امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دختری که کسی حاضر به ازدواج با او نیست !

دختر زیبایی که هیچکس حاضر به ازدواج با وی نیست,این دختر جوان و زیبا خواستگاران زیادی دارد اما همه او از فرار می کنند و حاضر به ازدواج با او نیستند و تاکنون نتوانسته است ازدواج کند.عکس و جزئیات بیشتر را در ادامه مشاهده کنید.

خانم ناتاشا گلدورث دوست دارد مرد رویاهایش را بیابد ولی یافتن این مرد سخت است چرا که وی باید حاضر باشد در آپارتمانی پرشده از مجموعه وسایلی با زمینه عروسک مشهور “Hello Kitty” زندگی کند. ناتاشا ۲۹ سال دارد و مربی پروش اسب است و از سن نوجوانی بسیار به این شخصیت کارتونی علاقه داشت و بیش از ۱۵ سال را صرف جمع آوری ۱۰،۰۰۰ آیتم با موضوع این عروسک کرد که ارزش آنها بیش از ۵۰،۰۰۰ پوند برآورد می شود.

همه اتاق های آپارتمان او پوشیده از انواع اکسسوری های کیتی از جمله جواهرات، مبلمان، لباس، پرده و ۴۰۰۰ نوع اسباب بازی نرم است. “قلمرو پادشاهی عروسک کیتی” در زندگی او باعث شده که وی نتواند مرد مورد علاقه اش را بیابد. او می گوید:”در گذشته مردانی وارد زندگی من شدند و سعی کردند که من از این علاقه ام درست بردارم ولی من از آنها جدا شدم، چرا که این بخشی از وجود من است و آن را برای هیچ کس تغییر نمی دهم.”

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دختری که کسی حاضر به ازدواج با او نیست ! 1

ناتاشا ادامه داد:”یکی از نامزدهایم سعی کرد به من بگوید که لباس های کیتی را نپوشم و باید لباسی بزرگسالانه بپوشم تا انقدر بچه گانه به نظر نرسم و یا دیگری از من خواست کلکسیون کیتی را بفروشم و من مجبور شدم به آنها بگویم که اگر مردی من را با قلمرو کیتی قبول ندارد ، من هم علاقه ای به او ندارم.”

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به گزارش ایران ناز: علاقه ناتاشا از وقتی شروع شد که در سال ۲۰۰۰ یکی از دوستان ژاپنی مدرسه اش یک دفتر با عکس کیتی به او هدیه داد. پس از آن او شروع به خرید اقلام بزرگتری با زمینه این عروسک کرد و در سال ۲۰۰۴ و در سن ۱۹ سالگی به یک آپارتمان یک خوابه نقل مکان کرده و آن جا را پر از اقلام متعدد از این عروسک کرد.
 سپاس شده توسط ຖēŞค๑໓ ، bieber fan ، دايانا ، ✘Nina✘ ، **zeinab** ، TARA* ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، آویـــســا ، فرانه ، somone ، مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב
آگهی
مگه طرف خره که بیاد باهاش ازدواج کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ههههههههههههههههه

تازمانیکه دختر است دری از درهای بهشت را بنام پدر و مادرش کرده است
زمانیکه ازدواج کرد نیمی از دین همسرش را کامل نموده است
و زمانیکه مادر شد × بهشـــــــــــــت × در زیر پاهای او جای دارد....
شما میگید من برم با من ازدواج میکنه؟؟؟؟؟؟هههههههههه
وقتی خدا مشکلات تو رو حل می کنه تو به توانایی های او ایمان داری...
وقتی خدا مشکلاتت رو حل نمی کنه او به توانایی های تو باور داره...
خاك تو سرش
هههههههههههههه
ملت دیوونن
ببین عزیزم اگه ی اشتباه کنی که ناراحت بشم
من مث تتلو نیستم وسط خیابون جیغ و داد کنم
من دقیقا مث آرمینم زنده به گورت میکنم
من میگیرمش Big Grin
ºO•❤•.¸✿¸.•❤•.❀•.Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Don't make me angry, you wouldn't like me when I'm angry ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ.•❀.•❤•.¸✿¸.•❤•Oº
چه ربطی  به گفتوگو ازاد داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:||||

باید تو انجمن خبر ها میزاشتی

بیشتر موضوعات://///
تکراری

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=130800

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  متن آهنگ حالا وقت خواب نیست علی سورنا
  تفاوتهای مردهای ایرانی :در حال حاضر وسی سال قبل
  فرق# عشق و ازدواج ... ..
  چگونه دختری را اذیت کنیم [مخصوص پسر ها]
  ماجرای ازدواج زشت ترین مرد و زیباترین زن + عکس
  اگه عشقتون با نفر قبلیتون ازدواج کنه
  ازدواج رپر ها
Heart عکس های دختری که در سفر دور دنیا توسط دوست پسرش گرفته شده!!
  خود شیفتگی دختر 16 ساله برای ازدواج با رونالدو +عکس
  عاقبت ازدواج

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان