امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 3.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه َ245

Dovomi khoob ni.reza:/
آگهی
(03-07-2015، 12:26)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2015، 12:06)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: چرآ مدینه یه دونه برآم سرآغ دآشت ._.

مدین چی شد پسره ؟ .-.
روزی سه بـار بـم میگه چـی شد؟؟ قبول کرد!!

پدرومو در آورده -_-
بچه خوبیه من جای تو بودم تا از دهنش در اومده بود زنش شده بودم و نمیگفتم بهم فرصت بده|:
احمق ابله -_-

عنتر چرآ نگفتی بهم ؟ :|

اگه قبـول کنم پس مـآهـآن چی میشه ؟ .-.

هـم میترسیـدم |:
بعدش اونقد فس فس کردم که رفتـی..!
موندم جواب اینو چی بدم -_-
 سپاس شده توسط an idiot
(03-07-2015، 12:36)*melanie* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلیوم:|
چه خفر ._.

هعی هیچی میایم اینجا وقت پرکنی._. شوما چی؟._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد نسخه َ245 330
(03-07-2015، 12:31)~Lσѕт Gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام (: ..

سـل ._.

من آخرم اسم تـورو یـآد نگرفتم ._. :|

(03-07-2015، 12:36)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2015، 12:26)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2015، 12:06)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدین چی شد پسره ؟ .-.

پدرومو در آورده -_-
بچه خوبیه من جای تو بودم تا از دهنش در اومده بود زنش شده بودم و نمیگفتم بهم فرصت بده|:
احمق ابله -_-

هـم میترسیـدم |:

صنـدوقتو خـآلـی کن :|

نه .. مـآهـآن تنهـآ میمونه (*..)
 سپاس شده توسط _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_
Kh khoob mizanan vali ahngsh o k taraf mikhone ye torie
(03-07-2015، 12:37)sufiy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2015، 12:36)*melanie* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلیوم:|
چه خفر ._.

هعی هیچی میایم اینجا وقت پرکنی._. شوما چی؟._.

me too._.
vali inja ham kasi tahvil nemigire

(03-07-2015، 12:38)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2015، 12:31)~Lσѕт Gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام (: ..

سـل ._.

من آخرم اسم تـورو یـآد نگرفتم ._. :|

(03-07-2015، 12:36)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدین چی شد پسره ؟ .-.

پدرومو در آورده -_-
احمق ابله -_-

هـم میترسیـدم |:

صنـدوقتو خـآلـی کن :|

نه .. مـآهـآن تنهـآ میمونه (*..)

جنسـش با جنس ماهان فـرق میکنه :7
 سپاس شده توسط an idiot
(03-07-2015، 12:32)sufiy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2015، 12:28)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اِنقدر خوشمـ میـاد وقتی با احِساسات ی دُختر بازی میکُـنَمـ :|
حال میدهـ«!
ولی برگشــتمـ«

پسرشم فاز داره= )
نمــکدون!
مگهـ نگفتـم خودتو نخود هر آشی نــکن! -_-
کی با تو بود.. ._. مــن برم بمیــرَم باور کُنیـد با  وجود ایشون از تهران تا لُس آنجلس همهـ خبردار میشن من مُردم! :|
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr
(03-07-2015، 12:40)*melanie* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

me too._.

عب نداره میگذره:| هی نقل کن خودتو جا کنی جا بیفتیXD
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-07-2015، 12:42)sufiy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2015، 12:40)*melanie* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

me too._.

عب نداره میگذره:| هی نقل کن خودتو جا کنی جا بیفتیXD

Ba forghoon tar charkh zadi:|

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 268 مهمان