امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد 239

هيچ وقت فكر نميكردم شاهنامه انقدر عاشقانه باشه.
صد رحمت به ليلي و مجنون ._.
گفتگوی آزاد 239 41
 سپاس شده توسط MONA-GH ، an idiot ، Faust
آگهی
(17-05-2015، 12:14)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2015، 12:00)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2015، 11:54)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2015، 11:43)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2015، 11:39)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خلاف قوانین!

چـون سلـآم دآره خلـآف نیس !

(17-05-2015، 11:39)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

س فری ._.

سلـآم فـآطـی ((=

سلامـ فری (:

سلـآم فـآطـی (:

سلات فری (:

سلات اقدس (:

نمیدونم چرآ بی انگیـزم :|
سلامممم‍ ._. !
 سپاس شده توسط an idiot ، MONA-GH
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*مهرناز*♥ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
FᗩR!Mᗩ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
parmida.a

عه پــآرمیدآ (=

سلـآم مهـرنــآز ((=
 سپاس شده توسط Faust
(16-05-2015، 18:07)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2015، 18:05)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2015، 18:03)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2015، 18:01)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2015، 17:59)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بر همه کاربران گل._.
مرضی(:
فریما ک اون پایینی(:
امیر بز|:
سحر(:
هانیه(:

(:

سلام پسرم.

تو خودت خواهر منی اهورا هم داداش منه بعدذ چجوری اهورا پسر توعه؟._.
یکی توضیح بده-_-

(16-05-2015، 18:02)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: ی چیزی خوردم ببخشید._>

باشه میبخشمت
ولی سعی کن دیگه همونو نخوری ._.

باشع یادم میمونه بدم تو بخوری :ag54:

آقا استوب :|

تو داداش اهورایی و سحرمـ خواهرت ؟ :|

من آبجی بزرگ اهورامـ با هزار بدبختی اهورا رو تو جوب بزرگ کردمـ ._.

ی خواهر جدید پیدا کردیم سحر^_^
خاندانمون از خاندان عرفان هم دارع بزرگتر میشه^_^

عجب :| ..
 سپاس شده توسط an idiot
جریــآن این عجب عجب چیه همه افتــآده تــو دهنشـون ؟!

یکــی شفـآف سـآزی کنهـ :|
 سپاس شده توسط Faust
(17-05-2015، 14:44)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جریــآن این عجب عجب چیه همه افتــآده تــو دهنشـون ؟!

یکــی شفـآف سـآزی کنهـ :|

نمیدونم‍ ._. !
 سپاس شده توسط an idiot
عجب اول من گفتم .. :|||
 سپاس شده توسط an idiot ، Faust
(17-05-2015، 14:51)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب اول من گفتم .. :|||

فک میکـردم اول مـرضـی گفتهـ ..!

همه میگن دیگهـ .. هرچـی میگی میگن عجب -_-

مهـری بــآ تــو نیستم کلـی میگم (:
 سپاس شده توسط Faust
غلط کردم اصن .-. خدافس (:
 سپاس شده توسط an idiot

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان