امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه 246

(16-07-2015، 2:42)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدیر جان یه سرچ آی پی بزن ببینیم این کیه .-.

کسی نیست .. خودشه ! گفتگوی آزاد نسخه 246 85
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Spell †
آگهی
(16-07-2015، 2:49)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علاقه که دارم وگرنه نمیخریدم

الان تو یه کتاب رو یه بار میخونی منظورم اینه؟یا دو سه بار

من اول یک بار می خونم دقیق . بعد از مطالعه ی کتاب های مربوط یا شبیه. بر می گردم بهش دوباره.

(16-07-2015، 2:49)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 2:46)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاشق این دخترم! یک مدل فرانسویه! کارا دلوین. این دیگه مطمینم دختر خوبیه. خیلی هم انرژی داره. خوبه؟  Big Grin
Big Grinدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/5_866db.jpg

قراره سال دیگه توی Suicide Squad بازی کنه ! خیلی خوبه .. گفتگوی آزاد نسخه 246 85

پس یادم باشه حتما فیلم رو ببینم! ممنون که گفتی. خدا نسیب کنه  Big Grin البته ما شانس نداریم. هم بداخلاق از اب در میاد و هم زشت ترین موجود دنیا
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط امیررضا* ، Wanton
(16-07-2015، 2:47)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 2:46)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید به نطرت چجوری کتاب بخونم

منظورم همین کاب های تیریخی البته فقط تاریخ

دو تا دارم

دوشت دارم خوب تا حافطم بمونه و اسماشون و... تاریخ روز

با کتاب دسی فرق داره

فقط با علاقه! کار تحقیقی که نمی خوای بکنی! پس فقط با علاقه بخون. وقتی با علاقه می خونی نکات مهمش حتما یادت می مونه.

کم هستن دخترایی که در عین سادگی خوشگل باشن! اینم همون عکس اولش! باز نگاه کنید و لذت ببرید!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/301.jpg

(16-07-2015، 2:50)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 2:41)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان این نفر قبلی ها احیانا زیاد تر نشدن؟ دارن الکی انجمن رو سنگین می کنن. باید به صابر بگیم که در آینده یک حجم زیادی از این تاپیک ها رو مستقیما پاک کنه.

خیلی روی اعصابن .. دیگه نمیدونم با چه دلیلی بفرستمشون زباله دان ! گفتگوی آزاد نسخه 246 85
بزار باشن

کاربر ها به امید همینا میان دیگه

....

من واقعا برم بورود 
 سپاس شده توسط Wanton ، FARID.SHOMPET
(16-07-2015، 2:51)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید دلتو به کارا خوش نکن .. .-.

مث اینکه زید کریسه ‌! .. :V

ای بابا crying مگه من چیم از اون کمتره؟

البته امیررضا هم بد نمیگه ایمان. اون ها باید باشن ولی تکراری ها رو باید حتما حذف کرد.

سپاس شده توسط امیررضا* ، Wanton
(16-07-2015، 2:53)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 2:51)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه چیت از اون بهتره

حالم ازش بهم میخوره 

فقط مسی♡♡♡

4 درصد شارژ دارم تموم شد میرم

اخرین سوالم

فکر گفتگو ازاد زدن از فلشخوره؟یا انجمن دیگه؟اگه از فلشخوره توسط کی
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Spell †
(16-07-2015، 2:54)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 2:53)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه چیت از اون بهتره

حالم ازش بهم میخوره 

فقط مسی♡♡♡

جدا از این چیزا من هم از کریس بدم میاد و هم از مسی . البته بهتره بگم نسبت بهشون خنثی هستم. من طرفدار بازیکن های المانی و ایتالیایی هستم.

سپاس شده توسط Wanton
(16-07-2015، 2:52)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس یادم باشه حتما فیلم رو ببینم! ممنون که گفتی. خدا نسیب کنه  Big Grin البته ما شانس نداریم. هم بداخلاق از اب در میاد و هم زشت ترین موجود دنیا

اتفاقاً قراره شخصیت منفی باشه !

ببین ( ایستاده از چپ ؛ سومی ! ) :

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/download_0bbef.jpg
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
(16-07-2015، 2:54)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه چیت از اون بهتره

حالم ازش بهم میخوره 

فقط مسی♡♡♡

نمیدونم ._. شاید تونستی مُخشو بزنی D: !

نوچ نوچ :|

چرا حالت ازش بهم میخوره ؟! گفتگوی آزاد نسخه 246 85

ارث باباتو خورده ؟ :|

بدرود : |
نقل قول: اخرین سوالم

فکر گفتگو ازاد زدن از فلشخوره؟یا انجمن دیگه؟اگه از فلشخوره توسط کی
کلیک برای ادامه...
با گوشی تایپ می کنی؟ نامفهومه بیشتر جملاتت.

سپاس شده توسط امیررضا*
(16-07-2015، 2:55)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه چیت از اون بهتره

حالم ازش بهم میخوره 

فقط مسی♡♡♡

جدا از این چیزا من هم از کریس بدم میاد و هم از مسی . البته بهتره بگم نسبت بهشون خنثی هستم. من طرفدار بازیکن های المانی و ایتالیایی هستم.
المان؟اینالیا؟

درسته طرفدار میلانم اما المان و ایتالیا که هیچی

من عاشق بازیکن های اسپانیایی و برزیلی

و بیشتر بارسایی ها

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: