته 
:rum:
من از شیمی متنفرم ولی باس بخونمش :rum:
منم از شیمی تنفر وحشتناکی دارم :|
چرا باس بخونیش ؟
کنکور دارم مثلن T_T

من شیمیو درک نمیکنم ب خداع اخه من چیکار کنم >_<

منم امسال کنکور دارم و از شیمی متنفرم...ولی هفته ای 12 ساعت شیمی میخونم ک تو این درس عالی بشم

هفته ای فقط دوازده ساعت ؟؟ :|
میگم خسته نشی ! :d
کنکور چیز فوق العاده ع*نیه :|

عزیزم هفته ای 12 ساعت شیمی کمه؟
من دیگه وقت ازادی ندارم ک برا شیمی بذارم...3 روز هم میرم مدرسه......نمیشه خو...من نهایتا هفته ای 56 ساعت درس بخونم.....چون اصن خونه نیستم ک بخونم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/388880-226.jpg
اخرین عکس سربازی ک میخواس بره پیش پدرش.ولی رفت پیش خدا.
روحشون شاد
 سپاس شده توسط Apathetic ، Magical Girl ، # αпGεʟ
(30-07-2015، 20:27)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 20:25)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 20:23)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 20:17)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شادی دلم گرفته 
چرا باس بخونیش ؟
کنکور دارم مثلن T_T

عه واقعن ؟!
تو یه سال پس از فرید کوچیک تری سارا ..
منم شیمی رو درک نمیکنم و نمیخوامم درک کنم ..
پارسال پدرم در اومد تا نهایی شیمی رو بالاخره با 20 رد کردم ..
اصن نمیفهمم به من چه پروتون و الکترون و اتم و عنصر چی هستن ( تازه اینا ساده هاشه :| )
شادی ولی اینایی ک اینارو کشف کردن واقن مخ داشتنا /:
چ میشد اطلاعات مغزشونو ب ما هم منتقل کنن ؟ -_-

__
هفتهای ۱۲ ساعت خوبه؟ فک کنم من کمتر میخونم :/
کلاسا پدرمو در اوردن  ..
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Apathetic ، # αпGεʟ
(30-07-2015، 20:28)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شادی Sad
کاش الان اینجا بودی Sad

تهرانی ؟ شهریور میایم تهران بیا باهم بریم بیرون  ^_^ :|

__

اصن ب من چ ک کی تو موضوعی ک من توش مشترک شدم چ نوشته :|||||||||
آره زودتر بیا تهران باهم بریم بیرون دوتایی ^_^
تو هم کاش اینجا بودی .. خیلی گرممه ! :d

(30-07-2015، 20:28)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سوم راهنمایی مگه شیمی دار:/؟
با منی یا سارا ؟
فک کنم با منی چون سارا که کنکوریه .. اره داره ! البته یه کتاب جدا نیس ؛ شیمی ، فیزیک ، زیست و زمین همه تویه علوم تجربی هستن ولی معلم هاشون همه جدائن چون دیگه سخت و قطور شده مطالب ! :|

(30-07-2015، 20:28)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـرکی از درس بگـع خره :| 

میخوام خرا رو بشناسم :| 
من همین الان اعلام میکنم با توجه به نظر ایشون خر هستم  Angel 
خودمو راجت کردم تموم شد رفت .. (:
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн ، Magical Girl ، # αпGεʟ
(30-07-2015، 20:28)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 20:27)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 20:27)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 20:24)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا ؟ -_-

؟ ..

چک !
برگشت خورد..؟!:|||

نه اهورا خوش حسابه ._.
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Navisa.
بای..
گفتگوی آزاد ((نسخه 252)) 88
(30-07-2015، 20:28)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 20:27)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شادی دلم گرفته 
چرا باس بخونیش ؟
کنکور دارم مثلن T_T

منم امسال کنکور دارم و از شیمی متنفرم...ولی هفته ای 12 ساعت شیمی میخونم ک تو این درس عالی بشم
سوم راهنمایی مگه شیمی دار:/؟
چی میگی؟؟؟؟؟
ن نداره......ما پیش دانشگاهیم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
روحشون شاد
(30-07-2015، 20:31)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 20:29)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا باس بخونیش ؟
کنکور دارم مثلن T_T

هفته ای فقط دوازده ساعت ؟؟ :|
میگم خسته نشی ! :d
کنکور چیز فوق العاده ع*نیه :|

عزیزم هفته ای 12 ساعت شیمی کمه؟
من دیگه وقت ازادی ندارم ک برا شیمی بذارم...3 روز هم میرم مدرسه......نمیشه خو...من نهایتا هفته ای 56 ساعت درس بخونم.....چون اصن خونه نیستم ک بخونم
ولی.شادی میدونی چیه ؟
منم بش حق میدم  ..
منم دگ واقن وخت ازاد ندارم 
هرروز کلاس میرم 
دگ از چن ساعت بیشتر نمیتونم ی درسو تو ی هفته بخونم
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
(30-07-2015، 20:32)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 20:27)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شادی دلم گرفته 
چرا باس بخونیش ؟
کنکور دارم مثلن T_T

عه واقعن ؟!
تو یه سال پس از فرید کوچیک تری سارا ..
منم شیمی رو درک نمیکنم و نمیخوامم درک کنم ..
پارسال پدرم در اومد تا نهایی شیمی رو بالاخره با 20 رد کردم ..
اصن نمیفهمم به من چه پروتون و الکترون و اتم و عنصر چی هستن ( تازه اینا ساده هاشه :| )
شادی ولی اینایی ک اینارو کشف کردن واقن مخ داشتنا /:
چ میشد اطلاعات مغزشونو ب ما هم منتقل کنن ؟ -_-

__
هفتهای ۱۲ ساعت خوبه؟ فک کنم من کمتر میخونم :/
کلاسا پدرمو در اوردن  ..

من هفته ای 20 ساعت کلاس خصوصیم.....24 ساعت هم ک میرم مدرسه.....انقدی هم ک میخونم ب خاطر اینه ک 5 صب تا 7 صب قبل مدرسه درس میخونم.....در واقع هفته ای 30 ساعت میخوابم......1 سال بیشتر نیس....تحمل میکنیم دیگه
روحشون شاد
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Magical Girl ، Apathetic
خاک تو سرمـ باید سوال واسه متهم داغ بدم .. :rum:
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Apathetic ، ~ُُBön َBáŠŦ~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 36 مهمان