(21-06-2015، 16:22)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: مشکل از پاهاته باید دستت ب گفتگو باز میشد ن پاهات.-.
الان موندم از این جمله برداشت منفی کنم یا مثبت
این است معجزه امیر(ص)
اینم معجزه وقت ایمان فرا نرسیده است ای...مشنگان-_-
(21-06-2015، 16:23)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.در مورد چی داریم صحبت میکنیم؟:|||
(21-06-2015، 16:22)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.امير:|...
(21-06-2015، 16:21)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ماله خودته امير>_<?
ميشه مث آدم بگي ماله كيه؟|:
چی مال خودمه؟
واقعا كه-_-
(21-06-2015، 16:23)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سحر سویفت باند خفن:|
(21-06-2015، 16:21)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-06-2015، 16:20)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.جیمزدباندم شدی اخه
(21-06-2015، 16:17)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-06-2015، 16:14)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
زیادی اشنا میزنه ..
باشه ممنون رزی
سحر سویفت باند:|
عیبی نداره امیر
حسودی نکن یکی مثل من طرفدار تیلوره
اره گانگستر هم شدم خبر نداری