ويرايش شد.
|
امتیاز موضوع:
مسابقه سپاس |
||||||||||||||||||||||||||||||||
14-06-2015، 15:54
عشق یعنی پاک بودن در فساد
آب ماندن در دمای انجماد
در حد خدا بودنت ....... خدایا.... دلم معجزه ای میخواهد .....
تا فهمید خریدار واقعیم ... گران شد .. کسی که برای دیگران مفت هم نمی ارزید ....
19-06-2015، 17:20
خدا!!!!!!!!!!!
میشه من برگه ام رو بدم؟ میدونم وقت امتحان هنوز تموم نشده ولی من دیگه خسته شدم... ........................................................................................................................................................................................................................................................... اگه یه وقت دلمو شکستی فدای سرت... فقط با دمپایی بیا روش که خورده هاش تو پات نره... ..................................................................................................................................................................................................................................................... خدایا!!!!!!!!!!!!!! هزار آرزو طلبکارم و یک مرگ بدهکار... خسته ام... یا طلبم را بده... یا طلبت را بگیر... ...................................................................................................................................................................................................................................................... زنده ام... نه از جانی که مانده... از استخوان های لجبازی که روی هم ایستاده اند... .....................................................................................................................................................................................................................................................
19-06-2015، 17:33
همانطور که هیچ کس به زشت
ی عکس شناسنامش نیست.... مطمئنا به خوشگلی عکس پروفایلشم نیست!!!
21-06-2015، 11:11
دکتر نیستم...
اما برایت ده دقیقه راه رفتن،روى جدول کنار خیابان را تجویز میکنم، تا بفهمى عاقل بودن چیز خوبیست، اما دیوانگى قشنگ تر است..... برایت لبخند زدن به کودکان وسط خیابان را تجویز میکنم، تا بفهمى هنوز هم،میشود بى منت محبت کرد.. به تو پیشنهاد میکنم گاهى بلند بخندى،هرکجا که هستى، یک نفر همیشه منتظر خنده هاى توست... دکتر نیستم، اما به تو پیشنهاد میکنم که شاد باشى! خورشید، هر روز صبح، بخاطر زنده بودن من و تو طلوع میکند! هرگز، منتظر" فرداى خیالى" نباش. سهمت را از" شادى زندگى"، همین امروز بگیر. فراموش نکن "مقصد"، همیشه جایى در "انتهاى مسیر" نیست! "مقصد" لذت بردن از قدمهاییست، که برمى داریم! چایت را بنوش! نگران فردا مباش، از گندم زار من و تو مشتی کاه میماند برای بادها......
21-06-2015، 11:15
چرت.........
21-06-2015، 11:20
(آخرین ویرایش در این ارسال: 21-06-2015، 18:34، توسط mr.destiny.)
هرگز نخواب کوروش دارا جهان ندارد،سارا زبان ندارد رستم در این هیاهو،گرز گران ندارد روز وداع خورشید،زاینده رود خشکید زیرا دل سپاهان نقش جهان ندارد بر نام پارس دریا نام دگر نهادند گویی که آرش ما تیر و کمان ندارد
21-06-2015، 11:53
(آخرین ویرایش در این ارسال: 21-06-2015، 11:58، توسط Ramin1380.
دلیل ویرایش: کوچک بودن فونت
)
سوال تاریخ ٥٠ سال آینده :
یكجا نشین ها چه مكان هایی را برای سكونت انتخاب میكردند؟ جواب: آن ها در كنار دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مودم ها و در نزدیكی پریز های متصل به شارژر سكنی ٰمیگزیدند... __________________________________________________________________ به سلامتی دخترای قدیم که کدبانو بودن و از پس کارای خونه برمیومدن، صداشونم در نمیومد! نه دخترای الان که اگه در نوشابه رو باز کنه و دستش زخم بشه! تو دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. فیسبوکش مینویسه : امروز مرگو با چشام دیدم
21-06-2015، 12:09
نگی که ما گداییم / نگی که بی وفاییم
ما اهل هر کجاییم / مخلص بعضیاییم . . . . آدم بدون دوست ، چون کتاب بدون جلد است ! . . . دوست خوب پادشاه بی تاج و تختیست که بر دل حکومت میکند ، سلام پادشاه ! . . . میگن دوره اربابی تموم شده پس تو اهل کدوم تباری که ما هنوز غلامتیم !؟
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان