امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد ((نسخه 252))

(30-07-2015، 16:55)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 16:52)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 16:48)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 16:46)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 16:44)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-____________________-

خدافظی

ای تو روح اون بیشعوری ک منو -- کرد

-_-

ببین به کجا رسیدن اونایی که فاز مبارزه دارن |:

اولا

کی با تو ود

دوما

من می گم اخه چرا باید منو ههههککککککک کنن

سوما

چ ربطی داش

چهارما

هیچی -___________-
اینجور چیزا برای خیلی هـا پیش میـاد .. 

من خودم وقتی نویسنده بودم 6 ، 5 بار -- شدم =|

دیگه صابر گفت دفعه آخرمه که بت رمـز میدم ولی خدا خیرش بده دفعه بعد رمزمو گرفتم .. (: !

همین چند روز پیشم تهدید به -- شدم رفتم هرچی جیمیل ایمیل داشتم ُ عوض کردم + رمـز ..

تو هم اینکارو بکن !

اخه مردم واقعا مگس دارناااااااا

باشه ممنون از راهنماییتون

رمز همه چیو باید عوض کنم دیگه

+

ممنون از اون اخطار بیجا

فک کنم 80درصد شدم دیگه-_____________-

80 درصد بشی نمیتونی نظر بدی 
من تجربشو دارم (:
الکی جو ندید پلیز
گفتگوی آزاد ((نسخه 252)) 51
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط saba 3 ، tyjtfhdhr ، Faust
آگهی
(30-07-2015، 16:55)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیکارش دارید صبارو؟؟؟؟؟؟هی بش میگید برو؟؟؟

ممنون از همایتتون

ولی من دیه برم

شرم کم
خخخخخخخخخخ

بابای
 سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ
یه سوال من رمز اون اکانتمو همش میزنم میگه اشتباهه چرا اینجوری شده؟
 سپاس شده توسط saba 3
(30-07-2015، 16:55)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 16:54)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 16:52)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوابم نمیبره.....
خاموشی ولی میخوام بازم بگیرمت.....T_T

تتلو o_o

اه اه اه خواننده قحطه ؟ 
Big Grin
 سپاس شده توسط ᕮᒪᗩᖺᙓᖺ2000 ، Aiden Pearce
(30-07-2015، 16:54)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 16:53)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 16:49)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 16:47)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید ..سر همون قضیه که صابر گفت ..موافقی؟ ._____.

می خوای آدرس بدم میای مستقیما ازم بپرسی؟

نمیفهمم :|

چی؟._.

یعنی بیا من رو بکش راحت شو!
ی سُوال پرسیدم .___.
(30-07-2015، 16:56)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 16:55)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 16:54)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 16:52)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوابم نمیبره.....
خاموشی ولی میخوام بازم بگیرمت.....T_T

تتلو o_o

اه اه اه خواننده قحطه ؟ 
Big Grin
اسپم |:
الان اخطار میدم |:
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн
(30-07-2015، 16:56)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 16:55)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 16:52)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 16:48)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 16:46)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین به کجا رسیدن اونایی که فاز مبارزه دارن |:

اولا

کی با تو ود

دوما

من می گم اخه چرا باید منو ههههککککککک کنن

سوما

چ ربطی داش

چهارما

هیچی -___________-
اینجور چیزا برای خیلی هـا پیش میـاد .. 

من خودم وقتی نویسنده بودم 6 ، 5 بار -- شدم =|

دیگه صابر گفت دفعه آخرمه که بت رمـز میدم ولی خدا خیرش بده دفعه بعد رمزمو گرفتم .. (: !

همین چند روز پیشم تهدید به -- شدم رفتم هرچی جیمیل ایمیل داشتم ُ عوض کردم + رمـز ..

تو هم اینکارو بکن !

اخه مردم واقعا مگس دارناااااااا

باشه ممنون از راهنماییتون

رمز همه چیو باید عوض کنم دیگه

+

ممنون از اون اخطار بیجا

فک کنم 80درصد شدم دیگه-_____________-

80 درصد بشی نمیتونی نظر بدی 
من تجربشو دارم (:
الکی جو ندید پلیز
منظورم تا فردا پس فردا بود

الا نیگا کردم 50 درصد

خسته نباشم

-____________-

دوما

تو بازم دخالت کردی
منم خوشم از تتل نمیاد ولی بعضی آهنگاش ی جاهاییشون قشنگن

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط saba 3
(30-07-2015، 16:55)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی به احتمال زیاد -- نشُدی !

خدا از دهنتون بشنوه
 سپاس شده توسط ( lιεβ )
فرید
من پروفمو میخااااام
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[!]

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 25 مهمان