امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگـوی آزاد » 243 «

(12-06-2015، 11:02)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2015، 11:01)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2015، 10:52)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

not زیر لفظی میخوای تا حرف بزنی؟؟!!||:

دارم فکر میکنم انقدر با من حرف نزنین‎:|‎

||:
...
میگفتی خفه شو شیک تر بوداا|:

ای بابا من که منظوری نداشتم-.-
فقط در گیرم‎:|‎
.
 سپاس شده توسط _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_
آگهی
(12-06-2015، 11:02)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2015، 11:01)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2015، 11:00)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2015، 10:57)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2015، 10:53)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Untitled_9c433.png

-_-

نیومدیـــ منو امیر رفتیم! کهـ امیر وسط بازی فرار کرد مث همیشهـ!
میآی بریمـ ؟
الله و اکبر ((((:
علی نتم قطو وصل میشه |:
میخوای یه موضوع فقط مخصوص شارژ رایگان بزنم ... لطفا را بیاین ._.
میآی یآ نَ ؟ :|
پایهـ اَم! اومــدم :|
(12-06-2015، 11:06)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2015، 11:02)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2015، 11:01)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2015، 10:52)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

||:
...

|||:
...
چته؟(=
 سپاس شده توسط ๒lคςк ๔єค๔
(12-06-2015، 11:07)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2015، 11:06)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

||:
...

|||:
...
چته؟(=

عاشقم‎:|‎
.
 سپاس شده توسط _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=231784
رزی مهمش کن ._.
 سپاس شده توسط Mason ، ๒lคςк ๔єค๔ ، ʜɪᴅᴅᴇɴ
(12-06-2015، 11:08)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزی مهمش کن ._.

پررو ._.

تو گفتگو ازاد نباید میزدی ؟ :|
 سپاس شده توسط Mr.Robot
بدون من بازی نکنید-_-
(12-06-2015، 11:08)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2015، 11:07)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

||:
...

|||:
...
چته؟(=

عاشقم‎:|‎
حرف سنگینی زدی|:
...
بگو تا برات برم خواستگاری
برات دخیل ببندم :77
 سپاس شده توسط ๒lคςк ๔єค๔
(12-06-2015، 11:08)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزی مهمش کن ._.
برای دائمی هم بزن که خود به خود قبضاش پرداخت شه‎=)‎
.
 سپاس شده توسط Mason ، Titiw

رزی مهمش کن ._.
سرکاریـــ نباشهـ ؟:||!
 سپاس شده توسط Mason

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان