25-05-2015، 7:59
مرد جنایتکار که در خشم آنی، دایی و زنداییاش را کشته است در یک قدمی جوخه مرگ قرار گرفت.
پشیمانم و میخواهم بخشیده شوم.» بنابر این گزارش، هیأت قضایی این مرد را به دو بار قصاص نفس-اعدام- محکوم کردند و این رأی از سوی دیوانعالی کشور مهر تأیید خورد و بزودی اجرا خواهد شد.
ساعت یک بامداد 21 مهرماه سال 93 مأموران پلیس در جریان یک جنایت فامیلی در خیابان گلبرگ قرار گرفتند که در آن زن و شوهری از پای درآمده بودند.
ماجرای جنایت خانوادگی خیلی زود به بازپرس جنایی تهران مخابره شد و تیمی از کارآگاهان مأموریت یافتند تا از این جنایت رازگشایی کنند. کارآگاهان در تحقیقات میدانی پی بردند که عامل جنایت مردی به نام «فرهاد» است که دایی و زنداییاش را کشته است.
فرهاد ابتدا ادعای بیگناهی کرد تا اینکه لب به اعتراف گشود و قتل دایی و زنداییاش به نامهای پرویز و عذرا را پذیرفت و انگیزهاش را اختلافات خانوادگی عنوان کرد. این مرد جنایتکار وقتی در شعبه 84 دادگاه کیفری استان تهران محاکمه شد به 5 قاضی جنایی گفت: «مسافرکش هستم.
شب حادثه مسافر داشتم که در خیابان گلبرگ پیاده کردم و تصمیم گرفتم به خانه داییام بروم. وقتی آنجا رفتم داییام به مادرم توهین کرد. زنداییام نیز نشسته بود خیلی ناراحت شدم در یک لحظه کنترل خود را از دست دادم و با چاقو ضربهای به داییام زدم وقتی زمین افتاد خواستم فرار کنم اما زنداییام مانع فرارم شد و وی را نیز هدف چاقو قرار دادم.