موضوعها: 2,495
سپاس ها 1163
سپاس شده 3092 بار در 1620 ارسال
حالت من: هیچ کدام
سوره احقاف
بسم الله الرحمن الرحیم
و انسان را [نسبت] به پدر و مادرش به احسان سفارش كرديم مادرش با تحمل رنج به او باردار شد و با تحمل رنج او را به دنيا آورد و باربرداشتن و از شيرگرفتن او سى ماه است تا آنگاه كه به رشد كامل خود برسد و به چهل سال برسد مىگويد پروردگارا بر دلم بيفكن تا نعمتى را كه به من و به پدر و مادرم ارزانى داشتهاى سپاس گويم و كار شايستهاى انجام دهم كه آن را خوش دارى و فرزندانم را برايم شايسته گردان در حقيقت من به درگاه تو توبه آوردم و من از فرمانپذيرانم (۱۵)
وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ إِحْسَانًا حَمَلَتْهُ أُمُّهُ كُرْهًا وَوَضَعَتْهُ كُرْهًا وَحَمْلُهُ وَفِصَالُهُ ثَلَاثُونَ شَهْرًا حَتَّى إِذَا بَلَغَ أَشُدَّهُ وَبَلَغَ أَرْبَعِينَ سَنَةً قَالَ رَبِّ أَوْزِعْنِي أَنْ أَشْكُرَ نِعْمَتَكَ الَّتِي أَنْعَمْتَ عَلَيَّ وَعَلَى وَالِدَيَّ وَأَنْ أَعْمَلَ صَالِحًا تَرْضَاهُ وَأَصْلِحْ لِي فِي ذُرِّيَّتِي إِنِّي تُبْتُ إِلَيْكَ وَإِنِّي مِنَ الْمُسْلِمِينَ ﴿۱۵﴾
اينانند كسانى كه بهترين آنچه را انجام دادهاند از ايشان خواهيم پذيرفت و از بديهايشان درخواهيم گذشت در [زمره] بهشتيانند [همان] وعده راستى كه بدانان وعده داده مىشده است (۱۶)
أُوْلَئِكَ الَّذِينَ نَتَقَبَّلُ عَنْهُمْ أَحْسَنَ مَا عَمِلُوا وَنَتَجاوَزُ عَن سَيِّئَاتِهِمْ فِي أَصْحَابِ الْجَنَّةِ وَعْدَ الصِّدْقِ الَّذِي كَانُوا يُوعَدُونَ ﴿۱۶﴾
سپاس ها 1163
26-05-2015، 18:49
(آخرین ویرایش در این ارسال: 26-05-2015، 18:49، توسط Ֆℋ£¥∂α.)
سوره کهف
به نام خداوند رحمتگر مهربان
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
ستايش خدايى را كه اين كتاب [آسمانى] را بر بنده خود فرو فرستاد و هيچ گونه كژى در آن ننهاد (۱)
الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي أَنزَلَ عَلَى عَبْدِهِ الْكِتَابَ وَلَمْ يَجْعَل لَّهُ عِوَجَا ﴿۱﴾
[كتابى] راست و درست تا [گناهكاران را] از جانب خود به عذابى سخت بيم دهد و مؤمنانى را كه كارهاى شايسته مىكنند نويد بخشد كه براى آنان پاداشى نيكوست (۲)
قَيِّمًا لِّيُنذِرَ بَأْسًا شَدِيدًا مِن لَّدُنْهُ وَيُبَشِّرَ الْمُؤْمِنِينَ الَّذِينَ يَعْمَلُونَ الصَّالِحَاتِ أَنَّ لَهُمْ أَجْرًا حَسَنًا ﴿۲﴾
در حالى كه جاودانه در آن [بهشت] ماندگار خواهند بود (۳)
مَاكِثِينَ فِيهِ أَبَدًا ﴿۳﴾
و تا كسانى را كه گفتهاند خداوند فرزندى گرفته است هشدار دهد (۴)
وَيُنذِرَ الَّذِينَ قَالُوا اتَّخَذَ اللَّهُ وَلَدًا ﴿۴﴾
موضوعها: 6
سپاس ها 108
سپاس شده 81 بار در 39 ارسال
اعوذ باالله من الشیطان الرجیم.
قّل اِن کُنتُم تُحِبّونَ اللهَ فَاتَّبِعونی یُحبِبِکُمُ اللهُ وَ یَغفِر لَکُم ذُنوبَکم وَ اللهُ غفورٌ رحیمً
بگو اگر خدا را دوست می دارید از من پیروی کنید تا خداوند نیز شما را دوست داشته باشد و گناهانتان را ببخشاید. و خداوند بخشنده و مهربان است
آل عمران/31
صداقت در دوستی با خدا با اطاعت از رسولش ثابت میشود.
نتیجه ی دوستی با خدا بخشایش گناهان است.
بدون عمل نیک و اطاعت از فرامین الهی نباید انتظار دوستی (آنگونه که شایسته یک دوست است) از سوی خدا را داشت.
گرچه خداوند نظر لطف بر انسانها دارد اما دوستی خدا مقامی بالاتر از نظر لطف است.
فَاِذا سَأَلَکَ عِبادی عَنّی فَإنّی قَریبٌ اُجیبُ دَعوَةَ الدّاعِ اِذا دَعانِ فَلیَستَجیبوا لی وَ الیُؤمِنوا بی لَعَلَّهُم یَرشُدون
پس هنگامی که بندگانم از من سوال کردند بگو من نزدیکم. اجابت می کنم دعوت دعوت کننده را هنگامی که مرا بخواند. پس باید مرا اجابت کنند و به من ایمان بیاورند تا شاید ارشاد شوند.
بقره/186
بهتر است دعا به زبان آورده شود.
برای اجابت دعا باید به خدا ایمان داشت.
منظور از نزدیکی خدا نزدیکی عاطفی اوست نه نزدیکی مکانی زیرا مکان برای خدای نامحدود تعریف نمی شود.
اشتباه مرا به پای مکتبم نگذارید
(رییس جمهور شهید ایران)
سپاس ها 1163
سوره بقره
بسم الله الرحمن الرحیم
كرند لالند كورند بنابراين به راه نمىآيند (۱۸)
صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لاَ يَرْجِعُونَ ﴿۱۸﴾
يا چون [كسانى كه در معرض] رگبارى از آسمان كه در آن تاريكيها و رعد و برقى است [قرار گرفتهاند] از [نهيب] آذرخش [و] بيم مرگ سر انگشتان خود را در گوشهايشان نهند ولى خدا بر كافران احاطه دارد (۱۹)
أَوْ كَصَيِّبٍ مِّنَ السَّمَاءِ فِيهِ ظُلُمَاتٌ وَرَعْدٌ وَبَرْقٌ يَجْعَلُونَ أَصْابِعَهُمْ فِي آذَانِهِم مِّنَ الصَّوَاعِقِ حَذَرَ الْمَوْتِ واللّهُ مُحِيطٌ بِالْكافِرِينَ ﴿۱۹﴾
نزديك است كه برق چشمانشان را بربايد هر گاه كه بر آنان روشنى بخشد در آن گام زنند و چون راهشان را تاريك كند [بر جاى خود] بايستند و اگر خدا مىخواستشنوايى و بينايىشان را برمىگرفت كه خدا بر همه چيز تواناست (۲۰)
يَكَادُ الْبَرْقُ يَخْطَفُ أَبْصَارَهُمْ كُلَّمَا أَضَاء لَهُم مَّشَوْاْ فِيهِ وَإِذَا أَظْلَمَ عَلَيْهِمْ قَامُواْ وَلَوْ شَاء اللّهُ لَذَهَبَ بِسَمْعِهِمْ وَأَبْصَارِهِمْ إِنَّ اللَّه عَلَى كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ ﴿۲۰﴾
موضوعها: 6
سپاس ها 108
سپاس شده 81 بار در 39 ارسال
28-05-2015، 11:38
(آخرین ویرایش در این ارسال: 28-05-2015، 11:38، توسط Rezamoti.)
اعوذ بالله من الشیطان الرجیم.
زین للناس حب الشهوات من انساء و البنین و القناطیر المقنطرة من الذهب و الفضة و الخیل المسومة و الانعام و الحرث ذلک متاع الحیوة الدنیا و الله عنده حسن المئاب (14) قل هل انبئکم بخیر من ذلکم للذین التقو عند ربهم جنات تجری من تحتها الانهار خلدین فیها و ازواج مطهرة و رضوان من الله ... (15)
برای مردم شهوت زنان و فرزندان و گنجینه های طلا و نقره و اسب های آماده و چهارپایان و کشت و زرع زینت داده شده است . این کالای زندگی دنیاست و نزد خداوند بهترین پاداش است. (14) بگو آیا شما را به چیزی بهتر از این ها آگاه کنم؟ برای کسانی که تقوا پیشه کردند بهشت هاییست که از زیر آن ها رود هایی جاریست. در آن جاودانه اند. و همسرانی پاک دارند و خداوند از آنها راضیست ... (15)
آل عمران/ 14 و 15
اشتباه مرا به پای مکتبم نگذارید
(رییس جمهور شهید ایران)