17-01-2012، 4:28
صابر جان من میخوام مدیر بخش ماشین ها وموتور های روز دنیا بشم چطوری سعی کنم که مدیر بشم
خواهشن جواب بده
خواهشن جواب بده
|
همکاری در مدیریت انجمن |
||||||||||||||||||||
17-01-2012، 4:28
صابر جان من میخوام مدیر بخش ماشین ها وموتور های روز دنیا بشم چطوری سعی کنم که مدیر بشم
خواهشن جواب بده
منم فرقی نمیکنه میشه منم مدیر باشم؟؟؟چه کار کنم؟
جوابمو بدید لطفا منم فرقی نمیکنه میشه منم مدیر باشم؟؟؟چه کار کنم؟ جوابمو بدید لطفا
17-01-2012، 5:04
(17-01-2012، 4:48)mahshid69 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.داداش ببخشيد من درسته كه مدير نيستم ولي حداقل اش يكي از كاربران با سابقه اينجا هستم شما اگه جاي مدير كل سايت بوديد يك نفر را كه تازه از عضويتش يك هفته نگذشته و كلا تا حالا تعداد ارسالهاش 3 تا بوده و هر 3 تا ارسالش هم درخواست مديريت بوده مدير مي كرديد؟؟؟ اول همين تايپيك نوشته حداقل بايد 20 تا موضوع ارسال كرده باشيد شما هنوز فقط سه تا پست ارسال كرده ايد
17-01-2012، 5:09
داداش من 20 تا موضوع گذاشتم ولی هر چه قدر میکنم مدیر نمیشم
17-01-2012، 5:17
در حال حاضر به هیچ مدیری نیاز نداریم ... لطفا درخواست نکنید ... هرگاه نیازی به مدیر بود اطلاع می دهیم ...
17-01-2012، 5:22
من می تونم تو بخش ادبیات با بچه ها همکاری کنم
17-01-2012، 5:24
نقل قول: در حال حاضر به هیچ مدیری نیاز نداریم ... لطفا درخواست نکنید ... هرگاه نیازی به مدیر بود اطلاع می دهیم ...
17-01-2012، 5:28
من نميدونم اين سايت مگه چند تا مدير لازم داره؟؟؟
كه همه ميخوان مدير شن؟؟؟ نقل قول: داداش من 20 تا موضوع گذاشتم ولی هر چه قدر میکنم مدیر نمیشمدوست عزيز آخه ميگن يه نفر بوده بهش ميگن اگه بتوني 50 تا دراز نشست بري انتخاب ميشي تيم ملي يه نفر ديگه مياد عوض 50 تا 150 تا دراز نشست ميره خب معلومه كه اين نفر دوم انتخاب ميشه ديگه 20تا موضوع حداقل هستش نه اين كه هركس20تا موضوع ارسال كرد مدير ميشه خيلي كاربر داريم كه تعداد موضوعات ارسالي اش بيشتر از 50 تاست ولي هيچ كدوم مدير نيستند با عرض معذرت از مديران ارشد ببخشيد من خونم جوش اومده بود عوض شما اين حرفا رو زدم
17-01-2012، 5:36
من می تونم در بخش فرهنگی همکاری کنم؟؟
17-01-2012، 14:19
نقل قول: در حال حاضر به هیچ مدیری نیاز نداریم ... لطفا درخواست نکنید ... هرگاه نیازی به مدیر بود اطلاع می دهیم ...
| ||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
لوگو انجمن | |||||
اعلام آمادگی برای همکاری بعنوان نویسنده متخصص در انجمن |