امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

عشوری: صادقیان به اروپا می رود، نه تراکتورسازی/ انگیزه زیادی برای فصل آینده دارم

عشوری: صادقیان به اروپا می رود، نه تراکتورسازی/ انگیزه زیادی برای فصل آینده دارم 1
هافبک تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: جا دارد از سردار باران چشمه و سردار صدر السادات به خاطر زحماتی که برای فوتبالیست های سرباز کشیدند، نهایت تشکر را داشته باشم.

سینا عشوری در گفت و گو با خبرنگار کاپ، درباره شرایط خودش اظهار داشت: شرایط جسمانی مطلوبی دارم. تمرینات زیادی به صورت اختصاصی انجام داده ام و منتظرم تا در تمرینات گروهی تراکتورسازی شرکت کنم. انگیزه زیادی برای عملکردی خوب در فصل آینده دارم و امیدوارم همه چیز خوب پیش برود.
وی که رابطه نزدیکی با پیام صادقیان دارد، درباره شایعه حضورش در تراکتورسازی عنوان کرد: پیام فوتبالیست بسیار خوبی است. او در گذشته حاشیه هایی برایش پیش آمد اما واقعا در فوتبال ایران نابغه است. من می دانم که دو، سه پیشنهاد خوب دارد و از طرفی با یک تیم خارجی کارش تقریبا تمام شده است. پیام به تراکتورسازی نمی آید چون می خواهد به اروپا برود.
عشوری در پایان افزود: جا دارد از سردار باران چشمه و سردار صدر السادات به خاطر زحماتی که برای فوتبالیست های سرباز کشیدند، نهایت تشکر را داشته باشم.
عشوری: صادقیان به اروپا می رود، نه تراکتورسازی/ انگیزه زیادی برای فصل آینده دارم 1
پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  رنار: باور دارم که عربستان به جام جهانی می‌رود
  کوین یامگا هفته آینده به تهران برمی‌گردد
  ذوالفقارنسب: دکترهای زیادی در پرسپولیس هستند!
  خلاصہ فینال لیگ اروپا (منچستر یونایتد - ویارئال)
  سیمئونه: می دانستم این باشگاه آینده بزرگی دارد
  آینده آلگری به زیدان گره خورده است
  تصمیم نهایی کریس رونالدو برای آینده مشخص شد
  سرمربی رم: صعود آینده من را تغییر نمی‌دهد
Clocket خودزنی عجیب گرانقیمت‌ترین بازیکن تاریخ ایران/ آینده‌ات را نجات بده!
  پیام ویژه به طارمی؛ گل‌هایت را در اروپا خرج نکن

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان