امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگـوی آزاد » 243 «

(12-06-2015، 20:30)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حآلامـ زیآد دآری زر زر میکُنی برو به رزی بگو محرومت کُنه :|

خف باوا
صب کن واست دارم

راستی من اون کارو کردم هیچی نیومد اسکول کردی؟
 سپاس شده توسط ( lιεβ )
آگهی
برو بچ کلا عادت دارین ج سلام ندین...ن؟؟؟ Dodgy :cool:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفـتـگـوی آزاد » 243 « 115
برو با کآمپیوتر بیآ خُ :|

(12-06-2015، 20:34)ss..mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2015، 20:30)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خف باوا
صب کن واست دارم

راستی من اون کارو کردم   هیچی نیومد  اسکول کردی؟

نَ -_-

اشتب کردی :|

اینستآ دآری ؟ :|

من وآست دآرمـ -_-
(12-06-2015، 20:33)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2015، 20:31)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2015، 20:15)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2015، 20:13)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2015، 20:07)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبه حداقل تو انسآنی :|

( خودت میدونی منظورمـ چیه :| )

انقدر بآ این بچه مثبتآ رفتمـ اومدمـ مثبت شُدمـ :|

سلامـ :|

خوبی ؟ :|

عِه شووورمـ اون پآیینه ^_^ !

یاد بگیر علی ^_^

نصفش مآله منه ..

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Untitled_3e05b.png
شوهرت هم مثبته:}؟

نمیدونمـ ._.

هوی سوشی مثبتی ؟ :|

آخه وقت نکردمـ ازش بپرسمـ ._.

سریع منُ به عقد خودش در آوُرد .. :V !

مثلا عآشقمه :| !

کیست این مرد بدبخت!=|

معرفی میکُنمـ سوشیآنت :|

اینترنت پُر سرعت :V !

ن نَ به دل نگیر شوخی کردمـ ._.

ن اینکِ آخرش نت  دآره :|

._.

رفتم توکیو گفتم سوشیانت کجایی؟
دیدم ایتوکو و اوشین اومدن سوشی گذاشتن جلوم!
جک منتخب سال نودوچهارv:
 سپاس شده توسط ss..mu
(12-06-2015، 20:33)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2015، 20:31)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2015، 20:15)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2015، 20:13)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2015، 20:07)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبه حداقل تو انسآنی :|

( خودت میدونی منظورمـ چیه :| )

انقدر بآ این بچه مثبتآ رفتمـ اومدمـ مثبت شُدمـ :|

سلامـ :|

خوبی ؟ :|

عِه شووورمـ اون پآیینه ^_^ !

یاد بگیر علی ^_^

نصفش مآله منه ..

http://dl.akskhor.ir/uploads1/Untitled_3e05b.png

نمیدونمـ ._.

کیست این مرد بدبخت!=|

._.

نفر اول نیستی که کشفش کردی کردی دیگه عادت دارم یه مدت بگذره درست میشی
Sleepy
 سپاس شده توسط ( lιεβ )
(12-06-2015، 20:37)ss..mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونمـ ._.

کیست این مرد بدبخت!=|

._.

نفر اول نیستی که کشفش کردی کردی  دیگه عادت دارم یه مدت بگذره درست میشی
Sleepy
یِ ذره منفی حرف بزن مآ حآل کُنیم :|
 سپاس شده توسط ss..mu
(12-06-2015، 20:35)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2015، 20:34)ss..mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خف باوا
صب کن واست دارم

نَ -_-

من وآست دآرمـ -_-

چرا سپاس دادی؟ مگه نگفتی به تازه وارد ها نمی دی؟

گوشیم به رحمت خدا رفت یه ماه پیش مامانم از پنجره پرتش کرد بیرون 20 متر سقوط ازاد داشت طفلک

همه ر مو به مو رفتم نشد

منفی بخرفم؟
الان حستش نیست
جمعه شبه دارم انرژیمو جمع می کنم واسه ساعت 2
 سپاس شده توسط ( lιεβ )
(12-06-2015، 20:39)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2015، 20:37)ss..mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونمـ ._.

کیست این مرد بدبخت!=|

._.

نفر اول نیستی که کشفش کردی کردی  دیگه عادت دارم یه مدت بگذره درست میشی
Sleepy
یِ ذره منفی حرف بزن مآ حآل کُنیم :|
استقفرالله! دختره چش سفید:|
اینجوری از ارمان های امام (ره) پیروی میکنی!V:
 سپاس شده توسط ( lιεβ )
(12-06-2015، 20:39)ss..mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2015، 20:35)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خف باوا
صب کن واست دارم

نَ -_-

من وآست دآرمـ -_-

چرا سپاس دادی؟ مگه نگفتی به تازه وارد ها نمی دی؟

گوشیم به  رحمت خدا رفت  یه ماه پیش مامانم از پنجره پرتش کرد بیرون 20 متر سقوط ازاد داشت طفلک

همه ر مو به مو رفتم  نشد
چرا ولی دیدمـ گُنآ دآری طفلی ._.

چرا پرتش کرد بیرون ؟ ( اصلش اینه :V )
(12-06-2015، 20:34)SANY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو بچ کلا عادت دارین ج سلام ندین...ن؟؟؟ Dodgy :cool:

خخخخ .مرض واگير داره .

ســـــــــــــــــــــلام 

اينجا بعضيا بقيه رو ادم حساب نميكنن Dodgy

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان