نظرسنجی: وضعیت انجمن نسبت به یک ماه گذشته از نظر شما چیست؟
این نظرسنجی بسته شده است.
بد و بد تر می شود...
38.78%
19 38.78%
تفاوتی نکرده...
24.49%
12 24.49%
خوب و خوب تر می شود...
36.73%
18 36.73%
در کل 49 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد ((نسخه 248))

(25-07-2015، 0:13)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیخ گفت:در بهشت شراب هایی وجود دارد که هر چه مؤمنان می خورند مست نمیشوند!!!
مریدی پرسید : پس چرا میخورند؟

شیخ سر خود را خاراند ، قدری با ریشهایش بازی کرد و سپس

گفت : تو اگه زر نزنی کسی نمیگه لالی  !!!!

خونده بودم  Big Grin
گفتگوی آزاد ((نسخه 248)) 112
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط bOoOoOy ، ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd
آگهی
(25-07-2015، 0:14)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2015، 0:13)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2015، 0:10)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی دهن من ُ وا نکن ! -_-

ای جوووونم تو فقد دهنتو وا کن.. :||

خو راس میگم دیه..ته حلقمو دیدی.. :||

من فقد کلاهتو با تیشرتت ُ دوست داشتم ! :||

منم ترو دوس دارم.. :||
دخدره لباس پرس ی ذره احساس ب خوده ادم نداره..

گفتم کی کلاهو داده..؟! :V
 سپاس شده توسط ( lιεβ )
(25-07-2015، 0:14)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2015، 0:11)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2015، 0:07)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2015، 0:05)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2015، 0:03)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی ربط داره.. :|||
ادم برگ میشه قیافش عوض میشه.. :||

من هنو ریش ندارم... :||

نه یه ذره سیبیل داری ._. !

دیوث تا کجا زوم کردی...؟!:||

خوب به من چه به سیبیلات میگفتی تو عکس نیوفتن ! :|||
باو سیبیلای من اصن ملوم نی..زوم کردی ملوم شده.. :|||

موهام اومده جلو نفمیدی ابروهامو برداشتم.. :V

موهات نیومده جلو -_- .. 

تو موهات ُ شبیه دخترا زدی جلو :V  25r30
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн ، bOoOoOy
اقایونی که خانومارو با زنای چینی تهدید میکردن

اقایون امریکایی در راهن Big Grin
 سپاس شده توسط ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd ، ρѕуcнσραтн
(25-07-2015، 0:16)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2015، 0:13)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیخ گفت:در بهشت شراب هایی وجود دارد که هر چه مؤمنان می خورند مست نمیشوند!!!
مریدی پرسید : پس چرا میخورند؟

شیخ سر خود را خاراند ، قدری با ریشهایش بازی کرد و سپس

گفت : تو اگه زر نزنی کسی نمیگه لالی  !!!!

خونده بودم  Big Grin

بیا اونور اگه خواستی اینجا دیگه فضا دخترونس 
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
(25-07-2015، 0:16)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2015، 0:14)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2015، 0:13)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2015، 0:10)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من فقد کلاهتو با تیشرتت ُ دوست داشتم ! :||

منم ترو دوس دارم.. :||
دخدره لباس پرس ی ذره احساس ب خوده ادم نداره..

گفتم کی کلاهو داده..؟! :V

آره عشقت واسه ولنتاین داده ..  :viki:
 سپاس شده توسط bOoOoOy
(25-07-2015، 0:15)Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزل از قدیم و ندیم معروف بود به این که هیزه :|
میشناسمش..هیزه بدبخت.. :|
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Tɪɢʜᴛ
(25-07-2015، 0:13)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2015، 0:11)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2015، 0:08)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فردا تاییب رمان ُ میزنم ._. !

کُـدومـ ؟

(25-07-2015، 0:09)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2015، 0:08)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2015، 0:03)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ها ؟ ..

سُـهـیـلـی دیـده ج نـداده -_-

(25-07-2015، 0:05)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه دفه یه نخ کشیدم پدرم در اومد -_-

عمرا اگه بکشم :|

یکی نیس بگع فاطی خره تو تنگ نفس داری مرض داری میکشی #_#

قـلـیـون بـکـش .-.

خاک تو سرش :|| !

خارجیا خیلی باوفان ._. :V !

بـیـشـوره خـره

اییییش ._.

همون عشق ُ سادگی .. !

__

الناز ؟ ._.

من منتظرم همه خوابشون ببره بپرم موبایل مامانمو بدزدم ._. ..

امروز صُب به زور رفتم رامبد ندیده بودش ._. !

جُـفـتـشـون .-.

(25-07-2015، 0:14)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2015، 0:08)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2015، 0:03)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2015، 0:02)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قـزی -_-

ها ؟ ..

سُـهـیـلـی دیـده ج نـداده -_-

(25-07-2015، 0:05)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه دفه یه نخ کشیدم پدرم در اومد -_-

عمرا اگه بکشم :|

یکی نیس بگع فاطی خره تو تنگ نفس داری مرض داری میکشی #_#

قـلـیـون بـکـش .-.
چ پیشنهاد خوبی .. خیلی ممنون :|

خـواهـش ^.^

(25-07-2015، 0:15)✿ ɓℓąƈҡ ɠïŗℓ ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2015، 0:13)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2015، 0:12)✿ ɓℓąƈҡ ɠïŗℓ ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم .-.

جیییییغ

سـلامـ ^.^

ای ژآآآن |:

گوشیم هنگ کرده باز -_-

بـبـر ریـسـیـت کُـن .-.
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн
(25-07-2015، 0:16)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2015، 0:14)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2015، 0:11)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2015، 0:07)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2015، 0:05)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه یه ذره سیبیل داری ._. !

دیوث تا کجا زوم کردی...؟!:||

خوب به من چه به سیبیلات میگفتی تو عکس نیوفتن ! :|||
باو سیبیلای من اصن ملوم نی..زوم کردی ملوم شده.. :|||

موهام اومده جلو نفمیدی ابروهامو برداشتم.. :V

موهات نیومده جلو -_- .. 

تو موهات ُ شبیه دخترا زدی جلو :V  25r30

میگن همه.. :|
 سپاس شده توسط Tɪɢʜᴛ
میشه منم عکس علیُ ببینم ؟ ._.
 سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، Tɪɢʜᴛ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان