امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگـوی آزاد » 243 «

(11-06-2015، 18:58)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2015، 18:57)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2015، 18:55)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/clash.png
هاهاهاها ||:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/shell.png
هُنر فتوشاپ خعلیـــ بدرد! میخورهـ
فتوشاپ نیست ||: ه.که |: میخوای تو بازی استفاده کنم ؟ ._. 
میــدونستم! نامردی محضهـ! عین یهـ xمَردx بازی کُن!
 سپاس شده توسط Mr.Robot
آگهی
(11-06-2015، 19:02)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز من ی ماه نبودم ب اینا تیکه بندازم اینا فاز سنگین برداشتن:||||

اه بدم میاد یکی ی مدت نمیاد بعد فاز فسیلی میگیره -_-

تو ک اینجوری نبودی -_-
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr
(11-06-2015، 19:01)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2015، 18:58)SANY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها ب خدا جواب سلام واجبه ها!!!!!!!! Dodgy Tongue

:|

سلآم گوگول مگول ^_^ ..

اسمت چیه ؟ (:

چن سآلته :|||

؟ :|

گوگول مگول؟؟؟ Shy

زهرام....
16........... Blush
گفـتـگـوی آزاد » 243 « 69
(11-06-2015، 19:03)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2015، 19:02)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو ک اینجوری نبودی -_-
هیس دارم تیکه میندازم-_-
 سپاس شده توسط Mason ، || Mιѕѕ α.η.т ||
(11-06-2015، 19:04)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2015، 19:03)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو ک اینجوری نبودی -_-
هیس دارم تیکه میندازم-_-
خو همین تیکه انداختن فاز فسیلیه ._. ..
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr
(11-06-2015، 19:05)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2015، 19:04)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو ک اینجوری نبودی -_-
هیس دارم تیکه میندازم-_-
خو همین تیکه انداختن فاز فسیلیه ._. ..
من کلا باید تیکه بندازم:||||
(11-06-2015، 19:03)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2015، 18:58)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2015، 18:57)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2015، 18:55)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://dl.akskhor.ir/uploads1/clash.png
هاهاهاها ||:
http://dl.akskhor.ir/uploads1/shell.png
هُنر فتوشاپ خعلیـــ بدرد! میخورهـ
فتوشاپ نیست ||: ه.که |: میخوای تو بازی استفاده کنم ؟ ._. 
میــدونستم! نامردی محضهـ! عین یهـ xمَردx بازی کُن!
فوتوشاپ بود ؟ ||: 
 سپاس شده توسط Mason
تیکه های گ.ا رو تو فک فرو برد:|
(11-06-2015، 19:01)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2015، 19:00)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شمامـ ی چیز ـُ میگیرن ولش نمکُنین :|

باو گ .آ همش شده : بیا ، ببر :| ، بخو -_-

یِ حرفی چیزی .. :|

بخو ؟ :|

نه :|

مثال بود <:

امیر :|

پدرمـ (._.*)
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr
اذان مغرب به افق ساری  ! |:
 سپاس شده توسط || Mιѕѕ α.η.т || ، Mason

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان