10-02-2015، 18:56
(آخرین ویرایش در این ارسال: 10-02-2015، 18:57، توسط ☠CrAzY✘G!Яl☠.)
علیرضا عصار، خواننده: آیا کسی به فکر مردم مظلوم این سرزمین هست؟
سید محمد موسوی، والیبالیست: فکر نمىکنم کسی از مسؤولین مربوطه انلاین باشه که اگه بود سال به سال وضعیت این استان محبوب، خون گرم، غنی، نفت خیز، دوست داشتنی، پر تمدن، مهمان نواز و البته محروم بدو بدتر نمیشد.
رضا صادقی،خواننده: آقایون میدونم میشنوید به داد مردمی برسین که روزی به دادخواهی مردمشونجلو گلوله و توپ و جنگ ایستادند، دل همه مردم تهران با شماهاست و نگران نفس هاتون
تهمینه میلانی، کارگردان
برزو ارجمند، بازیگر: بهترینها را برای مردم نازنین اهواز آرزو دارم. دلم باهاتونه و از راه دور جز دعا کارى از دستم برنمیاد
امیر جعفری، بازیگر
احمد مهرانفر، بازیگر: : اهواز رو دریابیم ،اهواز رنگ پریده، اهواز غبار گرفته، اهواز گمشده در ذرات معلق، اهواز من، اهواز تو، اهواز ما
حامد حدادی، بسکتبالیست
نفیسه روشن، بازیگر: اهل دخالت نیستم، کاسه داغتراز آش هم نیستم، همیشه طرف حق بودم
الانم حق با مردم عزیز استان خوزستانه، مردمی که بیشتراز ماها و شهرهای دیگه رنج هشت سال جنگ رو کشیدن
الانم حق نفس کشیدن ندارن؟!
آناهیتا همتی، بازیگر: به امید روزهای خوب برای ایران
مهدی یراحی، خواننده: ... شهر من
مهناز افشار، بازیگر: اهواز = غم؛ همه جای این سرزمین که دچار این اتفاق ناگوار شده
باران کوثری، بازیگر: مردم اهواز، آبادان، بوشهر و چند شهر دیگه این روزها در این هوا نفس میکشند.
رضا رشیدپور، مجری: خاک اهواز را در آغوش گرفت
رابعه اسکویی، بازیگر: پروردگارا بنگر پروردگارا
سامان گوران، بازیگر: اهواز، گردو خاک، کنسلی پرواز
سوسن حسنی دخت، گوینده خبر: شاید این روزها، تنها کاری که از من و تو برمیاید، رعایت نکات ایمنی و سعی در کاهش هر چه بیشتر عوارض ناشی از این آلودگی ها باشد. مراقب خودمان باشیم
شبنم مقدمی، بازیگر: برای دل هموطنان خوزستانی ام ،شکیبایی ،و برای تن شریف شان سلامت آرزو می کنم...به امید هوای پاکیزه و اقلا"نسبتا"سالم...و راستی،آیا راهکار عملی وجود ندارد؟!؟
شهرام قائدی، بازیگر: آرزوی سلامتی برای رفقای اهوازی که این روزها سخت نفس میکشند
فلامک جنیدی، بازیگر: اینجا اهواز است حتی اگر دیده نشود
علی صالحی، بازیگر: واقعا فاجعه است، به داد مردم اهواز برسید
لیلا اوتادی، بازیگر: خوزستان= درد دیده،خوزستان= جنگ زده،خوزستان =شیمیایی شده،نفسش بالا نمی آید،جنگ برای این دیار دیگر بس است....
مهدی کرم پور، کارگردان: اهواز مُرد از بس که هوا ندارد