امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگـوی آزاد » 243 «

خدافظی ._.
 سپاس شده توسط ss.mu ، MONA-GH
آگهی
(12-06-2015، 15:54)ωιѕн † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2015، 15:52)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یخام برم خدافیز

چی |:؟
لطفا درست تاییپ کنید بفهمیم چی میگید دوستان |: ...

میخاستم بگم
بخام برم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفـتـگـوی آزاد » 243 « 110

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ss.mu  من بنت کردم |:

خدانگهدار |:
 سپاس شده توسط ss.mu
(12-06-2015، 16:00)ωιѕн † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ss.mu  من بنت کردم |:

ایشون اس ام اس ادن گفتن ازتون تشکر کنم (*._.)--+

خب هرکی سپاس بده ایشالا رتبه ی 1 کنکور کشور رو بیاره :V و خداوند در اخرت او را همنشین فرشتگان و پبامبران صدر اسلام کند  و تمام گناهانش پاک و نیکی نوشته شود ._.
 سپاس شده توسط ๒lคςк ๔єค๔
(12-06-2015، 16:18)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب هرکی سپاس بده ایشالا رتبه ی 1 کنکور کشور رو بیاره :V و خداوند در اخرت او را همنشین فرشتگان و پبامبران صدر اسلام کند  و تمام گناهانش پاک و نیکی نوشته شود ._.

امیر بز این همه سوال اخه ؟ ._.
.
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(12-06-2015، 16:21)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2015، 16:18)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتم من جنبه ی این جور کارو رو ندارم :V 
 سپاس شده توسط ๒lคςк ๔єค๔ ، MONA-GH
(12-06-2015، 16:23)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2015، 16:21)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتم من جنبه ی این جور کارو رو ندارم :V 

صبر کن من برای تو دارم ._.
.
 سپاس شده توسط Mr.Robot
http://uc.niksalehi.com/images/28fpbgduxrugx6ev5oiz.jpg   :V 

(12-06-2015، 16:02)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2015، 16:00)ωιѕн † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ss.mu  من بنت کردم |:

ایشون اس ام اس ادن گفتن ازتون تشکر کنم (*._.)--+

خواهش میکنم :V

طبق نظریه تحليل رفتار متقابل اریک برن، شخصیت هر فرد از بخشهایی تشکیل شده ولی در هر فردی یکی از این بخشها غالب است، لذا بیشتر کارهای فرد از بخش غالب او سرچشمه می گیرد. تحليل رفتار متقابل راهي است براي آنكه ببينيم بين مردم و درون آنها چه مي گذرد. با اين روش مي توان روشن كرد كه در لايه هاي زيرين ارتباطات جاري بين انسانها به واقع چه چيزي در حال رخ دادن است. اریک برن می گوید رفتارها، افکار، احساسات و عواطف مختلف انسان از بخشهای مختلف شخصیت وی سرچشمه می گیرد|:
وی اجزاء شخصیت انسان را به سه بخش تقسیم می کند:
1- حالت من کودک   (child ego stage)
2- حالت من والــد   (parent ego stage )
3- حالت من بالــغ   (adult ego stage)
هر فرد از لحاظ رشد شخصیت ابتدا دارای حالت کودک و سپس دارای حالت والد و در نهایت دارای حالت بالغ می شود. این سه بخش شخصیت در هر فرد سالم وجود دارد ولی مقدار اثر گذاری آنها از فردی به فرد دیگر در هر موقعیت معین زندگی فرق می کند. همچنین حاکمیت شخصیت در هر فرد ممکن است به عهده یکی از این اجزاء باشد که هر کدام طبیعتاً حکومتهای متفاوتی را بنا خواهند گذاشت یعنی اشخاص بیشتر زندگی خود را در یکی از حالات "من" بسر می برند پس شخصیت افراد متفاوت خواهد شد. در حقیقت شخصیتی نداریم که فقط یک جزء را داشته باشد ولی شخصیت های زیادی در اطراف ما هستند که یک بخش بر سایر بخشهای شخصیت غلبه داشته و آنها را تحت سلطه خود دارد.
 سپاس شده توسط ๒lคςк ๔єค๔ ، ss.mu
امیر جواب دادم =)
.
 سپاس شده توسط Mr.Robot

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان