امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد ((نسخه 252))

(30-07-2015، 12:11)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه بنفشا ._. ..

سلام ._.

(30-07-2015، 12:14)Un known نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 12:13)ღSηow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پری هر چقد ناراحتم باشی این چیزا فایده نداره. اون الان دیگه مرده ناراحتی تو چه کمکی میتونه بهش بکنه؟؟؟
بخدا راضی نیست اونم انقدر خودت رو اذیت کنی.

چی میگی تو ؟ اولندش که دیس کانکت شو نت مفته مگه ؟!

دیشب زدی بودی دانلود ، داشت جون میداد :|

بعدشم اون نفس من بود .. کی میتونه بدونه نفس زندگی کنه ؟!
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн
آگهی
(30-07-2015، 12:18)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 12:17)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 12:15)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 12:09)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فریدِ بابا ؟ :V 
تو کی برگشتی شومپت (((: 

شما؟
من مرد تنهای شبم |: !
هچی نمیشناسی ..
سلام برسون...
رسوندم ! تو هم بهش بگو فردا کنسله /:
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ρѕуcнσραтн
(30-07-2015، 12:18)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 12:17)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احساس میکنم اوتارم خیلی سنگینه :|
عوض کُنم؟.-.

این ماله یک آهنگ نیست؟

بَل._.!
.
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Mr.Robot ، ρѕуcнσραтн
(30-07-2015، 12:16)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 12:12)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 12:11)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه بنفشا ._. ..

آوآتآرو :>

باحاله نه؟:>
اواتار توام خوبه Big Grin
اوهوم ^_^

مآل من فقط ستِ بآ رنگم .. این قشنگش کرده :7
گفتگوی آزاد ((نسخه 252)) 5
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
نقل قول:
بهرام تویی؟
فردا که قرار کسنله کلا!
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Mr.Robot ، ρѕуcнσραтн
(30-07-2015، 12:16)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 12:15)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 12:12)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 12:11)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه بنفشا ._. ..
سلام **** :V 

سلام ***:V
کینگ آو ** :V 

پدر ** ایران :V
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، ρѕуcнσραтн
رحم کنین بزارین گفتگوی بعدیو من بزنم cof
 سپاس شده توسط ๒lคςк ๔єค๔ ، FARID.SHOMPET ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ρѕуcнσραтн
(30-07-2015، 12:19)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 12:17)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احساس میکنم اوتارم خیلی سنگینه :|
عوض کُنم؟.-.

این ماله یک آهنگ نیست؟

بَل._.!

اسم اهنگ
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط ๒lคςк ๔єค๔ ، ρѕуcнσραтн
خُب من برم .-.!
امیر که هرسش گرفته سپاس نمیده به من 7:

خدافظ...!
.
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Mason ، FARID.SHOMPET ، ρѕуcнσραтн
(30-07-2015، 12:19)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
بهرام تویی؟
فردا که قرار کسنله کلا!
بهرام کیه (((=
اا تو هم بودی ؟ ._. دو به یک ؟ /:
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ρѕуcнσραтн

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان