امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگـوی آزاد » 243 «

مدینه -> تو در درون قلب منی :|
ـ
منمـ برومـ اونوَر منتظرمن .. خدافظی :>
ـ
عشقمـ ^_^ -->.. خرمـ نکن -ــ-

Confused Confused

:||
 سپاس شده توسط Interstellar
آگهی
(14-06-2015، 19:11)ss.mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2015، 19:10)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2015، 19:07)×яɒнɒ× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: کسی به مـآهـآن من کـآری دآشته بآشه بـآمن طرفه -_-

اهمـ :>

سوگولی دیگه ؟

بیـآ بریم خ جلـو مردآی غریبه نیـآ خـوشم نمیـآد :>

(14-06-2015، 19:07)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2015، 19:06)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2015، 19:01)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرفم بزنی میزنم سیاه و کبودش میکنم ._. -> تکرار کن ._.

قفل فرمون؟ ._.

آفــرین سـوشی خیلی کـآرت درسته خیتس کن ^_^ :>

××

جـآن فـروم مـآهـآنم ؟ ((:

میخـوآی بزنمش نفهمه از کجـآ خـورده ؟ (:

کسی به مـآهـآن من کـآری دآشته بآشه بـآمن طرفه -_-

you are my love :|

نــا چـوآئــه ._.

تـــو بیشتر ._.

هرچند میدونم جلـو جمع اینجـوری میگی Confused

××

سـوشی بـآی بـآی :>

بچه هـآ من برم همون پ.خ :|
بای

نات اگه قرار بدی به فریما خودم می دم بهش بدون واسطه ._.
بعد منم بهت میگم بدون واسطه چیه برادر :>
تهرانی دیگه؟ موافقی یک قراری بزاریم؟:>
.
اول رها رو میندازم لیست سیاه
بعد نگار
بعد ماهان 
بعد فریما
cry girl
 سپاس شده توسط Interstellar ، an idiot
(14-06-2015، 19:12)ss.mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2015، 19:11)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی من در الویت اخر این دختر قرار دارم -_-

دقیقا ولی دوست داره خره دوست داره می گی نه بیا پ.خ

سه بار که دوسم داشته باشه ._.
.
 سپاس شده توسط ss.mu
(14-06-2015، 19:13)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعد نگار
بعد ماهان 
بعد فریما

نخور اینقد ؛ سیر میشی آ :>
 سپاس شده توسط _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، an idiot
(14-06-2015، 19:13)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2015، 19:11)ss.mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2015، 19:10)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2015، 19:07)×яɒнɒ× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: کسی به مـآهـآن من کـآری دآشته بآشه بـآمن طرفه -_-

اهمـ :>

سوگولی دیگه ؟

بیـآ بریم خ جلـو مردآی غریبه نیـآ خـوشم نمیـآد :>

(14-06-2015، 19:07)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2015، 19:06)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آفــرین سـوشی خیلی کـآرت درسته خیتس کن ^_^ :>

××

جـآن فـروم مـآهـآنم ؟ ((:

میخـوآی بزنمش نفهمه از کجـآ خـورده ؟ (:

کسی به مـآهـآن من کـآری دآشته بآشه بـآمن طرفه -_-

you are my love :|

نــا چـوآئــه ._.

تـــو بیشتر ._.

هرچند میدونم جلـو جمع اینجـوری میگی Confused

××

سـوشی بـآی بـآی :>

بچه هـآ من برم همون پ.خ :|
بای

نات اگه قرار بدی به فریما خودم می دم بهش بدون واسطه ._.
بعد منم بهت میگم بدون واسطه چیه برادر :>
تهرانی دیگه؟ موافقی یک قراری بزاریم؟:>

خوشم می اد حاظر نیستی پول پیک رو هم بدی
اره تهرانم
 سپاس شده توسط ๒lคςк ๔єค๔ ، an idiot
(14-06-2015، 19:13)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعد نگار
بعد ماهان 
بعد فریما
مرسی واقعا :|

چرا؟=|
 سپاس شده توسط _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، an idiot
(14-06-2015، 19:15)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2015، 19:13)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعد نگار
بعد ماهان 
بعد فریما

چرا؟=|

بهم توجه نمیکنین
 سپاس شده توسط ๒lคςк ๔єค๔ ، Interstellar ، an idiot
(14-06-2015، 19:16)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2015، 19:15)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعد نگار
بعد ماهان 
بعد فریما

چرا؟=|

بهم توجه نمیکنین

توجه از این بیشتر؟ =||
 سپاس شده توسط an idiot
من رفتم والیبالو ببینم
خداحافظ
 سپاس شده توسط an idiot

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان