امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه 244

چ حس مبهمي|:
 سپاس شده توسط Cigarettes.at.daybreak ، Tɪɢʜᴛ
آگهی
(18-06-2015، 19:55)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2015، 19:52)AreCR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2015، 19:50)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بِ خـوبي تُ‌^ـ^

چِ خبـر خوآهرمـ؟

مرسی من خوبم
خبری نی فقط باید بگم گشنگی ^_^
من ك هيچي نَفَميــدَمـ :‌)!
تـآ سـآعت 8 خـوآب بودمـ ..8:15 همـ اذون گُفتن هيهيهيـــهي :‌v
Cats are answer to everything                           

گفتگوی آزاد نسخه 244 219
 سپاس شده توسط Tɪɢʜᴛ
(18-06-2015، 19:59)AreCR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2015، 19:55)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2015، 19:52)AreCR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2015، 19:50)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بِ خـوبي تُ‌^ـ^

چِ خبـر خوآهرمـ؟

مرسی من خوبم
خبری نی فقط باید بگم گشنگی ^_^
من ك هيچي نَفَميــدَمـ :‌)!
تـآ سـآعت 8 خـوآب بودمـ ..8:15 همـ اذون گُفتن هيهيهيـــهي :‌v

شما کجایین فقط یه دیقه با ما فاصله داره اذونتون._.
 سپاس شده توسط Cigarettes.at.daybreak
چرا من اينقد خواب آدماي مجازيو ميبينم؟|:

اصا يني چي؟|:

تو خواب من چيكار داريد؟-_-
 سپاس شده توسط Tɪɢʜᴛ
(18-06-2015، 19:57)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2015، 19:55)★ASAL-GIRL★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2015، 19:53)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2015، 19:50)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلام ســارا خـوبی عیــزم.. |:
اوهـوم تُ خـوبـی ؟

(18-06-2015، 19:52)★ASAL-GIRL★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلوم(-_-*)

سَـلـآم ((:
سلآم سارا :))))

مَـن اِسـمِـتُ نِـمـیـدونَـم ):
عسل عشخم^_^
گفتگوی آزاد نسخه 244 219
 سپاس شده توسط Tɪɢʜᴛ
(18-06-2015، 19:57)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2015، 19:55)★ASAL-GIRL★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2015، 19:53)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2015، 19:50)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلام ســارا خـوبی عیــزم.. |:
اوهـوم تُ خـوبـی ؟

(18-06-2015، 19:52)★ASAL-GIRL★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلوم(-_-*)

سَـلـآم ((:
سلآم سارا :))))

مَـن اِسـمِـتُ نِـمـیـدونَـم ):

(18-06-2015، 19:54)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مالس :>

مـآلِـس :V

"پ" چ مرگشه? :|
 سپاس شده توسط Tɪɢʜᴛ
(18-06-2015، 19:56)★ASAL-GIRL★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2015، 19:54)Archangelg!le نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلـآم عسلـــي+نیومدی کع|:جــآت خـــآلی

کجا رفتین؟
پـآرک دانشگـآه فنی|:خخخ|: نهایت خندع|:
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
(18-06-2015، 20:00)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا من اينقد خواب آدماي مجازيو ميبينم؟|:

اصا يني چي؟|:

تو خواب من چيكار داريد؟-_-

من اصلا خواب نمیبینم:|
 سپاس شده توسط Tɪɢʜᴛ ، βΑllεяiηΑ♡
(18-06-2015، 19:57)sufiy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2015، 19:56)★ASAL-GIRL★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2015، 19:54)Archangelg!le نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کجا رفتین؟

(18-06-2015، 19:55)sufiy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما که فقط نیگا میکنیم._.

سفید برفی سر صحبتو باز کن خو:|

چی بگیم مثلا؟ ._.
تقصیر خودته دیه:/
از خودت بگو…

(18-06-2015، 20:01)Archangelg!le نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کجا رفتین؟
بدجنسا بدون من crying
گفتگوی آزاد نسخه 244 219
 سپاس شده توسط Tɪɢʜᴛ
(18-06-2015، 20:02)★ASAL-GIRL★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2015، 19:57)sufiy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کجا رفتین؟

(18-06-2015، 19:55)sufiy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما که فقط نیگا میکنیم._.

سفید برفی سر صحبتو باز کن خو:|

چی بگیم مثلا؟ ._.
تقصیر خودته دیه:/
از خودت بگو…

(18-06-2015، 20:01)Archangelg!le نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کجا رفتین؟
بدجنسا بدون من crying

شما بگو از چیم بگم؟:|

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 257 مهمان