امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگـوی آزاد » 243 «

(14-06-2015، 15:01)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2015، 14:59)NICE TIME نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2015، 14:57)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2015، 14:54)NICE TIME نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2015، 14:53)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر من درستش میکنم :> این کتک میخواد 
دنات؟
حیف نیست؟
به این گلی

(14-06-2015، 14:53)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان دآرمـ میخندمـ ._.

خوش به حالت Sleepy

حدس بزن الان دآرمت چیکآر میکنمـ سوشی ^_^ ؟

شل بازی می کنی !
تنها چیزی که می تونم حدس بزنم ._.

شل کِ بازی کردمـ تموم شُد =|

حدسی ندارم ._.
بگو دیه
 سپاس شده توسط an idiot
آگهی
(14-06-2015، 14:57)NICE TIME نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2015، 14:55)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2015، 14:54)NICE TIME نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2015، 14:53)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2015، 14:52)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون مــو پف پفی که گفتمو بـآ دقت خـوندی ؟ ._.

فقط خـوآستم بگم به من اعتمــآدی نیس :>

خـدآفظت ((=

دنات؟
حیف نیست؟
به این گلی

کی گله ؟ فریمارو بگی جلو بندیتو میارم پایین -_-

نه گله تو باغچه رو میگم  می گم حیف نیست می خوای بکنیش؟ Idea
فریما؟کمربند؟
من خیلی داغونم از نظر فکری برام دعا کنید

برآت دعـآ میکنم +--(*..)

بـآ این دنـآت حرف نزن بی اعصـآبه :>

فقطم بـآ کمربند میشینه سرجـآش :V
 سپاس شده توسط ๒lคςк ๔єค๔ ، NICE TIME
(14-06-2015، 15:03)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2015، 14:57)NICE TIME نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2015، 14:55)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دنات؟
حیف نیست؟
به این گلی

کی گله ؟ فریمارو بگی جلو بندیتو میارم پایین -_-

نه گله تو باغچه رو میگم  می گم حیف نیست می خوای بکنیش؟ Idea
فریما؟کمربند؟
من خیلی داغونم از نظر فکری برام دعا کنید

برآت دعـآ میکنم +--(*..)

بـآ این دنـآت حرف نزن بی اعصـآبه :>

فقطم بـآ کمربند میشینه سرجـآش :V

من رو زنم حساسم مثل تو بی غیرت که نیستم :>
.
 سپاس شده توسط NICE TIME ، an idiot
فریما تو هم اروم باش ادمم که یه شبه گلزارو که نمیزنه
 سپاس شده توسط an idiot
سوشی جوجو ^_^ بیآ بقلمـ همسرمـ

+--(^_^)

بیآ پخ ._.
 سپاس شده توسط NICE TIME
هیچی نشده شدم جوجو خدا اخرشو به خیر کنه
 سپاس شده توسط an idiot
(14-06-2015، 15:05)NICE TIME نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گـربه رُ دم حجـله میکشن فـرزنـدم :>

بیـآ بریم یه دوره کلـآسـآی آمـوزشی :>
 سپاس شده توسط ๒lคςк ๔єค๔ ، NICE TIME
(14-06-2015، 15:09)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2015، 15:05)NICE TIME نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرزندم؟
باشع کلاسع دوست دارم
 سپاس شده توسط an idiot
(14-06-2015، 15:09)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سوشی با این هیچ جا نمیری -_-
من خودم اینو ادم میکنم
.
 سپاس شده توسط NICE TIME ، an idiot
دنات غیرتی میشی شبیه گلزار دیگه نیستی
 سپاس شده توسط an idiot

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان