امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگـوی آزاد » 243 «

(10-06-2015، 20:10)✘✘ SiLhOuEtTe✘✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2015، 20:08)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2015، 20:05)✘✘ SiLhOuEtTe✘✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2015، 20:04)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2015، 20:03)✘✘ SiLhOuEtTe✘✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هستم.-.
اسمت چیه؟
xxALIxx ^_^!

وای ابروم پرپر شد:||
چرا نگفتی عن:||
من:jojo170
اون توییییــ خآک بر اون سرت واسم اُف دارهــ جو جو تویی ^_^! مَن اونجا گُفتم جوجو گُناه دارهـ! =)) واسم اُـــxف دارهــ ک:|| آبروی هرچیـــ فلشخوریهــ بُردی!

خوب چیز دیگه ای ب ذهنم نرسید-_-
به کسی نگی چی گفتیما!
+
باوشه غزل
مــــَن تو آدم فروشیـــــ حـرف اَول رو میزنم +
=))
آگهی
چرا همه فک میکُنن نویسنده هآم مُدیرن :| !؟
(10-06-2015، 20:19)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..

سلام خوبی :>
(10-06-2015، 20:21)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2015، 20:20)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2015، 20:19)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2015، 20:18)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2015، 20:16)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دستم خورد کیک شودم :||||

امیر باهاش صحبت کردی؟؟‎:|‎
نیومد ._. چرا انقد عجله داری |:  ! حد اقل 50 سال دیگه عمر مفید داری |:

میترسم اون پسرهی کثافت نظرشو عوض کنه >_<
هنوز به قدرت من پی نبردی :V

چرا ولی این دختره خیلی لج بازه-.-
بیتا الان نمیتونم بیام شما بازی کنین ‎=)‎
.
نمیره .. -_-
(10-06-2015، 20:22)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2015، 20:10)✘✘ SiLhOuEtTe✘✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2015، 20:08)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2015، 20:05)✘✘ SiLhOuEtTe✘✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2015، 20:04)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

xxALIxx ^_^!

اون توییییــ خآک بر اون سرت واسم اُف دارهــ جو جو تویی ^_^! مَن اونجا گُفتم جوجو گُناه دارهـ! =)) واسم اُـــxف دارهــ ک:|| آبروی هرچیـــ فلشخوریهــ بُردی!

به کسی نگی چی گفتیما!
+
باوشه غزل
=))

دیوث-_-
ب ی نفر بگو ببین چی کارت میکنم :4chs:
چیکار میکنین شما ؟ :|

این نمیتونه اون میتونه :|
(10-06-2015، 20:23)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2015، 20:21)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2015، 20:20)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2015، 20:19)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2015، 20:18)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر باهاش صحبت کردی؟؟‎:|‎
نیومد ._. چرا انقد عجله داری |:  ! حد اقل 50 سال دیگه عمر مفید داری |:

میترسم اون پسرهی کثافت نظرشو عوض کنه >_<
هنوز به قدرت من پی نبردی :V

چرا ولی این دختره خیلی لج بازه-.-
بیتا الان نمیتونم بیام شما بازی کنین ‎=)‎
د لامصب بگو دیگ 10ساعت الافیم:|
امیر دوباره بیا
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(10-06-2015، 20:25)✘✘ SiLhOuEtTe✘✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2015، 20:22)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به کسی نگی چی گفتیما!
+
باوشه غزل
=))

دیوث-_-
ب ی نفر بگو ببین چی کارت میکنم :4chs:
دــَریـــ....ه بدبخت حـالا دیگهـ اَزَت آتو دارم ^_^!
hi ._.
 سپاس شده توسط Spell †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان