امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه 246

(17-07-2015، 1:20)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2015، 1:18)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2015، 1:14)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2015، 1:13)Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه شلوغ :V

اواتارت!بزرگشو داری؟

(17-07-2015، 1:12)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2015، 1:11)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Big Grin
بر می گرده به یک گروه مذهبی که زیر مجموعه ی پروتستان ها به حساب میان تو مسیحیت. بهشون می گفتن کالوینیست ها و پاکدینان که می گفتن ما واسه آبادانی زمین و رضای خدا تلاش و کار می کنیم ولی هیچی جز چیز هایی که لازمه برای خودمون نمی خوایم (دوری از اشراف سالاری و تجمل گرایی).

بیشتر بگم؟ Big Grin

آرههههههههههه Sleepy
نه تو رو خدا! بیخیال. نمی فهمید.

حالا شما بگو... Angel

مخم کار نمی کنه. در همین حد یادم بود راستش! الان تقریبا هیچی یادم نمیاد از هیچ موضوعی

بچه ها به نظرتون یک تاپیک طنز در مورد خاطراتم با دخترا (واقعی) بنویسم؟ چند تا از بچه ها نظرشون مثبت بود ولی نمی دونم شاید ضایع باشه.

جوابتون قانع کننده بود.........

نظری خاصی ندارم
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
آگهی
(17-07-2015، 1:22)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2015، 1:21)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2015، 1:20)Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2015، 1:16)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2015، 1:15)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهشید ^_^

_

فرید ..م‍ُدیر رفع مُشکلاتی ؟ :|

از لحاظ نظری و عملی هم بله و هم نه. داستانش درازه. قراره مدیر ویژه بشم. نمی دونم چرا صابر لفتش میده شومپت!

(17-07-2015، 1:16)Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام .. نه راستش ! 

باشه. محرومت کنم؟

چون سایز بزرگ اواتارمو ندارم ؟ :V

اره! شاید واست عجیب باشه ولی من عکس دختر جمع می کنم! Big Grin

خاک تو سرت |:
منو نیگا دارم با کی چت میکنم 
میری عکس دختر میگیری ؟ 
تو تو این سن باید دختر ببری خونت |: 

از علی یاد بگیر شومپت 
تجربه ش زیاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااده :>>>>>>
گفتگوی آزاد نسخه 246 153
 سپاس شده توسط الیکا0 ، FARID.SHOMPET
(17-07-2015، 1:22)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهشید منو یادته

بله آرین .
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط الیکا0 ، FARID.SHOMPET ، Faust
(17-07-2015، 1:23)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2015، 1:20)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدیر ویژه؟؟؟؟؟؟؟؟؟چیکارا میکنه؟؟؟؟

دست رسیش به همه انجمن ها امکان پذیره و روی همه نظارت می کنه و آی پی ها رو راحت تر چک می کنه و...کلا خیلی قوی تره  :cool:

(17-07-2015، 1:20)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2015، 1:19)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید ی سوال
الان تو میتونی کسیو نویسنده یا مدیر کنی ؟ .-.

وقتی مدیر ویژه بشی چطور ؟

قراره واس من اینکارو بکنه  Big Grin
ستاد مخ زنی  Tongue

هههههههههه. نفری 10 تومن بدید بر روی چشمم.

(17-07-2015، 1:19)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید بیس درصد اخطار میدی؟ 

به کی؟ چرا؟

من 
کاریت نباشه
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
 سپاس شده توسط الیکا0 ، FARID.SHOMPET
(17-07-2015، 1:18)Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2015، 1:15)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهشید ^_^

_

ذوق نکن واسه بچت بده :^

امشب تازه میخوام وارد عملیات بشمممم‍ ._.

_

من نمیدونم‍ شومپت چیه :>

اون تاپیکم خوندم ..ولی نفهمیدَم‍ ._.*
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، الیکا0
(17-07-2015، 1:25)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2015، 1:18)Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهشید ^_^

_

_

حفظ ابرو کن حداقل :||
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط الیکا0 ، FARID.SHOMPET ، Faust
(17-07-2015، 1:25)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهشید ^_^

_

_

واقعا معنیه شومپت چیه؟؟؟؟

برااااممممممم سوالهههههههه
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
(17-07-2015، 1:24)~Lσѕт Gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2015، 1:21)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2015، 1:20)Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2015، 1:16)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهشید ^_^

_

از لحاظ نظری و عملی هم بله و هم نه. داستانش درازه. قراره مدیر ویژه بشم. نمی دونم چرا صابر لفتش میده شومپت!

(17-07-2015، 1:16)Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام .. نه راستش ! 

باشه. محرومت کنم؟

استغفرالله -_-

ب چ کاری میاد انوقت 0ـ0؟

نگا کردن!  Big Grin

(17-07-2015، 1:24)Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهشید ^_^

_

سلام .. نه راستش ! 

باشه. محرومت کنم؟

پس درک میکنم چرا وقت انجمن اومدن نداشتی ! 
مشغول این کار مهم بودی :V

ها؟ هر جور دوست داری فکر کن منحرف!

مهشید جان یعنی اصن نیست گنده ی اواتارت؟ از اون دختر شنگولاست اواتارت! هعی!
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Roxanna ، الیکا0 ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
جووون چ خبره این پایین._.
سلام کاربرا:|
 سپاس شده توسط ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd ، FARID.SHOMPET ، Roxanna ، الیکا0 ، Faust
چرا شما ها نفهمیدید شومپت چیه؟ مگه تاپیک شومپت چیست رو نخوندید؟ هزار تا معنی می تونه بده. مثه همون کثافت که می تونه معنی بدی هم نده گاهی.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط الیکا0 ، Roxanna

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان