|
نظرسنجی: کدوم اهنگ زدبازی رو دوست دارید؟! این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
کوچه | 1 | 3.45% | |
تابستون | 7 | 24.14% | |
منتظرم | 2 | 6.90% | |
سیگارصورتی | 16 | 55.17% | |
زمین صافه | 3 | 10.34% | |
در کل | 29 رأی | 100% |
*شما به این گزینه رأی دادهاید. | [نمایش نتایج] |
امتیاز موضوع:
طرفدارهای زد بازی بیاین تو+عکس |
|||||||||||||||||
18-04-2014، 19:42
18-04-2014، 19:48
ما که زاخاره زدبازیم پرچمش بالاس تمومه زندگیمن مخصوصا مهراد هیدنم نفسم ک لنگه نداره...دمت گرم
زدبازی رو دوس دارم چون مثل2afm ب یک سبک تکراری پیله نمیکنن2زدبازی رو دوست دارم چون مثل تتلو سعی نمیکنن چیزی ک نیستن رو نشون بدن3زدبازی رو دوست دارم چون اگه شاخ و شونه میکشه حداقل بشون میاد ن مثله شاهین نجفی همش قپی باشه4زدبازی رو دوست دارم چون مثله ساسی مانکن خالطور نیست5زدبازی رو دوست دارم چون مثله خیلیا تو زرد نیست6زدبازی رو دوس دارم بخاطر صدای هیدن، احساس سیجل، قافیه بازی ام جی،، ایهامای ناب جی جی ،، حرفای بی آلایش نسیم.. ب افتخاااار همه ی زاخارا..منم ی زاخار دو آتیشه ک هیچوقت نمیخواد با تو قاطی شه
به افتخارشون مخصوصا هدین وویلسون
11-05-2014، 15:50
همشون خوشگلو جذابن صدا تک تکشون هم عالیه من عاشق اهنگ زدبازی و اوبی و مثل من و سرگرمی هستم عالین
مرسی i love zed baziiiiiiiiiiiii
با کوکولی کو انژی میگیرم وقتایی که رو فاز فانم
با درو بازکن آروم میشم و 100 بار ریپیتش میکنم با بخند مصنوعی مثل همیشه گریه میکنم اجازه میدم آروم بشم میزارم انرژیم تخلیه بشه تا وقتی بخوام مصنوعی بخندم بغض تو گلوم نباشه با نکنی باور امیدوار میشم به اینکه اونی که نیست دیگه نمیاد امیدوار میشم با خودش میدونه خوبه میرقصم و براش رقص ابداع کردم با تابستون کوتاهه همه احساسات زندگی رو مخلوط دریافت میکنم و یه ذره دپ میشم وقتی تابستونای سال های پیش رو یادم میاد. با دلم تنگ شده یادم به دوستیا قدیمیم میفته و برای همه دلتنگی های ته قلبم افسوس میخورم با مهمونی و پارتی تو خیابون لایی میریم با زندگی منه برای چند دقیقه از همه دنیا آسوده میشم بیخیال همه چی میشم و داد میزنم زندگی منه بم نگو چی خوبه چی بده .... زدبازی رو دوست دارم چون باهاش حس میگیرم باهاش انرژی میگیرم باهاش گریه میکنم باهاش آروم میشم باهاش میرقصم باهاش باهاش تا صبح همراهم باهاش حال میکنم باهاش زندگی میکنم
01-07-2014، 8:14
توهین ممنوع×_×
17-07-2015، 13:57
عکسا کم و تکراری!×!
| |||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان