امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 3.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه َ245

مگــ, میـــــــشه ؟ :|

مگــ, دآریـــــــــم ؟ :|

-
 سپاس شده توسط saba 3
آگهی
(14-07-2015، 20:40)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2015، 20:38)j_jahangard نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هآِیــــــــ

سلام خوبی

اره تقریبا تو چی؟
hi i'm a loser
 سپاس شده توسط saba 3
(14-07-2015، 20:40)~sarina~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2015، 20:38)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سارینا خسته نشدی اینقد اکانت زدی ؟ :||

Alakhon valakhon bodam
._.
Majbor bodam
Bishtare akantamam banned shodan
(:

چچچ D:
 سپاس شده توسط saba 3
(14-07-2015، 20:40)j_jahangard نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2015، 20:38)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پدر من بد منو نگا می کنه
پدر من بدش منو صدا می کنه
پدر من
می نه تو ک الافی

همش تو اینترنت می چرخی

چه قد الافی تو

پدر ببخش ولی من از دس رفتم خخخخخخخخخ^_^

رو شعر زد بازی شعر نوشتم

خخخخ
مست و چت و لشو ولگردم درسو مشقو یهو  ول نکردم (نیستم)
(نمیتونم ول کنم)
گفت بدبخت کم جمت کردم از اینترنت و اونترنت

دیگه کدوم ترنت

پدر ببخش ولی من از دس رفتم

خخخخ
جووون چ خبره این پایین._.
 سپاس شده توسط ×ИамеLеsS× ، saba 3 ، Faust
(14-07-2015، 20:41)j_jahangard نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2015، 20:40)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2015، 20:38)j_jahangard نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هآِیــــــــ

سلام خوبی

اره تقریبا تو چی؟

بد بخت روز گار

مخم هنگیده
(14-07-2015، 20:41)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2015، 20:40)~sarina~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2015، 20:38)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سارینا خسته نشدی اینقد اکانت زدی ؟ :||

Alakhon valakhon bodam
._.
Majbor bodam
Bishtare akantamam banned shodan
(:

چچچ D:

(:
Hiiiim
 سپاس شده توسط saba 3
چرا ناراحتی عمو فدات
بگی بخواب
شبو قاطی عروسکات
 سپاس شده توسط ×ИамеLеsS×
سلام
هههه همه خوبین؟
 سپاس شده توسط saba 3 ، ×ИамеLеsS×
(14-07-2015، 20:43)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2015، 20:41)j_jahangard نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هآِیــــــــ

سلام خوبی

اره تقریبا تو چی؟

بد بخت روز گار

مخم هنگیده
(: :\
hi i'm a loser
 سپاس شده توسط saba 3

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 92 مهمان