امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 3.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه َ245

منو که فک نکنم کسی یادش باشه :/
bad boy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد نسخه َ245 346

سپاس شده توسط Farid_Rommel
آگهی
نقل قول: آره
من کلی سوال ازت میپرسیدم هییییی
رف
چرا با اون اکانتت نیومدی ؟
ایمیلم عوض شده. رمزمو ندارم.

سایت و انجمن خیلی عوض شده.
ایمان چرا نویسنده هست؟ مدیرش کرده بودم که!
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، ʜɪᴅᴅᴇɴ
(03-07-2015، 15:52)mobinamahro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2015، 15:51)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2015، 15:50)mobinamahro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2015، 15:46)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2015، 15:45)mobinamahro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ب تو سلام کردم ک جیک جیک میکنی؟؟؟
نظرت چیه باز بریم تو تلگرام جواب این حرفتو بدم ؟ 
من کارم جیک جیک نی من فقط تو تو جا میکنم 

سلام دادا 

تو و اون یارو ی ریز زرزر میکردین 
زرزراتونم خنده دار بود
مرد بودنو ...
بدک نی
همچی بم بدم نمیگذشت

دیدم چجوری داشتی جواب ممارو میدادی 
زرتو ببند 
وایی به هر کی نشون میدم عکساتو درک میکنه حالتو 

زرمو ببندم؟
تو گفتی اینو
زتو ببند جوجه عکساشم دارم 

(03-07-2015، 15:54)Farid_Rommel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: آره
من کلی سوال ازت میپرسیدم هییییی
رف
چرا با اون اکانتت نیومدی ؟
ایمیلم عوض شده. رمزمو ندارم.

سایت و انجمن خیلی عوض شده.
ایمان چرا نویسنده هست؟ مدیرش کرده بودم که!

همچی عوض شده 
امیر خان خودشو کشت تا نویسنده شه و شد 
منم خودمو کشتم نویسنده شم شدم ولی برکنارم کردن 
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
(03-07-2015، 15:53)♛∞ Glambert Boy ∞♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

bad boy

چرا. یادمه. اون زمان که من داشتم می رفتم تو به همراه همین اساسین سابق جدید به حساب میومدی
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، | NEON DEMON |
(03-07-2015، 15:55)Farid_Rommel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2015، 15:53)♛∞ Glambert Boy ∞♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

bad boy

چرا. یادمه. اون زمان که من داشتم می رفتم تو به همراه همین اساسین سابق جدید به حساب میومدی
ایول عجب حافظه ای  :N56:
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ ، Farid_Rommel ، tyjtfhdhr
فرید من امیرم ایمان نیستم:/
(03-07-2015، 15:51)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2015، 15:48)Farid_Rommel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود

کسی اینجا منو میشناسه؟
حضرت فرید(ص)
ک برای مدتی در غیبت دردسر میبردند اکنون موعود کردند._.

(03-07-2015، 15:49)♛∞ Glambert Boy ∞♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره خودمم :|
خخخخ خوبه شناختی
و ن پ-_-

آفرین که یادته :|
والا نام کاربریم و که عوض کردم هیچ کس نمیشناخت منو دیگه
خوبه حالا همونه فقط دوتا تاج کنارش گذاشتم :/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، Aiden Pearce ، Farid_Rommel
نقل قول: فرید من امیرم ایمان نیستم:/
ها؟ چی؟ اسمت که دقیقا همون هست! کاریزما!
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr
(03-07-2015، 15:52)Farid_Rommel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: حضرت فرید(ص)
به به. اقا ایمان!
بلی بلی. درود بر تو
منتهی فکر نکنم زیاد بمونم. درگیر کارام هستم. اومدم رمز اکانتم رو از صابر بگیرم.

(03-07-2015، 15:57)♛∞ Glambert Boy ∞♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2015، 15:51)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2015، 15:48)Farid_Rommel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود

کسی اینجا منو میشناسه؟
حضرت فرید(ص)

(03-07-2015، 15:49)♛∞ Glambert Boy ∞♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره خودمم :|
خخخخ خوبه شناختی
و ن پ-_-

آفرین که یادته :|
والا نام کاربریم و که عوض کردم هیچ کس نمیشناخت منو دیگه
خوبه حالا همونه فقط دوتا تاج کنارش گذاشتم :/

احمق:/\
آواز این ب بعد بیشتر انلاین میشی دیگه؟
 سپاس شده توسط | NEON DEMON |
(03-07-2015، 15:55)Farid_Rommel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

bad boy

ایول چه خوب یادته 0_0

سپاس شده توسط Farid_Rommel ، tyjtfhdhr ، Aiden Pearce

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 268 مهمان