امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه 246

(15-07-2015، 17:36)вєѕт αѕтєя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ی چی بگمـ ؟

احسان بودی ؟ ..

صبا از سوم شخص جمع استفاده کرد خودشو نگفت ..

نزنش !

آره

من نمیگم خودشو گفت
میگم کلا وسط حرف من و بقیه نَـــپّـره
البته عادت داره به اینم کار
-__-
ومن الله توفیق
گفتگوی آزاد نسخه 246 33
 سپاس شده توسط αѕтer
آگهی
هیم سلام .__. 

پست اول چه قشنگه(._. ) سپاس بدین زیرش قشنگ ترم میشه^___^
 سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، αѕтer ، Interstellar ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
(15-07-2015، 17:37)вєѕт αѕтєя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2015، 17:33)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2015، 17:29)вєѕт αѕтєя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماهان

خطری نی  ..

سپیده ، حانیه هستمـ !

غزل سلامـ ..

پخخخ D:

سیاهو ._.

حانخو ._.

چخو ؟ ._.

مَخ خوخو ._. !

( حانیه .. .-. چطوری ؟ .-. من خوبمـ :| )

غزلخی ؟ ._.

پخو !

سخ خی خی !

جوابای مالخو ..

چ خطرا ؟

جالبته خودمـ مد میکنمـش بعد هیچی نمیفهمم ._.

تازه غزلخی نیستم .. غزخو هستمـ :|

هیچ ._.
 سپاس شده توسط αѕтer
(15-07-2015، 17:39)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2015، 17:36)вєѕт αѕтєя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ی چی بگمـ ؟

احسان بودی ؟ ..

نزنش !

آره

من نمیگم خودشو گفت
-__-
ومن الله توفیق

خب اینجا برا حرف زدنِ دیگ ..

ریلکس ..

بیخیال ..
(15-07-2015، 17:40)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیم سلام .__. 

پست اول چه قشنگه(._. ) سپاس بدین زیرش قشنگ ترم میشه^___^

من زیر این یکی سپاس میدمـ قشنگ نشه :|
(15-07-2015، 17:37)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2015، 17:33)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2015، 17:31)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2015، 17:30)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2015، 17:28)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه سری هم به صندلی داغ بزنین دیگه فلان فلان شده ها 

حوصلم سر رفت 
چقد شما ها ***************

به زور می خوای مردم ببری  صندلی داغ

خوب نمی خوان برنن

والا

مخاطب من بقیه بودن
ماهان و ...
-___-

+
ماهان مچکریم :||||||

پس از این ب بعد مخاطبتو حتما مشخص کن-_-
-_-

مطمئن باش اگه مخاطبم تو باشی
یه سلام و علیکی خدمت گاف تاریخی تون میکنیم (اجاره هنو یادته یا نه؟)

دیگه وسط حرف کسی نپر 
اونم کسی که جواب سلامتو نمیده 
-_-

همچین می نه

برو بابا حرف مف که حساب نداره وقتی میزنی

دیگه انتظار سکوت نداشته باش

ترسا ...(جن) یا دته

اومد پیشت

هه

-_-

وای من دیرم شد

5مین دیگه کلاس دارم

بابیییییی-_-
 سپاس شده توسط αѕтer
(15-07-2015، 17:40)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2015، 17:37)вєѕт αѕтєя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2015، 17:33)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2015، 17:29)вєѕт αѕтєя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماهان

خطری نی  ..

سپیده ، حانیه هستمـ !

غزل سلامـ ..

پخخخ D:

سیاهو ._.

حانخو ._.

چخو ؟ ._.

مَخ خوخو ._. !

غزلخی ؟ ._.

پخو !

سخ خی خی !

جوابای مالخو ..

چ خطرا ؟

هیچ ._.

من غزلخی میگمـ ..

شیک تره D:
 سپاس شده توسط ( lιεβ )
(15-07-2015، 17:41)вєѕт αѕтєя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2015، 17:39)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2015، 17:36)вєѕт αѕтєя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ی چی بگمـ ؟

احسان بودی ؟ ..

نزنش !

آره

من نمیگم خودشو گفت
-__-
ومن الله توفیق

ریلکس ..

بیخیال ..
بعضیا ا

فک می کنن

اینجا واسه شاخ بازیه-_-
 سپاس شده توسط αѕтer
(15-07-2015، 17:42)вєѕт αѕтєя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2015، 17:40)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماهان

خطری نی  ..

سپیده ، حانیه هستمـ !

غزل سلامـ ..

پخخخ D:

سیاهو ._.

حانخو ._.

چخو ؟ ._.

مَخ خوخو ._. !

غزلخی ؟ ._.

پخو !

سخ خی خی !

جوابای مالخو ..

چ خطرا ؟

هیچ ._.

من غزلخی میگمـ ..

شیک تره D:

باشه ._. راحت باش =|
 سپاس شده توسط αѕтer
(15-07-2015، 17:41)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2015، 17:37)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2015، 17:33)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2015، 17:31)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2015، 17:30)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به زور می خوای مردم ببری  صندلی داغ

خوب نمی خوان برنن

والا

مخاطب من بقیه بودن
ماهان و ...
-___-

+
ماهان مچکریم :||||||

پس از این ب بعد مخاطبتو حتما مشخص کن-_-
-_-

مطمئن باش اگه مخاطبم تو باشی
یه سلام و علیکی خدمت گاف تاریخی تون میکنیم (اجاره هنو یادته یا نه؟)

دیگه وسط حرف کسی نپر 
اونم کسی که جواب سلامتو نمیده 
-_-

همچین می نه

برو بابا حرف مف که حساب نداره وقتی میزنی

دیگه انتظار سکوت نداشته باش

ترسا ...(جن) یا دته

اومد پیشت

هه
-_-

چی نداره؟؟؟؟
حساب؟؟؟؟
سوادت تو حلقم :|||
اون جوابه دانشمند هسته ای 
آره اومد دوسش داری بدمش ب تو -_-

(15-07-2015، 17:43)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2015، 17:41)вєѕт αѕтєя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ی چی بگمـ ؟

احسان بودی ؟ ..

نزنش !

آره

من نمیگم خودشو گفت
-__-
ومن الله توفیق

ریلکس ..

بیخیال ..
بعضیا ا

فک می کنن

اینجا واسه شاخ بازیه-_-

از جلو آینه بیا کنار بعد حرف بزن
آقا فلان هر کی شاخ بازی دربیاره ...
بعضی دیگه خیلی ادعا دارن و آویزونن 
گفتگوی آزاد نسخه 246 33

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان