(20-07-2015، 10:50)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.این مشکل راستش فقد تو مدرسه بود بیرون از مدرسه اونقدام منگل نبودن باو !
(20-07-2015، 10:35)~JaSmIn~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-07-2015، 10:31)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چمدونم!
(20-07-2015، 10:30)~JaSmIn~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-07-2015، 10:23)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
می تو..
منم بیــــــــــکارم.__.
اقامت نگرفتی؟؟؟؟؟؟
سوغاتی چی آوردی؟^______________^
نَ بآو باس 4 سال بشینم تو کانادا پشت سر هم
مگه من الاغم ..
ی روز رفتم تو دبیرستانشون با دختر عموم ک اونجاس داشتم بالا میوردم !!
ماشالا هیکل همشون قد فیل !
اونوقت عقلشون اندازه بچه پنجم دبستان بود اَه اَه ..
ولی خو اگه بخوام برم 2 سال دگ میرم واسه اقامت !!
کانادا بودی این مدت ؟
هه چرا هرکی میره خارج میره اقامت کانادا رو میگیره :|
اصن اَ کانادا خوشم نمیاد !!
ولی خدایی دو ماه مدرسه نبودم خیلی بم خوش گذشت :||
این دختر عموم با این ک 1 سال فقد ازم کوچیک تر بود عقلش قد پشه شده بود تو کانادا !!
وای اصن بخوام چرت و پرتایی ک میگفت براتون تعریف کنم در حد مرگ میخندین :|||
خارجیا کُلَن همینن :|
اینا فقط تو فیلماشون پُزه عاقل بودن میدن :|
یکی از دوستام کلاس اول ابتدایی رفت کانادا ..
میگفت بهشون نقاشی کشیدن یاد میدادن !
وای که چه خاطراتی تعریف می کرد .. میگفت پسره 6 سالش بود میخواست به این لب بده ! :|
هیچی این رِفیقه بدبخت مام تو دستشویی بود حالا این پسره جلو در دستشویی واساده بود میگفت اگه بیاد بیرون لب میدم ..
این بدبختم تا نیم ساعت تو دستشویی بود ؛ بچه بود میترسید بیاد بیرون !
اخر مدیرشون اومد نجاتش داد ! ..
من چون تاحالا مدرسشون نبودم واسم عجیب بود !!
وای اصن نوشتنی نمیشه ی سر باس بیاین خونمون قیافه هاشون و حالت هاشون رو براتون در بیارم بمیرین اَ خنده !!
(20-07-2015، 10:47)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منم همینطور !!
(20-07-2015، 10:44)~JaSmIn~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کلا از مهاجرت خوشم نمیاد
اصن حالم بهم خورد ازون جا هیچکس کاری ب کار کسی نداشت
انقد همه میرن کانادا تو مدرسشون فقد 1 کانادایی اصل بود ک اسمشم MATTHEW بود