امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 3.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه َ245

(24-06-2015، 20:05)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2015، 20:01)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فریمـآ اولویت با فاطمـه بود اون اول سـلـآمـ داد ._.

داری بـآ اون حرف میزنی ؟ عـوضی ، اول من :|

هه هه :V
 سپاس شده توسط Interstellar ، an idiot
آگهی
(24-06-2015، 20:06)_Tɪηα_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من از فیلمش خوشم میاد.. ربطی به کشورش نداره :\
حتی موقع امتحانا وقت استراحتمو میزاشتم این فیلمو میدیدم ._.
ماهان تویی؟ اِوا :|| چرا من از لیستم دراوردمت؟  :¦فک میکردم یکی دیگه ای ._.

|:

تنها فیلمـ کره ای یا چینی یا ژاپنی که خوشم اومد :

جومونگ بود ._.
 سپاس شده توسط an idiot ، ◄Iяαи► ، Dead Silence ، Interstellar ، Medusa
(24-06-2015، 20:07)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2015، 20:06)_Tɪηα_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من از فیلمش خوشم میاد.. ربطی به کشورش نداره :\
حتی موقع امتحانا وقت استراحتمو میزاشتم این فیلمو میدیدم ._.
ماهان تویی؟ اِوا :|| چرا من از لیستم دراوردمت؟  :¦فک میکردم یکی دیگه ای ._.
من ماهان نیستمـ :|

(24-06-2015، 20:05)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2015، 20:01)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فریمـآ اولویت با فاطمـه بود اون اول سـلـآمـ داد ._.

داری بـآ اون حرف میزنی ؟ عـوضی ، اول من :|

با کی؟ :|

میگم خنگ شدی بگـو نه :|

این جمله ظهر تـوئه Confused

من ماهان نیستمـ :|  ----> این صحنه رو تـو خـوآب دیده بـودم .___.
 سپاس شده توسط Interstellar ، ◄Iяαи► ، eɴιɢмαтιc
(24-06-2015، 20:06)✿ ɓℓąƈҡ ɠïŗℓ ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2015، 20:04)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2015، 20:01)✿ ɓℓąƈҡ ɠïŗℓ ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2015، 19:59)_Tɪηα_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اهل فیلم دیدن نیستم ._. اونم از نوع ترسناکش :\
فقط یه فیلم میبینم اونم کره ای عه ساعت7:30 از شبکه نمایش ^_^

من عاشق فیلمـ ترسناکم ._.

|:

از کره بدم میآآد -_-
onyx سه شنبه ها 10 شب فیلم ترسناک میذاره (:

(24-06-2015، 20:02)✿ ɓℓąƈҡ ɠïŗℓ ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2015، 20:00)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2015، 19:58)✿ ɓℓąƈҡ ɠïŗℓ ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیـه ._.
+ ابراز  وجود (:

+ یه چی دیگه ._.

چی ؟! ._.
هیچی ._.
چـه خوب ._.

بگـو ._.

هیچی ..
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد نسخه َ245 31
پ کی ای؟! :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
(24-06-2015، 20:05)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2015، 19:59)✿ ɓℓąƈҡ ɠïŗℓ ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2015، 19:58)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2015، 19:55)✿ ɓℓąƈҡ ɠïŗℓ ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2015، 19:54)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآو ._.

دخـیـ ._.

ایعع ._. 

خوبی عنتر^_^ :| ؟
|:

بنظرت چـرآ این رابطه انقــــد دوستانس ؟! |:

(:

نمیدونم :| خودت چی فک میکنی ._. ؟

-_-

من فک میکنمــ از بس دوسـم داری ! ._.
 سپاس شده توسط Spell † ، Interstellar
سارا ج بده :||||||||

خدافس  Angel !
 سپاس شده توسط Interstellar ، an idiot ، spent † ، eɴιɢмαтιc
[ ◄Iяαи► ]

من ندیدمـ ._. :|

(24-06-2015، 20:09)_Tɪηα_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـن یه پرندمـ..آرزو دارمـ.. ._.
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، an idiot ، eɴιɢмαтιc
(24-06-2015، 20:09)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[ ◄Iяαи► ]

(24-06-2015، 20:09)_Tɪηα_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آنابل خعلی با حاله (:

(24-06-2015، 20:09)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[ ◄Iяαи► ]

آنابل خعلی با حاله (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد نسخه َ245 31
 سپاس شده توسط an idiot ، Interstellar
جو خـوبی بود ._.

خدافس
 سپاس شده توسط an idiot ، Dead Silence ، Interstellar

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 258 مهمان