امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه 246

(17-07-2015، 2:35)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2015، 2:34)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2015، 2:29)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
در حال حاضر شما تعداد 63 کاربر در لیست سیاه خود دارید
ها؟ شوخی میکنی؟
منی که مدیر هستم نهایت 5 تا سیاه داشتم تا حالا و الان فکر کنم هیچی

یکی از تفریحات سالمم
اینه که 
طرفدارای جاسم بربری و دهه هشتادیایی ک موی دماغ میشن و کاربرای آویزون 
را
ب
لیستِ سیاهِ 
خود
بیافزایم

خیلی فاز میده ناموسن :>>>>

نه خوشم اومد خدایی! دمت گرم!

چاکریم !
تفریحات سالمه از نوعِ مردانه ش
:]
گفتگوی آزاد نسخه 246 163
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
آگهی
(17-07-2015، 2:38)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2015، 2:36)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2015، 2:35)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اه چقد نئر لپ تاپ بده..چشمم برفناشد:

حالا شومپت گه گاهی شبا فلش بیا . خوش می گذره. اخه انجمن در هر صورت فرق داره با شبکه های اجتماعی دیگه. به نظرم فضاش بهتره.

اصلا این حرفو نزن.. حداقل اونجا سیگار ممنوع نی((:
خودت تله داری؟

باید راهش بندازم به خاطر روابط اجتماعی ولی در کل زیاد اهلشون نیستم. فیس بوکمم خاک گرفته. اول باید خاک فیس بوک رو ببگیرم.

(17-07-2015، 2:37)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخ فرید :>>

این شکلک چقدر بهت میاد ← crying

ها؟؟؟؟؟ چرا؟ Big Grin
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Faust ، esiesi
(17-07-2015، 2:38)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2015، 2:36)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من کلا شاخم بچه مچه ب پستم نمیخوره:>
یا امام خمینی یکی بزنه ب تخته از فردا گیر ی مشت بچه نیوفتیم :|

پس زیاد کلا کاربرا بهت پیام نمیدن! من حتی وقتی مدیر نیستمم پیام میگیرم که اون چیه و این چیه و از این چیزای تو مخی.
ن من زیاد خودمو قاطی این چیزا نمیکنم..
البته هنوز مدیر ازمایشی هستم..
کاربرا ک هیچی با این امار انجمن رفیقای خودمم پیام نمیدن

(17-07-2015، 2:37)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیییم .. سلام^_^

سلام نگار :|
اصن انتظار نداشتم ببینمت:|
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، *Nafas*
(17-07-2015، 2:40)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2015، 2:38)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2015، 2:36)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس زیاد کلا کاربرا بهت پیام نمیدن! من حتی وقتی مدیر نیستمم پیام میگیرم که اون چیه و این چیه و از این چیزای تو مخی.

ولی من باز میگم شرایطمون از خیلی ها بهتره. مثلا انجمن های قدیمی تری هستن که وضعشون از ما بد تر شده از وقتی این شبکه های اجتماعی موبایلی باب شده. می تونم اسم هم ببرم. مثله انجمن جنرال.
ولی شعار من اینه:
10 تا کاربر خوب بهتر از 100 کاربر مزخرف.

سپاس شده توسط *Nafas*
(17-07-2015، 2:35)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2015، 2:30)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2015، 2:26)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2015، 2:24)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینا خواهرُ بردار دارَن !cry girl

تک فرزند بودن خوبیای خودش رو داره

جز تنهایی چیزی نداره ..

ادم نمیدونه حرفاشو به کی بزنه ._. !

بُزُرگم شیم کسیو نداریم بریم خونش مهمونی  cry girl

خوبیش چیه؟

خیلی رویایی فک میکنی مهری -__-

تنهاییو عشقه (=

یِ موجود آزار دهنده اضافه هیچ خوبی ندار -__-

کاش من به جای تو بودم cry girl

افسرده شُدم ._.

تو اتاق تاریکم تنهام ._.

هیشکی نیس موهامو بکشه  

cry girl

روابط اجتماعیم اومده پایین :|

وایی من تُرشیدم  cry girl
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، FARID.SHOMPET ، Spell †
(17-07-2015، 2:39)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2015، 2:38)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2015، 2:36)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2015، 2:35)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اه چقد نئر لپ تاپ بده..چشمم برفناشد:

حالا شومپت گه گاهی شبا فلش بیا . خوش می گذره. اخه انجمن در هر صورت فرق داره با شبکه های اجتماعی دیگه. به نظرم فضاش بهتره.

اصلا این حرفو نزن.. حداقل اونجا سیگار ممنوع نی((:
خودت تله داری؟

باید راهش بندازم به خاطر روابط اجتماعی ولی در کل زیاد اهلشون نیستم. فیس بوکمم خاک گرفته. اول باید خاک فیس بوک رو ببگیرم.

(17-07-2015، 2:37)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخ فرید :>>

این شکلک چقدر بهت میاد ← crying

ها؟؟؟؟؟ چرا؟ Big Grin
بریز حتما(:
تو دنیای امروزی واقعا ب درد میخوره
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET

ادبیات حرف زدنم ب اینجا نمیخوره دیگ..اونموقع تاحالا نبود حرفایی بزنم ک اخطار رو شاخم باشه(:
(17-07-2015، 2:37)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیییم .. سلام^_^
سرعت عملت تو حلقم..چقد طول کشید-_-
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(17-07-2015، 2:37)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2015، 2:35)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2015، 2:30)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2015، 2:26)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2015، 2:24)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جز تنهایی چیزی نداره ..

خوبیش چیه؟

تنهاییو عشقه (=

اتفاقا خواهر و برادر داشتن خیلی خوبه
من یه خواهر دارم 6 سال و 1 ماه و 1 روز و 1 ساعت ازم کوچیک تره
هر وخ حوصلم سر میره یه کرمی میریزم
یا یکسره با هم دعوا میکنیم
کلن داستان زندگی ما اکشن و جنگی اسط ...

این بود انشای من

اصن واسه شما پسرا در هر صورت شرایط فرق داره =|

من نمیتونم کرم بریزم -_-

خُ داداش منم دقیقا کار تورو میکنه *_*

ایش -.-
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(17-07-2015، 2:42)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جز تنهایی چیزی نداره ..

خوبیش چیه؟

تنهاییو عشقه (=

افسرده شُدم ._.

تو اتاق تاریکم تنهام ._.

هیشکی نیس موهامو بکشه  

cry girl

روابط اجتماعیم اومده پایین :|

وایی من تُرشیدم  cry girl

مطمین شدم که ترشیدی!

سپاس شده توسط Faust
(17-07-2015، 2:42)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2015، 2:40)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی من باز میگم شرایطمون از خیلی ها بهتره. مثلا انجمن های قدیمی تری هستن که وضعشون از ما بد تر شده از وقتی این شبکه های اجتماعی موبایلی باب شده. می تونم اسم هم ببرم. مثله انجمن جنرال.
ولی شعار من اینه:
10 تا کاربر خوب بهتر از 100 کاربر مزخرف.

تبلیغ؟((:
چند درصد اخطار؟ 25r30
اره دیگه با این تکنولوژی کسی انجمن نمیاد..
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Faust

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان