امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 3.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه َ245

(03-07-2015، 12:02)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2015، 11:56)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2015، 11:54)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2015، 11:37)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فریمـا :

خآلی نداده .. 2 تا نُقطه گذاشته ، سفید کرده _> تراز به وسط (:

چه کـآرآ :|

غزل شـوهر پیدآ کردی یکیم برآ من پیدآ کن حـآلم بد شد از بس سینگل موندم :|

شوهر پیدا نمیشه این دور ُ زمونه :|

خودمونیمـآ همون آری خوب بود .. ( آرین :| )

چرآ مدینه یه دونه برآم سرآغ دآشت ._.

مدین چی شد پسره ؟ .-.

(03-07-2015، 11:59)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزل ‎=)‎
بیا با خودم ازدواج کن نفس ‎:>>>

بـآ این پسره ی بیریخت ازدوآج نکن -_-

تنهـآ مرد رو زمینم بـآشه به این نبـآید جـوآب بدی -_-
پس تو چرا خودت این کارو کردی ‎=)‎؟
.
 سپاس شده توسط an idiot
آگهی
(03-07-2015، 12:00)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2015، 11:54)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|||||
میــزارم اونجا همهـ ببیــنَن
والا اونطور از حرف زدن پسر میشُد فهمید که زیاد بدشم نیومد :|

سوالاشو دیدی ؟  25r30
خیــلی خوشت اومدهـ ها ._.

یارو فــک کرد هم سنو سال خودشی! :|

دورو زمونهـ ای شدهـ کــِ وقتی ب ی دُختر چیزی میگی خودشو تو لباس عروسی تصوّر میکنهـ! :|
 سپاس شده توسط ( lιεβ )
دعوا سر شوهر._____. ما میشینیم پاپکرن میخوریم:|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد نسخه َ245 325
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(03-07-2015، 12:04)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2015، 12:02)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2015، 12:00)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2015، 11:54)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سوالاشو دیدی ؟  25r30

(03-07-2015، 11:59)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزل ‎=)‎
بیا با خودم ازدواج کن نفس ‎:>>>

وآی گوگولی ^_^ :|
بیا خواستگاریم :>>

بیه :|

هیچ وخ فکر نمیکردم این به دردم بخوره .. :> :|
احمق -_-
تو این بی شوهری بده به فکرتم؟
.
نقل قول: چرآ مدینه یه دونه برآم سرآغ دآشت ._.

مدین چی شد پسره ؟ .-.
روزی سه بـار بـم میگه چـی شد؟؟ قبول کرد!!

پدرومو در آورده -_-
بچه خوبیه من جای تو بودم تا از دهنش در اومده بود زنش شده بودم و نمیگفتم بهم فرصت بده|:
احمق ابله -_-
(03-07-2015، 12:05)sufiy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روزه کله گنجشکی :|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
(03-07-2015، 12:05)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سوالاشو دیدی ؟  25r30

دورو زمونهـ ای شدهـ کــِ وقتی ب ی دُختر چیزی میگی خودشو تو لباس عروسی تصوّر میکنهـ! :|

10 ، 9 سال تفاوت سنی که چیزی نی ! -__-

حالا وللش خسته شدم :|
قحطی شوهــر اومدهـ جمعیت دُخترا بیشتر شدهـ«
تو فکر ایــنم چند سال دیگهـ مردا باس گنج شیش تا زدن بگیرن
ی خاندان بچهـ هر مرد دارهـ! :|
D:
(03-07-2015، 12:06)Mᴏsᴇs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2015، 12:05)sufiy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روزه کله گنجشکی :|

تو مجازی من کلا روزم خوردس:|

(03-07-2015، 12:06)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جان هر کی دوسداری دیگه اینو نگوگفتگوی آزاد نسخه َ245 325
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد نسخه َ245 325
(03-07-2015، 12:06)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2015، 12:05)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سوالاشو دیدی ؟  25r30

وقتیــ جُملهـ اَول رو میگی میخوام با ساتور
انگشتاتو قطع کُنم بعد سرتو بزنم
بعد دستو پاهاتو بعدشم میریزمشون تو روغن داغ بعد نیم ساعت همونارو میـکُنم تو حلقت دیگهـ صدات در نیاد!!! -__-
بیا سوار مَن شو! :| خُـ مَن چیکار کُنـمـ« - _-
 سپاس شده توسط sufiy

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 251 مهمان