امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 4.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اخـــــــبار جـــــــــدیـــــــد سیـــنمـا

اخـــــــبار جـــــــــدیـــــــد سیـــنمـا 16
محمد احسانی مدیر شبکه یک دوشنبه چهارم خرداد ماه از لوکیشن سریال «پایتخت 4» در شیرگاه مازندران بازدید کرد. مدیر شبکه اول سیما امروز از لوکیشن خانه بازیگر نقش ارسطو (احمد مهران‌فر) در شمال کشور بازدید کرد و در جریان کامل کار گروه سازنده «پایتخت 4» قرار گرفت.
سری چهارم از سریال «پایتخت» به کارگردانی سیروس مقدم حدود یک ماه است که کار تصویربرداری‌اش را در شمال کشور آغاز کرده است و تاکنون 30 درصد از کل تصویربرداری سریال انجام شده است. گروه سازنده در حال حاضر مشغول ضبط سکانس‌های مربوط به خانه ارسطو و چوچانگ هستند.

همچنین اعلام شده است که گروه سازنده «پایتخت 4» فعلا در شیرگاه مازندران مستقر هستند؛ چراکه بخش عمده‌ای از تصویربرداری در شمال کشور انجام می‌شود.

«پایتخت 4» به تهیه‌کنندگی الهام غفوری قرار است برای ماه رمضان امسال شبکه اول آماده پخش شود.

محسن تنابنده، احمد مهران‌فر، علیرضا خمسه، ریما رامین‌فر، نسرین نصرتی، منگ‌هان چانگ(بازیگر نقش چوچانگ)، مهران احمدی، سارا و نیکا فوقانی اصل و ... از بازیگران «پایتخت 4» هستند.
پاسخ
 سپاس شده توسط Interstellar
آگهی
گریم ماهایا پطروسیان در فیلم ناصرالدین شاه اکتور سینما.

پاسخ
علاوه بر مهناز افشار، كایرا نایتلى انگلیسى (بازیگر فیلمهاى دزدان دریایى كارائیب، غرور و تعصب، آنا كارنینا و…) هم صاحب فرزند شد.

کایرا نایتلی در جنوب لندن در حومه ریچموند در 26 مارس 1985 متولد شده او دختر ویل نایتلی بازیگر و شارمن مک دونالد نویسنده است .

"کایرا نایتلی" هنرپیشه محبوب فیلم " دزدان دریایی کارائیب"  در یک مراسم کوچک و تقریبا مخفیانه در جنوب فرانسه ازدواج کرده است و همین مسئله او را به سوژه رسانه ها تبدیل کرد.

کایرا نایتلی و همسرش

او با یک خواننده و نوازنده کیبورد به نام "جیمز ریتون" که اصالتی فرانسوی دارد در روستایی کوچک در جنوب فرانسه پیوند زناشویی بست.

گفتنی است آقای داماد یکی از بزرگترین املاک جنوب فرانسه را در اختیار دارد . مراسم ازدواج این دو کاملا خانوادگی بوده و تنها چندتن از دوستان نزدیک عروس و داماد در مراسم حضور داشتند.

در همین راستا مهناز افشار نیز  سه شنبه 5 خرداد صاحب فرزند دختری شد که زاده ی آلمان است.
پاسخ
 سپاس شده توسط Interstellar ، I r A n ، Mason
لیلی رشیدی این روزها در حال آماده سازی نمایش « اسم» با بازی لیلا حاتمی، حسن معجونی و داریوش موفق است.
این نمایش قرار است از ابتدای تیرماه در تالار استاد ناظرزاده کرمانی در تماشاخانه‌ی ایرانشهر به صحنه برود. «اسم» نخستین تجربه لیلی رشیدی به عنوان کارگردان است و براساس نمایشنامه‌ای به همین نام نوشته ماتیو دولاپورت و الکساندر دولا پتولیر با ترجمه شهلا حائری به صحنه خواهد رفت. انتخاب «اسم» برای کودکی که هنوز به دنیا نیامده باعث برملا شدن رازها و تسویه حسابهای شخصی خانوادگی می‌شود. در نمایش« اسم» که در حال حاضر در مرحله تمرین است، لیلا حاتمی، حسن معجونی، داریوش موفق، سارا افشار و عباس جمالی ایفای نقش می‌کنند.

حسن معجونی طراحی صحنه و لباس ، پریسا گودرزی، غزاله رشیدی ، محمدرضا بزدوده گروه کارگردانی و محمدرضا حسین زاده مدیریت تولید آن را بر عهده دارند. نمایش« اسم» کار مشترک ماتیو دولا پورت و الکساندر دولاپتولیر است که برای اولین بار در سال 2010 با کارگردانی برنارد مرات در تئاتر ادوارد هفتم پاریس به روی صحنه رفت و با استقبال‌ از طرف مخاطبان و منتقدان فرانسوی رو به رو شد و جوایزی را هم برای این اثر به همراه داشت. این استقبال در حدی بود که در سال ۲۰۱۲فیلمی به کارگردانی الکساندر دولاپتولیر نیز براساس آن ساخته که مورد توجه منتقدان فرانسوی قرار گرفت. این نمایش‌نامه توسط نشر قطره به فارسی منتشر شده است.
پاسخ
الهام چرخنده  به دلیل عارضه قلبی در بیمارستان بستری شده است. در همین رابطه شایان، فرزند وی یادداشتی درباره بستری شدن مادرش نوشته که می خوانید:

الهام چرخنده  به دلیل عارضه قلبی در بیمارستان بستری شده است. در همین رابطه شایان، فرزند وی یادداشتی درباره بستری شدن مادرش نوشته که می خوانید: 
  «سلام .. . این نوشته برای کوه مشکی است ...برای خاتون خانواده زهرایی دلا ...شعرا ..نقاشا ..ورزش ..مهندسین ..و سینما به سبک خودش. .
این تصویر مربوط میشه به نفس زندگی من و برادرم ارسطو ..الهام بانو چرخنده .. و .. . مامان زهرایی شده ما ...
همونی که چندین روز و ثانیه و ماه رو تحمل کرد و زیر فشار ..نامردی های نامرد دم نزد و چون کوه اعتقادش رو راسخ تر از همیشه ادامه داد و فریاد زد ... . عاشقم من عاشقم من ای علی جانم مدد .. . و همواره نفسش از سینه بانوان مسلمان زهرایی کشورش در میاد ..به دعای خیر همه احتیاج داره .. از همین ابتدا عرض کنم ...الهام یک بختیاریه. و بیدی نیست به این بادا بلرزه ...( مخاطب خاص )

من بهش تکیه میکنم ..من بهش افتخار میکنم ...من بهش میگم فرشته ... ..
مخلص همه یاران زهرایی و حیدری پیج مادر ....
رخصت .. علی علی ..
پاسخ
مهناز افشار با انتشار متنی نسبت به انتشار عکس‌های شخصی و خانوادگی‌اش در فضای مجازی انتقاد کرد.
این بازیگر سینما و تئاتر در صفحه شخصی‌اش نوشته: «کودکان فرشتگان زمینی خداوند هستند... پس به حرمت آنها کمی انصاف داشته باشیم... به غیر از عکس آخر که توسط من در اینستاگرام و فیس‌بوک گذاشته شده دو عکس دیگر در صفحات و سایت‌ها بدون اجازه من و از وایبر خانوادگی من برداشته شده و متاسفانه پخش شده... متاسفم که به هر دلیل حاضر می‌شویم عکس‌هایی را منتشر کنیم که رضایت صاحبش را ندارد که اگر داشت خود صاحب عکس آنها را در اختیار قرار می‌داد...»

او تاکید کرده: «ممنون می‌شوم از صفحات و سایت‌ها که برای مطالب و تیتر‌های کمی عجیبشان از عکس‌هایی استفاده کنند که تا الان بوده یا با رضایت گذاشته شده... و بی شک لحظات شیرین دنیای مادر شدن برای همه شیرین است و داشتن فرشته‌ای از جانب خداوند برای من هرگز آلوده به دنیای حواشی‌های غیراخلاقی و انسانی نخواهد شد... اما می‌توانیم اخبار را اطلاع‌رسانی کنیم نه با تیتر‌های زرد بلکه کمی آگاهانه‌تر و دقیق‌تر... حیف از فرهنگی که هر روز به آن ویروس غیبت، قضاوت، توهین، دخالت و دورشدن از اخلاق‌ و رفتار منطقی زده می‌شود... افسوس.»
پاسخ
 سپاس شده توسط MAHSA~
(01-06-2015، 11:22)~Just Girl~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهناز افشار با انتشار متنی نسبت به انتشار عکس‌های شخصی و خانوادگی‌اش در فضای مجازی انتقاد کرد.

این بازیگر سینما و تئاتر در صفحه شخصی‌اش نوشته: «کودکان فرشتگان زمینی خداوند هستند... پس به حرمت آنها کمی انصاف داشته باشیم... به غیر از عکس آخر که توسط من در اینستاگرام و فیس‌بوک گذاشته شده دو عکس دیگر در صفحات و سایت‌ها بدون اجازه من و از وایبر خانوادگی من برداشته شده و متاسفانه پخش شده... متاسفم که به هر دلیل حاضر می‌شویم عکس‌هایی را منتشر کنیم که رضایت صاحبش را ندارد که اگر داشت خود صاحب عکس آنها را در اختیار قرار می‌داد...»

او تاکید کرده: «ممنون می‌شوم از صفحات و سایت‌ها که برای مطالب و تیتر‌های کمی عجیبشان از عکس‌هایی استفاده کنند که تا الان بوده یا با رضایت گذاشته شده... و بی شک لحظات شیرین دنیای مادر شدن برای همه شیرین است و داشتن فرشته‌ای از جانب خداوند برای من هرگز آلوده به دنیای حواشی‌های غیراخلاقی و انسانی نخواهد شد... اما می‌توانیم اخبار را اطلاع‌رسانی کنیم نه با تیتر‌های زرد بلکه کمی آگاهانه‌تر و دقیق‌تر... حیف از فرهنگی که هر روز به آن ویروس غیبت، قضاوت، توهین، دخالت و دورشدن از اخلاق‌ و رفتار منطقی زده می‌شود... افسوس.»

طفلکی Sad
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
جیسون استاتهام در مصاحبه‌ای با روزنامه گاردین اعلام کرده که علاقه زیادی به بازی در نقش جیمز باند دارد و توانایی این کار را در خود می‌بیند.
 بازیگر فیلم «جاسوس» در پاسخ به این پرسش که آیا دوست دارد پس از دنیل کریگ نقش مامور 007 را به عهده بگیرد گفت : «مطمئن باشید من می‌توانم  این نقش را به خوبی بازی کنم.»

استاتهام با اشاره به اینکه دنیل کریگ جیمز باند فوق‌العاده‌ای‌ است گفت : من اگر این نقش را بازی کنم ، کاملاً دیدگاه متفاوتی را پیش خواهم گرفت . من جیمز باند قابل قبولی  خواهم شد، اما کاملاً متفاوت این کار را انجام خواهم داد.

او علیرغم اینکه در فیلم «سریع و خشمگین 7» در نقش منفی بسیار موفق ظاهر شده است، گفت که چندان تمایلی برای بازی نقش منفی در فیلم‌های جیمز باند ندارد. او در این باره گفت : «فکر نمی‌کنم بخواهم نقش منفی را قبول کنم ، این نقش مورد علاقه من نیست. ترجیح می‌دهم نقش جیمز باند را بازی کنم.»

در آخرین فیلم از سری فیلم‌های جیمز باند که هم اکنون در حال فیلمبرداری است، دنیل کریگ در نقش مامور 007 ظاهر شده است و احتمال می‌رود که برای فیلم بعدی نیز این کار را به عهده بگیرد. اما از هم‌اکنون گمانه‌زنی‌ها در رسانه‌های بریتانیا درباره اینکه چه کسی قرار است به جای دنیل کریگ در نقش جیمز باند ظاهر شود، آغاز شده است. شایعات زیادی در مورد اینکه نفر بعدی این لیست ادریس البا خواهد بود، وجود دارد، هر چند خود او گفته که : «هیچ شانسی برای اینکه جیمزباند بعدی من باشم، وجود ندارد.»

پاسخ
خندوانه در شب نیمه شعبان با حضور اکبر عبدی روی آنتن می رود.
اکبر عبدی؛ بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون، مهمان امشب برنامه «خندوانه» است.

به گزارش ایسنا، رامبد جوان در شب میلاد امام زمان (عج) از اکبر عبدی دعوت کرده تا از طریق استودیوی «خندوانه» مهمان خانه‌های مردم شود.

این برنامه امشب - سه‌شنبه - 12 خرداد ساعت 22 روی آنتن شبکه نسیم می‌رود.

خندوانه برنامه‌ای تلویزیونی است که از اواسطِ خرداد سال ۱۳۹۳ در شبکه نسیم شروع به فعالیت کرده است. موضوع برنامه هر شب متفاوت است اما مضمون اصلیِ آن خنده است، و در اصل برنامه‌ای برای جا انداختنِ بیشترِ خنده در ایران است.
پاسخ
مجموعه تلویزیونی پرطرفدار Prison Break باز می گردد !!

اخیرا خبرهای زیادی پیرامون بازگشت مجموعه های تلویزیونی معروف شبکه Fox مثل 24 و The X-Files در قالب limited series به گوش می رسد.
به تازگی مشخص شده که شبکه Fox تصمیم دارد تا باز هم دو ستاره اصلی Prison Break یعنی Lincoln Burrows (با نقش آفرینی Dominic Purcell) و Michael Scofield (با نقش آفرینی Wentworth Miller) را گرفتار زندان کند !
پیش از این نیز Wentworth Miller اعلام کرده بود که در حال مذاکره برای نقش آفرینی در سری جدید Prison Break می باشد.  
سری اول Prison Break بین سال های 2005 تا 2009 پخش شد و طرفداران زیادی را به دست آورد. هنوز مشخص نیست که داستان سری جدید این مجموعه در ادامه داستان سری قبلی خواهد بود یا خیر.
شبکه Fox هنوز اطلاعاتی پیرامون زمان آغاز فیلم برداری و زمان روی آنتن رفتن سری جدید Prison Break منتشر نکرده است. 
پاسخ
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، I r A n ، Interstellar

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان