25-09-2014، 23:16
زالزالک را بشویید و در ظرف بریزید سرکه و کمی نمک و اگر دوست دارید کمی طعم شیرین داشته باشد شکر ( برای گرفتن تیزی سرکه ) روی آن بریزید و 4 روز در آشپزخانه داخل کابینت بگذارید و بعد داخل یخچال نگهداری کنید .
ترشی لبو ....
چغندر رو بشورید و بعد اونو بپزید نه زیاد تا حدی که کمی نرم بشه بعد اونو برش می زنین اگه قالب شیرینی پزی داشتین که با اون برش بزنین و ضایعات اونو نگینی کنید
چغندر های برش داده شده رو توی شیشه بزرگ بچینید البته لایه لایه و مابین لایه ها سیر و فلفل بذارین
درب شیشه رو محکم ببندید و در جای خنک قرار بدین
بعد یه هفته ترشی تون آماده است.
ترشی گوجه زیتونی
گوجه ها رو با سیر و فلفل و ترخون( به صورت ساقه ای ) و نمک تو شیشه بریزین و درب اونو محکم ببندبد و در جای خنک قرار بدین این ترشی هم یه هفته آماده است
ترشی زالزالک و انگور درشت هم به همین صورت درست میشه ولی برای انگور ترخون نریرین.
ترشی بامیه
بدون اینکه ته بامیه ها رو بگیرین با نصف استکان سرکه می ذارین مقداری بپزد خیلی کم بعد با سیر و ترخون و نمک تو شیشه می ریزین و مثل توضیح بالا نگهداری می کنید ... این ترشی یک الی دو ماه بعد آماده است .