امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد 239

(20-05-2015، 20:15)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2015، 20:13)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2015، 20:11)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2015، 20:09)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2015، 20:07)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این  خودش فهمید |:
تو گفتی من تو عروسی چی کارم شک کرد =|
خفه شو -_-

نه من بعد از اینکه گفت نرو داش شک کردم اخه قبلنام یه سری تو گ.آ ضایه بود ._.

ارواح عمت
اسکرین شات بهت داده؟
عمه منو ببخش ._.
باو من خودم فمیدم .. لو دادی ._.
به من میگه جرا بهش گفتی /:
صداشو در بیاری میزارم اواتار =))))
همین ک نشون دادی نباید چیزی بگم ینی اینکه نقطه ضعفت بود ._.

تو دیگه اون اسمو نگو و اون عکس لعنتیو نزار منم هیچی نمیگم :|
 سپاس شده توسط Mr.Robot
آگهی
(20-05-2015، 20:10)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2015، 20:09)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داستان چیه -_-

امیر داره شازده میشه :v

عه مبارکه =/

دعوآ سر چیه .____. ؟
 سپاس شده توسط Mason
(20-05-2015، 20:16)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2015، 20:15)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2015، 20:13)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2015، 20:11)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2015، 20:09)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خفه شو -_-

ارواح عمت
اسکرین شات بهت داده؟
عمه منو ببخش ._.

حیف شد اون یه سوژه هم پرید |:
 سپاس شده توسط Mason
(20-05-2015، 20:16)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2015، 20:10)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2015، 20:09)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داستان چیه -_-

عه مبارکه =/

دعوآ سر چیه .____. ؟
سر همین موضوع :|

(20-05-2015، 20:17)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2015، 20:16)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارواح عمت
اسکرین شات بهت داده؟
عمه منو ببخش ._.

دیگه نقطه ضعف دستت نمیدم .. پدرمو در اوردی -_-

امیر اگه بخوای یه بار دیه سوتیای منو رو کنی منم لو میدما -_-
 سپاس شده توسط Mr.Robot
من برم خودکشی
خدافز
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد 239 120

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد 239 120
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(20-05-2015، 20:17)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2015، 20:16)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داستان چیه -_-

عه مبارکه =/

دعوآ سر چیه .____. ؟
سر همین موضوع :|

(20-05-2015، 20:17)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عمه منو ببخش ._.

دیگه نقطه ضعف دستت نمیدم .. پدرمو در اوردی -_-

امیر اگه بخوای یه بار دیه سوتیای منو رو کنی منم لو میدما -_-

O_________o

اوه یس
 سپاس شده توسط Mason

(20-05-2015، 20:07)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2015، 20:05)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این بود راز دار بودنت دیگه؟
این  خودش فهمید |:
تو گفتی من تو عروسی چی کارم شک کرد =|
خفه شو -_-

ارواح عمت
اسکرین شات بهت داده؟
عمه منو ببخش ._.

خود کشی تنها راهه
بای
گفتگوی آزاد 239 120

گفتگوی آزاد 239 120
از دین و زندگی بدم میـآد
.  نخطه سره خط .

×_~
 سپاس شده توسط an idiot ، Spell †
چی شده ؟! O_O

سلــآم ((=
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~ ، Spell †
سلام /:

چـیزی نــَــشُــده -_~

شنـبه امتحان دارم .. 16 درسه ... خودمو کشتم دیروز تا الان 2 درس خوندم ..

نهـایی داریم استرس دآرم ...
 سپاس شده توسط an idiot ، Spell †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان