امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 3.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه َ245

اَ چه طولانی شد :|

_

مدینه خوبه..منو مثل آدمـ گذاشتی . D:
 سپاس شده توسط _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_
آگهی
(12-07-2015، 16:31)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2015، 16:29)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2015، 16:27)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2015، 16:25)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2015، 16:22)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من چیز دیگه میگم._.

بله :|

هنوزمـ اون پ.خ ُ دارم که بهمـ گُفتی ._.

منم هموز اون پ.خ رو دارم ک جلوم قر میدادی(:
اون مسلع ت شده..
اتفاقا میخواستم حذفش کنم خوب شد گفتی

هنوزمـ داریش ؟ :V 

هه ._. :|

هیچی :|

در مورد احمد.رضا چیزکی گفته بودی:|

هیسسسسس .-.

زنش اینجـاس .-.
 سپاس شده توسط Interstellar
(12-07-2015، 16:30)sufiy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

kimia-s نوشته است:منظورتو نفهمیدم سفید؟ Exclamation

هیچی منظورم این بود خبر مثلا افطاری میریم بیرون؟:|
آها اینو بگو /:
روزه ای؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد نسخه َ245 440

سپاس شده توسط sufiy
شادی اومدم :|
 سپاس شده توسط Interstellar ، Apathetic ، Faust
(12-07-2015، 16:34)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2015، 16:31)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: چه قدر خلوت و کسل شده گفتوگو ازاد .. هعی .. یاده قدیما ب خیر ._.
چرا انقد یاد قدیما میکنی ؟ :|

انقد فسیلی ؟ ._.

:|
فسیل به اونی میگن که فقط تو قدیما باشه .. من تو قدیما نیستم ، میبینی که اینجام ! یاد کردن از خاطرات یعنی با احساس بودن .. نه فسیل بودن ! ..
رزی جان ._. بیا خصوصی ..
باشه فمیدم ._.

باش ._.
(12-07-2015، 16:34)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کوفتش بشه :v  =|

نمیشه انقد ک خرشانسه :/
 سپاس شده توسط Interstellar ، Apathetic
(12-07-2015، 16:35)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2015، 16:30)sufiy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

kimia-s نوشته است:منظورتو نفهمیدم سفید؟ Exclamation

هیچی منظورم این بود خبر مثلا افطاری میریم بیرون؟:|
آها اینو بگو /:
روزه ای؟
اره صب کن ببینم نمازمو خوندم؟:| اره= ) 
چند روز دیگه بیشتر نمونده._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ
هآیــ  
hi i'm a loser
پیدات کردم رزی .-.
 سپاس شده توسط Mason
(12-07-2015، 16:35)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2015، 16:31)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2015، 16:29)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2015، 16:27)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2015، 16:25)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله :|

هنوزمـ اون پ.خ ُ دارم که بهمـ گُفتی ._.

منم هموز اون پ.خ رو دارم ک جلوم قر میدادی(:
اون مسلع ت شده..
اتفاقا میخواستم حذفش کنم خوب شد گفتی

هنوزمـ داریش ؟ :V 

هه ._. :|

هیچی :|

در مورد احمد.رضا چیزکی گفته بودی:|

هیسسسسس .-.

زنش اینجـاس .-.

ترسی ندارم:|
 سپاس شده توسط ( lιεβ )
(12-07-2015، 16:35)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

_ɒиoиγмoυs_دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نویسنده انجمن رایانه
گفتگوی آزاد نسخه َ245 440گفتگوی آزاد نسخه َ245 440گفتگوی آزاد نسخه َ245 440گفتگوی آزاد نسخه َ245 440گفتگوی آزاد نسخه َ245 440گفتگوی آزاد نسخه َ245 440گفتگوی آزاد نسخه َ245 440

موضوع‌ها: 519
سپاس ها 4205
سپاس شده 3650 بار در 1634 ارسال

حالت من: گفتگوی آزاد نسخه َ245 440

ابیش کن ._.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 296 مهمان